Gecmis olsun Devrim... Canim sana tavsiyem once biraz yumurtalara takviye vitaminler al ondan sonra tup bebege gec..ben de senin gibi hemen tup bebege gecelim dedim acele ettim. negatifte cok kotu oldum..(bu arada benim endo vardi senden farkli olarak, yumurta sayisinda bir kisinti yoktu sukur.....kistim vardi, ameliyatla alindi yakin zamanda...) Yumurta kalitesi 2-3 ay uygulanan bir destekle artirilabiliyor. Bence doktorun konus, hemen tup bebek ignelerine baslama...zaten azalmis yumurtalar, onlari da acele ile toplatma...Eger takviye ilaclarla yumrtalari kalitesini ve sayisini artirirsan kalan embiyolari dondurmaya kadar gidebilirsin...
Bana doktorum 3 aylik bir plan uygulayacak...arka sayfalarda yazmistim, bakabilirsin...Ilk olarak hemen Coq10-600mg basla dedi...onun yaninda 50mg DHEA aliyorum gunluk...ari sutu ve polen de dusuk yumurta sayisinda harikalar yaratiyor dediler, bir kac ornekle sahit oldum.....bunlarin cok etkili oldugunu duydum..sen doktorunla konusup, eger tavsiye ederse baslayabilirsin...bence acele etme, su an yumurtalar cok kiymetli, onlari da acele ile kullanma...(o hatayi yaptigim icin cok iyi biliyorum canim..
)