Merhabalar.Sizinle benim tüp bebek deneyimimle ilgili bir şeyler paylaşmak istedim.Dış gebelik ameliyatı (kapalı ameliyat) geçirdim ve sol tüpüm alındı.Daha sonra 2 yıl boyunca hamile kalamadım.Yaşım da bu arada 33 olmuştu.Maslak Acıbademde Bülent Tıraş hoca aracılığıyla tüp bebek denemesi yapıldı.İstanbul dışından 2 gün arayla gelip gittim ve yumurta toplama işleminden sonra grip oldum maalesef ki transfer sürecini erteleme gibi bi imkan yoktu.Transfer günü geldiğinde de hala iyileşememiştim. Bu şartlar altında tutmaz diye çok korkuyordum.Transfer yapıldı ve Hastanede 45 dakika dinlenmeme izin verildi.Sonrasında Hastaneden çıktık ve Şehir dışından (2 saatlik mesafede) geldiğim için ertesi gün istanbuldan ayrılacaktım. O gün kalacağımız otele ulaşana kadar yaklaşık 45-50 dakika yürümek zorunda kaldım. O gece sabaha kadar öksürük içinde kaldım.Her öksürdüğümde bebeğimin bana bu şartlar altında tutunamayacağını düşünmekten kendimi alamıyordum.Ertesi gün otobüsle evimize döndük.12 gün sonra o gün geldiğinde testin sonucunu öğrenmek üzere hastaneyi aradığımda heyecandan ölmek üzereydim.İçimdeki umut beni haklı çıkardı.ilk denemede ALLAH'IMA şükürler olsun ki bebeğim bana tutunmuştu testin sonucu pozitifti dünyanın en mutlu insanı bendim o an. YÜCE ALLAHIM ol derse olur.ALLAH'IMA şükürler olsun ki şu an bebeğim 7 aylık.Bunları transfer sonrası şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyenlere inat örnek olsun umut olsun diye yazma gereği duydum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya
- Konu Sahibi 0hatu0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Canım ne güzel gözün aydın. Bebeğin kucağında mı yoksa kucağına almana az mı kaldı? Rabbim hepimize evlatlarını bağışlasın inşMerhabalar.Sizinle benim tüp bebek deneyimimle ilgili bir şeyler paylaşmak istedim.Dış gebelik ameliyatı (kapalı ameliyat) geçirdim ve sol tüpüm alındı.Daha sonra 2 yıl boyunca hamile kalamadım.Yaşım da bu arada 33 olmuştu.Maslak Acıbademde Bülent Tıraş hoca aracılığıyla tüp bebek denemesi yapıldı.İstanbul dışından 2 gün arayla gelip gittim ve yumurta toplama işleminden sonra grip oldum maalesef ki transfer sürecini erteleme gibi bi imkan yoktu.Transfer günü geldiğinde de hala iyileşememiştim. Bu şartlar altında tutmaz diye çok korkuyordum.Transfer yapıldı ve Hastanede 45 dakika dinlenmeme izin verildi.Sonrasında Hastaneden çıktık ve Şehir dışından (2 saatlik mesafede) geldiğim için ertesi gün istanbuldan ayrılacaktım. O gün kalacağımız otele ulaşana kadar yaklaşık 45-50 dakika yürümek zorunda kaldım. O gece sabaha kadar öksürük içinde kaldım.Her öksürdüğümde bebeğimin bana bu şartlar altında tutunamayacağını düşünmekten kendimi alamıyordum.Ertesi gün otobüsle evimize döndük.12 gün sonra o gün geldiğinde testin sonucunu öğrenmek üzere hastaneyi aradığımda heyecandan ölmek üzereydim.İçimdeki umut beni haklı çıkardı.ilk denemede ALLAH'IMA şükürler olsun ki bebeğim bana tutunmuştu testin sonucu pozitifti dünyanın en mutlu insanı bendim o an. YÜCE ALLAHIM ol derse olur.ALLAH'IMA şükürler olsun ki şu an bebeğim 7 aylık.Bunları transfer sonrası şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diyenlere inat örnek olsun umut olsun diye yazma gereği duydum
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
Merhabalar ben burada yeniyim nasıl yazmam gerekiyor bilemiyorum umarım doğru yere yazmisimdir.benimde tup bebekte bugün 4. Günüm kaldı 8 günTeşekkür ederim canım.Bebeğim kucağımda ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN şu an 7 aylık büyütmeye çalışıyorum.ALLAHIM isteyen herkese versin diye her zaman dua ediyorum.:)
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Canım benim Hoşgeldin Aramıza. Inan ki bu topik baya uğurlu geldi, bi çok arkadaş hamile kaldı. Umarım en kısa zamanda sen de güzel haberlerini bizlere verirdim. Biliyorum insan gayri ihtiyarı belirti Arıyor ama bence aramamaya çalış, Kafanı rahatlat ve pozitif düşünMerhabalar. Aranıza yeni katıldım. Tüp bebekte bugün 4. Günüm kaldı 8 gün .kendimde belirti aramaktan başka elimden sadece dua etmek geliyor
- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
