• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

merhaba arkadaslar bugun benim transferden sonraki 10.günüm. son i kaç gündür adet agrısına benzer agrılarım oluyor. her an adet olucam diye tetikteyim. transferden sonra sizinde böyle bir sıkıntınız oldumu
Günaydın canım böyle ağrılar olabiliyor. Artık kan verebilirsin canım :)

doktorum 14 mart demişti test için.çok heycanlıyım bu agrılar iyiyemi işaret anlamadım.bide kullandığım progesteron iğneleri adeti geciktirirmi
Evet canım bugün 14 MART;) hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz. Yazmayı unutma bize:)

Allah kulunu imtihan etmeye devam ediyor. tüp bebek denememiz başarısız. Rabbim hepimize hayır versin inş.
Canım adına çok üzüldüm :| ama rabbimin vardır bi bildiği demeliyiz aslında. Şöyle ki geçen sene temmuzda tüp bebekte başarılı olan denememiz 2 aylıkken kalbinin durması sonucunda maalesef sonlandı. Tabi bizim ilk gebelik olduğundan biz eşimle deli gibi sevindik ve aşırı titizlendik. Sonlanınca da bi o kadar yıkıldık, eşim de ben de ağlamaktan yıprandık resmen. Ardından 3 . Deneme için aralık ayının son gününde tekrar doktora gittik, doktor da önce bi kan alalım ne olur ne olmaz ona göre başlayalım, dedi. Ben de hiç umudum yok 3,5 senedir hiç kendiliğinden olmadı dedim. Ertesi gün doktor bi aradı değer 5607! Şaka mı yapıyorsunuz, dedim . Doktorda bunun şakası mı olur dedi ve bizim mucizemizi rabbim göndermiş çok şukur. O günden sonra eşimle dedik ki biz ne kadar titizlenirsek tirizlenelim, ne yaparsak yapalım veren de O alan da O dedik ve rabbime emanet ettik. Yani demem o ki rabbim her şeyi zamanı gelince veriyor . Biz yeter ki sabretmeyi bilelim. Çok uzun yazdım biliyorum, ama şu anda senin neler hissettiğini bildiğim.için yazmak istedim. Bol bol dua edelim inş:)

Ben geçen sene endometriozis amaliyat geçirdim yani rahim bagırsak yumurtalık birbirine yspışmış ayrıldı.Amaliyattan sonra hap tedavisi gördüm tekrarlamasın diye dr normal olması biraz zor dedi bizde hemen yüp bebek yapmaya karar verdik
iyi günler ben bu hastalıkla ilgili bişeyler sormak istiyorum.3 yaşındaki oğlumuz var bu hastalıktan şüpheleniyorlar.sizin teşhis nasıl ve nerde konuldu söyler misiniz?

Canım adına çok üzüldüm :| ama rabbimin vardır bi bildiği demeliyiz aslında. Şöyle ki geçen sene temmuzda tüp bebekte başarılı olan denememiz 2 aylıkken kalbinin durması sonucunda maalesef sonlandı. Tabi bizim ilk gebelik olduğundan biz eşimle deli gibi sevindik ve aşırı titizlendik. Sonlanınca da bi o kadar yıkıldık, eşim de ben de ağlamaktan yıprandık resmen. Ardından 3 . Deneme için aralık ayının son gününde tekrar doktora gittik, doktor da önce bi kan alalım ne olur ne olmaz ona göre başlayalım, dedi. Ben de hiç umudum yok 3,5 senedir hiç kendiliğinden olmadı dedim. Ertesi gün doktor bi aradı değer 5607! Şaka mı yapıyorsunuz, dedim . Doktorda bunun şakası mı olur dedi ve bizim mucizemizi rabbim göndermiş çok şukur. O günden sonra eşimle dedik ki biz ne kadar titizlenirsek tirizlenelim, ne yaparsak yapalım veren de O alan da O dedik ve rabbime emanet ettik. Yani demem o ki rabbim her şeyi zamanı gelince veriyor . Biz yeter ki sabretmeyi bilelim. Çok uzun yazdım biliyorum, ama şu anda senin neler hissettiğini bildiğim.için yazmak istedim. Bol bol dua edelim inş:)
çok saol canım. benim için uzun uzun yazman zaman ayırman gerçekten büyük incelik. Allah razı olsun. Rabbim yavrunu hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin. bizim kısmet değilmiş bu sefer. Verende o vermeyende. suan kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür. nasip olursa ikinci denemeyi ankarada yaptırmayı düşünüyorum.

