• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Arkadaşlar Merhaba
204 sayfayı bıkmadan usanmadan okuyup bitirdim.Özellikle 0hatu0 0hatu0 sana hayran kaldım.konuyu açtın,bi kaç gün içinde hamile kaldın fakat burada benim gibi bebiş özlemi çeken kızları hiç yanlız bırakmadın.Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günler de gelir inşallah.
Bana gelirsek; 30 yaşındayım.Eşim azospermi.Henüz nedeni bilinmiyor.10 gün sonra regl olmayı bekliyorum tüp bebek merkeziyle görüşmek için.ilk denememiz olucak.sanırım biraz korkuyorum.Allah'ın gücüne gider mi diye bile düşünüyorum.inşallah hepimize Allah ol der ve olur.yaşayan bilir bu acıyı, hayal kırıklıklarınını.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin canım inş. benim de eşim azosperm.. merkez seçerken bizim için özellikle laboratuvar çok önemli. imsi tekniği var mı onu araştır.. en zoru merkez seçmek sanırım.. inş. bir an önce başlarsın tedavine

Arkadaşlar Merhaba
204 sayfayı bıkmadan usanmadan okuyup bitirdim.Özellikle 0hatu0 0hatu0 sana hayran kaldım.konuyu açtın,bi kaç gün içinde hamile kaldın fakat burada benim gibi bebiş özlemi çeken kızları hiç yanlız bırakmadın.Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günler de gelir inşallah.
Bana gelirsek; 30 yaşındayım.Eşim azospermi.Henüz nedeni bilinmiyor.10 gün sonra regl olmayı bekliyorum tüp bebek merkeziyle görüşmek için.ilk denememiz olucak.sanırım biraz korkuyorum.Allah'ın gücüne gider mi diye bile düşünüyorum.inşallah hepimize Allah ol der ve olur.yaşayan bilir bu acıyı, hayal kırıklıklarınını.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım ne kadar güzel şeyler yazmışsın, tşk ederim. Senin yazıyı gözden kaçırmışım şimdi okudum. Canım benim elbette bırakmam sizi, ben bu sayfayı hamile kalınca bırakmak için açmadım ki; aksine birbirimize destek olalım
, tecrübelerimizden faydalanalım diye açtım. Şükür rabbim bize ni mucize gönderdi, hayırlısı ile de kucağımıza almayı nasip eder inş. Sen de inş en kısa zamanda bu duyguları yaşarsın ve inş HEPİMİZ evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denemem ve transferimin 10. günündeyim, bir tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Yatarak geçiriyorum çünkü kasıklarımda çok ağrım var, yürürken zorlanıyorum. Karın bölgemde bir gerginlik ve böbreklerimin olduğu yerde dayanılmaz bir ağrı var bu sabah. Hep negatif sonuç gördüğüm için erken test yapmaya da korkuyorum... Benim gibi böyle ağrılı geçirip pozitif sonuç alan var mı acaba?
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşaallah.
Canım naptın kan verdin mi? Bekliyoruz hayırlı haberlerini

Slm arkadaşlar.. tüp bebek tedavisinde 10. günündeyim.. dün e2 9630 çıktı bugün 1930 çıktı.. Bu aksam çatlatma iğnesi gonapeptyl 2 adet vurucagim cumartesi toplanacak yumurtalar.. yumurta sayım baya fazla pkoluyar gibi yani.. sizCe bu e2 değerim ile ve ayrıca bu aksam doatinek başlıyorum.. Bu durumda ohss olma durumum yüzde kaç.. çok korkuyorum ohss olmaktan ve transferimin öbür aya kalmasından korkuyorum.. herkese tşkler allah hepimizin yardımcısı olsun.

