• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

eşimde de bende de hiç bir problem yok sebepsiz infertilite 4 aşılama yaptırdım hepsi neatif 4,5 yıllık evliyiz tüp bebek yaptırmak istiyoruz uşakta yok malesef ıspartaya gideceğiz ama rapor nereden çıkartılır bilmiyorum nette de bulamadım
Dedigim gibi canım rapor özelden kabul ediliyor devlet hastanesinde çıkarılıyor sana en yakın devlet hastanesine gidip ordan bilgi işlemden bilgi alırsan daha faydalı olur dediğim gibi bugün sordum ben benim rezervi azaldığı için vakit kaybetmeden tupe yönelik ama öncelikle histeroskopi olucam allah yardımcımız olsun keşke bendede sorun olmasada geniş vakit yayabilsek

kızlar merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı kızlar benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

kızlar merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı kızlar benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım
Canım kilo elbette önemli bi etken, fakat tüp bebeğe engel değil. Boyun kısa olmadığı için eminim çok fazla kilolu görünmüyorsundur. Bildiğim kadarıyla test sonuçların da anormal bi şey görünmüyor. Hemen tedaviye başlamayı düşünüyor musunuz?

Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Canim amh testinde yaptırmani öneririm yumurtalık rezervi ileri yaşlarda azaliyor

Canım kilo elbette önemli bi etken, fakat tüp bebeğe engel değil. Boyun kısa olmadığı için eminim çok fazla kilolu görünmüyorsundur. Bildiğim kadarıyla test sonuçların da anormal bi şey görünmüyor. Hemen tedaviye başlamayı düşünüyor musunuz?
canım 3 ay ıcınde ne kılo verırsem verıcem baslayacam ınan artık her hamıle haberı duyunca aglıyorum benden sonra evlenen herkezın oldu moralım bozuk düşük olayı benı yıprattı camasırma düştü parça ve o anı hıc unutmadım hıc allahım herkese nasıp etsın evlat

canım 3 ay ıcınde ne kılo verırsem verıcem baslayacam ınan artık her hamıle haberı duyunca aglıyorum benden sonra evlenen herkezın oldu moralım bozuk düşük olayı benı yıprattı camasırma düştü parça ve o anı hıc unutmadım hıc allahım herkese nasıp etsın evlat
Âmin canım benim inş. Eğer 3 ayın varsa iyi değerlendir, ayrıca arkadaşın dediği gibi AMH testini de bi yaptır, rezervleri kontrol ettirmek adına.

amh baktıracam onu hıc ıstemedı doktorlar ama yaptırayım ınsallah hıc cevrenızde kılolu olup cok kılolu yanı tüp bebek yaptıran ve tutan varmı peki

amh baktıracam onu hıc ıstemedı doktorlar ama yaptırayım ınsallah hıc cevrenızde kılolu olup cok kılolu yanı tüp bebek yaptıran ve tutan varmı peki
Canım evet kilon doktorların istediğinden fazla, ama çok çok kilolu değilsin sen. Eğer bazı doktorlara bakarsan ideal kilolar 50-60 , ama Türkiye'de de herkes Zayıf değil yani;) bu da bi gerçek. Şahsen ben tedaviye başladığımda 82 kilo falandım, yani Zayıf sayılmazdım ;) ki o zaman ki tedavimde de pozitife görmüştüm.

Canım evet kilon doktorların istediğinden fazla, ama çok çok kilolu değilsin sen. Eğer bazı doktorlara bakarsan ideal kilolar 50-60 , ama Türkiye'de de herkes Zayıf değil yani:KK66: bu da bi gerçek. Şahsen ben tedaviye başladığımda 82 kilo falandım, yani Zayıf sayılmazdım :KK66: ki o zaman ki tedavimde de pozitife görmüştüm.
hayırlısı artık dıyelım

Canım çok sıkkın idrar testim negatif bugün 10. Gun tüm hayallerim yıkıldı 2 gün önce belli belirsiz teste vardı bugün o bile yok

Canım çok sıkkın idrar testim negatif bugün 10. Gun tüm hayallerim yıkıldı 2 gün önce belli belirsiz teste vardı bugün o bile yok
Uzme kendini canim hakkinda hayirlisi olsun belkide bebegin gelmekte nazlaniyordur rabbim en kisa zamanda nur topu gibi bir bebek nasip etsin sana

Canım bugün test günün olması gerek. Kan verdin mi? Sonucunu bekliyorum hayırlı haberlerle inş.

Back