• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Birde sizlere sorum olacak.Şimdi bizi regl in 2. Günü çağırdılar fakat hsg filmi falan derken iğneler bi sonraki regl de mı başlar.Bende herhangi bi sorun görünmüyor.Hemen de başlayabilir mi?
Canım eğer bu ay hsg yapılacaksa tedavi başlamaz. Tedavi gelecek aya kalır herhalde. Hayırla sonuçlansın inş.

kizlar meraba. biz 2 hafta once bugün yani 7 martta keseyi görmüştük. bugun kalp atışı icin gittik. ama kalp atisi cok az duyuldu. dr 1 hafta geriden geldigini söyledi. cuma gününe tekrar randevu verdi. bizim moral altüst oldu tabiki:(( ben 6 hafta 4 günlük hamileyim. cok canim sıkıldı kızlar. eve gelip size hemen yazmak istedim. eşim de dr a biraz gıcık oldu. cok yapici konusmadi acikcasi. pazartesi baska bir dr a gorunelim diyor. sizce nasil normal mi bu durum??

kizlar meraba. biz 2 hafta once bugün yani 7 martta keseyi görmüştük. bugun kalp atışı icin gittik. ama kalp atisi cok az duyuldu. dr 1 hafta geriden geldigini söyledi. cuma gününe tekrar randevu verdi. bizim moral altüst oldu tabiki:(( ben 6 hafta 4 günlük hamileyim. cok canim sıkıldı kızlar. eve gelip size hemen yazmak istedim. eşim de dr a biraz gıcık oldu. cok yapici konusmadi acikcasi. pazartesi baska bir dr a gorunelim diyor. sizce nasil normal mi bu durum??
Canım daha çok yeni, hatta bu haftalarda henüz kalp atışını duyamayanlar bile var. Bence üzülme ve bebişi de üzme biraz sabredin, inş sağlıkla devam eder hamileliğin canım benim

pe
Canım daha çok yeni, hatta bu haftalarda henüz kalp atışını duyamayanlar bile var. Bence üzülme ve bebişi de üzme biraz sabredin, inş sağlıkla devam eder hamileliğin canım benim[/QUOT cnm inşallah. sana bisey soracam pazartesi baska bi dr dan randevu ayarladim. bugun alttan muayene oldum pazarteside alttan muayene olmamim bi sakıncası olur mu??

Hay
cnm inşallah öyledir. sana bir sey sormak istiyorum. pazartesiye baska bir dr dan randevu ayarladim. Bugün alttan muayene oldum pazarteside tekrar alttan muayene olursam bi sakincasi olur mu??
Hayır canım hiç Bi sakıncası olmaz ben 12 . Haftayı doldurana kadar hep alttan muayene oldum. Bu hafta 16 dolacak daha ilk defa karından bakılacak. Benim doktorum hiç Bi sakıncası yok dedi ki gördük de çok şukur. Sen rahat ol canım

kizlar meraba. biz 2 hafta once bugün yani 7 martta keseyi görmüştük. bugun kalp atışı icin gittik. ama kalp atisi cok az duyuldu. dr 1 hafta geriden geldigini söyledi. cuma gününe tekrar randevu verdi. bizim moral altüst oldu tabiki:KK43:( ben 6 hafta 4 günlük hamileyim. cok canim sıkıldı kızlar. eve gelip size hemen yazmak istedim. eşim de dr a biraz gıcık oldu. cok yapici konusmadi acikcasi. pazartesi baska bir dr a gorunelim diyor. sizce nasil normal mi bu durum??

Moralini bozma bence , 6 haftalik kalp atisini duymak icin erken diye biliyorum. Tam 8 haftalik olsun bekleyin bence stres yapmayin. Bence normaldir insaAllah saglikli hamilelik sonunda bebegini kucagina alirsin.

cnm inşallah öyledir. sana bir sey sormak istiyorum. pazartesiye baska bir dr dan randevu ayarladim. Bugün alttan muayene oldum pazarteside tekrar alttan muayene olursam bi sakincasi olur mu??
Canım nasılsın?

Canım günaydın, sen hemen başlayacak mısın tedaviye?

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denemem ve transferimin 10. günündeyim, bir tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Yatarak geçiriyorum çünkü kasıklarımda çok ağrım var, yürürken zorlanıyorum. Karın bölgemde bir gerginlik ve böbreklerimin olduğu yerde dayanılmaz bir ağrı var bu sabah. Hep negatif sonuç gördüğüm için erken test yapmaya da korkuyorum... Benim gibi böyle ağrılı geçirip pozitif sonuç alan var mı acaba?
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşaallah.

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denemem ve transferimin 10. günündeyim, bir tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Yatarak geçiriyorum çünkü kasıklarımda çok ağrım var, yürürken zorlanıyorum. Karın bölgemde bir gerginlik ve böbreklerimin olduğu yerde dayanılmaz bir ağrı var bu sabah. Hep negatif sonuç gördüğüm için erken test yapmaya da korkuyorum... Benim gibi böyle ağrılı geçirip pozitif sonuç alan var mı acaba?
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşaallah.
Canım herkeste farklı belirtiler olabiliyor. İnş seninki pozitiftir. :) aslında senin bugün test günün canım, bekleme artık bence ve bize güzel haberlerini ver;)

Canım herkeste farklı belirtiler olabiliyor. İnş seninki pozitiftir. :) aslında senin bugün test günün canım, bekleme artık bence ve bize güzel haberlerini ver:KK66:
Doktor 26'sını test günü olarak söylediği için bekliyorum aslında. Çıkan sonuç doğru olur mu cidden? :KK45:

Selamlar arkadaşlar, öncelikle her birinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum, umarım her şey istediğiniz gibi olur ve çocuklarınızı kucağınıza alırsınız. Ben sizden istanbulda tüp bebek tedavisi konusunda iyi bir doktor önerisi istiyorum mümkünse. Doktor meselesi çok önemli ve deneyimli kişilerden bilgi almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Back