Canım adına çok üzüldüm :| ama rabbimin vardır bi bildiği demeliyiz aslında. Şöyle ki geçen sene temmuzda tüp bebekte başarılı olan denememiz 2 aylıkken kalbinin durması sonucunda maalesef sonlandı. Tabi bizim ilk gebelik olduğundan biz eşimle deli gibi sevindik ve aşırı titizlendik. Sonlanınca da bi o kadar yıkıldık, eşim de ben de ağlamaktan yıprandık resmen. Ardından 3 . Deneme için aralık ayının son gününde tekrar doktora gittik, doktor da önce bi kan alalım ne olur ne olmaz ona göre başlayalım, dedi. Ben de hiç umudum yok 3,5 senedir hiç kendiliğinden olmadı dedim. Ertesi gün doktor bi aradı değer 5607! Şaka mı yapıyorsunuz, dedim . Doktorda bunun şakası mı olur dedi ve bizim mucizemizi rabbim göndermiş çok şukur. O günden sonra eşimle dedik ki biz ne kadar titizlenirsek tirizlenelim, ne yaparsak yapalım veren de O alan da O dedik ve rabbime emanet ettik. Yani demem o ki rabbim her şeyi zamanı gelince veriyor . Biz yeter ki sabretmeyi bilelim. Çok uzun yazdım biliyorum, ama şu anda senin neler hissettiğini bildiğim.için yazmak istedim. Bol bol dua edelim inş:)