Slm arkadaşlar.. tüp bebek tedavisinde 10. günündeyim.. dün e2 9630 çıktı bugün 1930 çıktı.. Bu aksam çatlatma iğnesi gonapeptyl 2 adet vurucagim cumartesi toplanacak yumurtalar.. yumurta sayım baya fazla pkoluyar gibi yani.. sizCe bu e2 değerim ile ve ayrıca bu aksam doatinek başlıyorum.. Bu durumda ohss olma durumum yüzde kaç.. çok korkuyorum ohss olmaktan ve transferimin öbür aya kalmasından korkuyorum.. herkese tşkler allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım 2 gün içinde niye E2 değerleri arasında o derece farklılık var ki?

Canım 2 gün içinde niye E2 değerleri arasında o derece farklılık var ki?
canım dün ve bugüngonalf kullanmadım önceki gün kestik yani.. Doktorun ihmali oldu açıkçası hergün e2 bakmasi lazimdi 9609 e kadar çıkmasını önlenmesi gerekiyordu.. uyardım ama ultrason da belli oluyo dediler dediğim çıktı cu ku 2. tedavimi bu..

canım dün ve bugüngonalf kullanmadım önceki gün kestik yani.. Doktorun ihmali oldu açıkçası hergün e2 bakmasi lazimdi 9609 e kadar çıkmasını önlenmesi gerekiyordu.. uyardım ama ultrason da belli oluyo dediler dediğim çıktı cu ku 2. tedavimi bu..
Canım ohss olma riskin baya Bi yüksek görünüyor :( aman sağlıklı olsun da ertesi ay olsun transfer, sonu güzel olsun inş

v
Canım ohss olma riskin baya Bi yüksek görünüyor :KK43: aman sağlıklı olsun da ertesi ay olsun transfer, sonu güzel olsun inş
valla bilmiyorum ki Canim.. e2 düşerse inşallah olmamolmam.. sanırım 20 e yakın yumurta çıkar.. çatlatma iğnemin markasını değiştirdi ovitrelle değil başka bir iğne vurulacagim bu aksam.. birde ben yarin aksam izne çıkıyorum nisan sonuna kadar yıllık izin almıştım şimdi tüm planlarım iptal olursa çok korkuyorum.. Allah sonumu Hayır etsin..

Tüp bebek yaptıranlar yada yaptırmayı düşünenler hangi merkezi düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hayatlar?

amin canım inş. benim de eşim azosperm.. merkez seçerken bizim için özellikle laboratuvar çok önemli. imsi tekniği var mı onu araştır.. en zoru merkez seçmek sanırım.. inş. bir an önce başlarsın tedavine
Canım çok teşekkür ederim.bbende yeni gördüm mesajları.Merkez seçtik başlıyoruz inşallah salı günü.Bu sırada çok önemli bi gelişme oldu. Eşime azospermi diyerek bize 1 ay stres yaşattırdılar. Başka bi merkezde yaptırdık testi ve 0 olan rakam 11 milyon çıktı.sevinsekmi sinirlensekmi bilemedik.Kızlar benim de size tavsiyem lütfen tek merkeze bağlı kalmayın.tabi yine tüp bebek yaptırmak zorundayız çünkü morfoloji de çok kötü. Ama en azından eşim tese olmak zorunda kalmadı.Gitmeseydik başka yere boşu boşuna parça alınacaktır belkide.

Canım ne kadar güzel şeyler yazmışsın, tşk ederim. Senin yazıyı gözden kaçırmışım şimdi okudum. Canım benim elbette bırakmam sizi, ben bu sayfayı hamile kalınca bırakmak için açmadım ki; aksine birbirimize destek olalım
, tecrübelerimizden faydalanalım diye açtım. Şükür rabbim bize ni mucize gönderdi, hayırlısı ile de kucağımıza almayı nasip eder inş. Sen de inş en kısa zamanda bu duyguları yaşarsın ve inş HEPİMİZ evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Canım benim çok teşekkür ederim.Annelerin duaları kabul olurmuş.Dua et hepimize.Benim de olursa bu derdi çeken herkese dua edicem.

Canım benim çok teşekkür ederim.Annelerin duaları kabul olurmuş.Dua et hepimize.Benim de olursa bu derdi çeken herkese dua edicem.
Rica ederim canım ne demek, burada hepimiz KARDEŞ olduk....

Back