Canim ya bilmezmiyim bende o bekleme asamasini gerçekten çok zor vakit geçmek bilmiyor kendinde boşuna belirti arama çünkü gerçekten kişiden kişiye değişiyor bende mesela hiç belirti olmadi kesin tutmamıştır dedim umitsiz bir şekilde gittim kan vermeye ve pozitif sonucu aldım çok şükür darısı başına inşallah senin deMerhabalar. Aranıza yeni katıldım. Tüp bebekte bugün 4. Günüm kaldı 8 gün .kendimde belirti aramaktan başka elimden sadece dua etmek geliyor
- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Canım gözün AydınCanim ya bilmezmiyim bende o bekleme asamasini gerçekten çok zor vakit geçmek bilmiyor kendinde boşuna belirti arama çünkü gerçekten kişiden kişiye değişiyor bende mesela hiç belirti olmadi kesin tutmamıştır dedim umitsiz bir şekilde gittim kan vermeye ve pozitif sonucu aldım çok şükür darısı başına inşallah senin de
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
Teşekkür ederim. Erken yaşta menopoz sun dedikleri andan beri bu sayfada ki yorumları okuyorum belki bana benzeyen ve sonu iyi olan biri vardır da bana ümit olur diye.Canım benim Hoşgeldin Aramıza. Inan ki bu topik baya uğurlu geldi, bi çok arkadaş hamile kaldı. Umarım en kısa zamanda sen de güzel haberlerini bizlere verirdim. Biliyorum insan gayri ihtiyarı belirti Arıyor ama bence aramamaya çalış, Kafanı rahatlat ve pozitif düşün
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
Gözün aydin. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşaallah.Canim ya bilmezmiyim bende o bekleme asamasini gerçekten çok zor vakit geçmek bilmiyor kendinde boşuna belirti arama çünkü gerçekten kişiden kişiye değişiyor bende mesela hiç belirti olmadi kesin tutmamıştır dedim umitsiz bir şekilde gittim kan vermeye ve pozitif sonucu aldım çok şükür darısı başına inşallah senin de
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Canım kaçıncı gün embriyosuydu?Çok heyecanlıyım bugün 7. Gün idrarda baksam belli olur mu ne olur yardım edin
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
Cuma toplandı pazartesi transfer edildi 8 hücreliydi zaten 3 yumurtadan 1 tanesi döllenme oldu o da transfer edildi belli olur mu acabaCanım kaçıncı gün embriyosuydu?
- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
3. Gün embriyosu yani canım seninki. Bence 7. Gün erken olur seninki. 9 ya da 10 . Gun dene bence. Şimdi varsa bile çıkmayabilir.stres yapma hiç.tatlım.Cuma toplandı pazartesi transfer edildi 8 hücreliydi zaten 3 yumurtadan 1 tanesi döllenme oldu o da transfer edildi belli olur mu acaba
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
Heyecan dan duramiyorum ALLAH isteyen herkese yardım etsin çok zormuş3. Gün embriyosu yani canım seninki. Bence 7. Gün erken olur seninki. 9 ya da 10 . Gun dene bence. Şimdi varsa bile çıkmayabilir.stres yapma hiç.tatlım.
- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Amin canım. Biliyorum beklemek en zoru ama erken yapıp gereksiz.stres yapmaktansa azıcık sabır:)Heyecan dan duramiyorum ALLAH isteyen herkese yardım etsin çok zormuş
- 2 Temmuz 2015
- 11
- 6
- 1
- 43
Diğer sayfalarda tup bebek ya da asilama yaptiranlar hep birbirleriyle mesajlaşma fikir alışverişinde bulunmuşlardı burada bir siz varsınız sanırım birde benAmin canım. Biliyorum beklemek en zoru ama erken yapıp gereksiz.stres yapmaktansa azıcık sabır:)
- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Valla canım ben topiği açtım. Ama burayı bırakmadım hiç. Burayı açınca bana uğurlu geldi . Açtıktan sonra hamile olduğunu öğrendim. Az kaldı şimdilik çok şükür. Sizlere de uğurlu geldi diye düşünüyorum. Ben istiyorum ki hamile kalan kalmayan herkes yazsın buraya.Diğer sayfalarda tup bebek ya da asilama yaptiranlar hep birbirleriyle mesajlaşma fikir alışverişinde bulunmuşlardı burada bir siz varsınız sanırım birde ben
canım ben 12.gün kan testinden önce 7.günden itibaren bir iki defa idrar testi yaptım hiç bi şey belli olmuyordu ama 12.gün kan testinde sonucum pozitifti.eğer idrarda sonuç belli olmazsa sakın umudunu kaybetme.İnşallah Allahın izniyle hayırlıyısıyla pozitif sonucunu görürsün ve bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın canım.Canım kaçıncı gün embriyosuydu?