iyi günler ben bu hastalıkla ilgili bişeyler sormak istiyorum.3 yaşındaki oğlumuz var bu hastalıktan şüpheleniyorlar.sizin teşhis nasıl ve nerde konuldu söyler misiniz?
Sanada iyi günler canım çok geçmiş olsun Allah biran önce şifa versin.canım ben Almanya'dayım geçen sene önce teşhis konuldu kadın dr gittim çünki çok agrım ogluyordu,bagırsagıma kadar sıçramış hep karnım sancılanıyordu çok adet kanamam oluyordu dr gittim dr dedi sen endometri olmuşsun rahim yumurta bagırsak birbirine yapışmış, hemen amsliyat dedi çünki ilerliyor beyine kadar gidebilir dedi organların orjinalligini bozuyor ben başka kadın dr muayeneye gittigimde hastalıgımdan haberi olmamasına ragmen sen endometri amaliyatı olmuşsun diyordu.amaliyat oldum yarın sene visanne hormon hapı kullandım ve sebebi bilinmeyen nedenden dolayı yine tekrarlaya bilir dedi.Bu hastalıgın yüzünden bebegim olmuyor.canım oglunun neresinde oldugunu şüpeleniyorlar hep bildigim kadınlarda çünki kadınlık hormonu östrojen bozuklugundan dolayı çok nadirde olsa erkek yada çocokta oluşabiliyormuş cocuguna acil şifalar versin anlıyorum benimde iki oglum var Allah bütün yavrularımızı korusun.çok canım sıkıldı gerçekten yazarsan sevinirim hoşçakal.

gittim kontrole maalesef klomende , çörekotlu karışımda işe yaramamış ki yine yumurta yok hiç.beslenme içinde bişey demedi bana,bu ayı geçtik böyle boş,cyclo-progynova verdi içicem sonraki adetle yine gitcem,ya aum bu yumurtalar niye yok ,bir ay varsa öbür ay yok.rezerv az bende ondan dedi doktor.vitamin vs.sordum dhea filan varya hiçbir yararı yok dedi.birde doktorla çok gergin bir surum oldu,nasıl olcak bundan sonra bilmiyorum,başladık dr.da değişemem sanırım artık.ödeme de yaptık.allak bullak oldum
Canim merak ettim kacin gun yok deniyor zira 18 gune kadr bakilip takip yapmadan bu karar verilmez klomenden sonra da gelismesine bakilir kolmen yumurta cikarmiyor yumurta gelistiriyor corek otuna hep devam et adetliyken lik yedi gun yumurta olusumuna iyi gelir dr değiştir stres yapma kafana takma yola devamm insallah hayirli sonuclar alacaksin

arkadaşlar ankarada hangi merkezleri tavsiye edersiniz. ikinci denememei ankarada yaptırmayı düşünüyorum inş

Canim merak ettim kacin gun yok deniyor zira 18 gune kadr bakilip takip yapmadan bu karar verilmez klomenden sonra da gelismesine bakilir kolmen yumurta cikarmiyor yumurta gelistiriyor corek otuna hep devam et adetliyken lik yedi gun yumurta olusumuna iyi gelir dr değiştir stres yapma kafana takma yola devamm insallah hayirli sonuclar alacaksin
klomenden sonrada gittim ,yine yoktu yumurta dolayısıyla öbür aya kaldı,doktorumdan çok memnunum,konusunda uzman biri ,çok teşekkür ederim moral için;-)

Arkadaşlar merhaba bende başarısız bir aşılama ve tüp bebek sonrası 2.tüp bebek tedavim bugün başladı gonalf 450 ve luvaris 150 ile başladım Allah kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın herkesin gönlündekini versin

Arkadaşlar merhaba bende başarısız bir aşılama ve tüp bebek sonrası 2.tüp bebek tedavim bugün başladı gonalf 450 ve luvaris 150 ile başladım Allah kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın herkesin gönlündekini versin
Canım sen de Hoşgeldin Aramıza:) Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş.

Arkadaşlar Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar olarak yeni sayfa açtım sat bat gibi bilgileri paylaşıp tecrübelerimizden yararlanalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşa

mrb arkadaşlar 15 gün sonra 2.tüp bebek deneyecegiz dondurulmuş embriyolarimla şimdiden stres bastı..yine olmayacak diye çok korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum bi fikri olan var mı her konuda bilgiye ihtiyacım var.doktorum kayseri Memorial de arzu yurci

Arkadaşlar Merhaba
204 sayfayı bıkmadan usanmadan okuyup bitirdim.Özellikle 0hatu0 0hatu0 sana hayran kaldım.konuyu açtın,bi kaç gün içinde hamile kaldın fakat burada benim gibi bebiş özlemi çeken kızları hiç yanlız bırakmadın.Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günler de gelir inşallah.
Bana gelirsek; 30 yaşındayım.Eşim azospermi.Henüz nedeni bilinmiyor.10 gün sonra regl olmayı bekliyorum tüp bebek merkeziyle görüşmek için.ilk denememiz olucak.sanırım biraz korkuyorum.Allah'ın gücüne gider mi diye bile düşünüyorum.inşallah hepimize Allah ol der ve olur.yaşayan bilir bu acıyı, hayal kırıklıklarınını.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Birde sizlere sorum olacak.Şimdi bizi regl in 2. Günü çağırdılar fakat hsg filmi falan derken iğneler bi sonraki regl de mı başlar.Bende herhangi bi sorun görünmüyor.Hemen de başlayabilir mi?

Back