• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Mrb arkadaşım geçmiş olsun.Bende tüp bebek tedavisindeyim şuan,benim vardı seninkisi kadar dr amaliyat olmamı söyledi oldum çünki yumurta kalitesini düşürüyor zor oluyor ben olsayım aldırıp sonra proplemsiz denerdim çünki maddi,manevi yıpranıyoruz zaten şuanki tıp kolay birşekilde agrısız yapıyor tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım bende aldıracagim işte bu aralar bakalım. 31 Mart dq dr kontrol edecek ilaç bitmiş olacak. Neler bkkliyir bizi bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun

Gecmis olsun Devrim... Canim sana tavsiyem once biraz yumurtalara takviye vitaminler al ondan sonra tup bebege gec..ben de senin gibi hemen tup bebege gecelim dedim acele ettim. negatifte cok kotu oldum..(bu arada benim endo vardi senden farkli olarak, yumurta sayisinda bir kisinti yoktu sukur.....kistim vardi, ameliyatla alindi yakin zamanda...) Yumurta kalitesi 2-3 ay uygulanan bir destekle artirilabiliyor. Bence doktorun konus, hemen tup bebek ignelerine baslama...zaten azalmis yumurtalar, onlari da acele ile toplatma...Eger takviye ilaclarla yumrtalari kalitesini ve sayisini artirirsan kalan embiyolari dondurmaya kadar gidebilirsin...

Bana doktorum 3 aylik bir plan uygulayacak...arka sayfalarda yazmistim, bakabilirsin...Ilk olarak hemen Coq10-600mg basla dedi...onun yaninda 50mg DHEA aliyorum gunluk...ari sutu ve polen de dusuk yumurta sayisinda harikalar yaratiyor dediler, bir kac ornekle sahit oldum.....bunlarin cok etkili oldugunu duydum..sen doktorunla konusup, eger tavsiye ederse baslayabilirsin...bence acele etme, su an yumurtalar cok kiymetli, onlari da acele ile kullanma...(o hatayi yaptigim icin cok iyi biliyorum canim..:110:)
Birde sonraki ay yumurtam olmaz diye korkuyorum öyle şeyler duydum ki artık :(

mrb .ben ıkı tup bebek denemesınde bırı kımyasal bırı negatıf olduktan sonra kaan aydosa gıtemeye karar verdık.morfolojı %2 on gorusmede kı kısı dna hasarı var tup yapsanızda tutmaz dedı bende oyle oldu dedım.en erken hazıran ayı bosmus.tedavı sonrası normal yoldan cocgunuz olur dıyolar.ıns bu tedavı ıyı gelır.tup bebek maddı manevı yıpratıyo.ama degerler duzelmeyınce sonucta olmuyo.

Canim mesajın için çok teşekkür ederim. Bana daha önce gittiğim dr biesteron verdi. Ama bu dr vermedi. Arı sütü polen yiyorum d ve e vitamini verdi. Ceviz incir bir de çörek otu bal tarçın gibi karışımlar kullanıyorum. 21 günlük doğum kontrol hapı verdim onu içiyorum yumurtaları uyarıyormus. 31 Mart da kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecek. Bende polip de var. Yarin devlet hastanesine gideceğim 5 mm küçük dr engellemez dedi ama ben aldırmadan tedaviye başlamak istemiyorum. Özelleştirme 3 bin fiyat verdi ortalama devlet de aldirabilirsem çok iyi olacak. Süreç zor kuzum ya napacagini nasıl olacağını insan kestiremiyor. Dhea yi kullanan çok tanıdığım var. Acaba alsam kullansam kendim ne olir ki

Canim cok sevindim takviyeler alamana...Allahin izniyle onlarin cok faydasi olacaktir...:nazar:

Ameliyat konusunda ben de senin gibi dusunuyorum, vicudun tup bebek gibi yogun bir isleme gormeden bastan halletmek en iyisi, zira bazen ilaclarin etkisiyle buyuyebiliryorlar..o daha buyuk dert....Insallah iyi sonuclar alirsin canim...Su haliyle bence sen elinden geleni yapiyorsun...gerisi nasip...:anneadayı::KK46:

Canim sen daha iyi bilirsin ama ben burada oyle hikayeler duydum ki inan bana bir ayda bitmez yumurtalarin..Insallah en guzel sekilde sonuclanir...
Inşallah canım teşekkür ederim. 31 inde gittiğimde konuşacam dr la bakaljm bence de dediğin mantıklı canım

Canim cok sevindim takviyeler alamana...Allahin izniyle onlarin cok faydasi olacaktir...:nazar:

Ameliyat konusunda ben de senin gibi dusunuyorum, vicudun tup bebek gibi yogun bir isleme gormeden bastan halletmek en iyisi, zira bazen ilaclarin etkisiyle buyuyebiliryorlar..o daha buyuk dert....Insallah iyi sonuclar alirsin canim...Su haliyle bence sen elinden geleni yapiyorsun...gerisi nasip...:anneadayı::KK46:
Sağol canım
Umarim.faysasi olur bir ümit işte duyduğumuz herseyi uygulamak istiyoruz. Çok güzel sonuçlar elde edenler var. Çok şükür hala yumurtlayabiyorum :) oda sağlıklı olur dq allahım nasip eder inşallah

Inşallah canım teşekkür ederim. 31 inde gittiğimde konuşacam dr la bakaljm bence de dediğin mantıklı canım

Az once yine bir baska hikaye okudum...42 yasinda bir kadinin ilk tup bebekte sadece 3 yumurtasi olusmus, biri sadece dollenmis ve malesef tutmamis...ikinci tup bebekten once bir kac ay kendine bakmis, ari sutu ve takviyelerle...ikinci tup bebekte 6 yumurtasi olusmus 4 u en iyi kalitede..hem hamile kalmis hem de dondurmus kalan embriyolari...Allahin izniyle yumurta sayisi ve kalitesi takviyelerle destekleniyor..:nazar:

Az once yine bir baska hikaye okudum...42 yasinda bir kadinin ilk tup bebekte sadece 3 yumurtasi olusmus, biri sadece dollenmis ve malesef tutmamis...ikinci tup bebekten once bir kac ay kendine bakmis, ari sutu ve takviyelerle...ikinci tup bebekte 6 yumurtasi olusmus 4 u en iyi kalitede..hem hamile kalmis hem de dondurmus kalan embriyolari...Allahin izniyle yumurta sayisi ve kalitesi takviyelerle destekleniyor..:nazar:
Inşallah canım ya
Dhea yi bende kullanmak istiyorum ama ne dersin

Canım Hormanstimulation tedavisini 13.02 de yapılmış bir defalık igne bugüne kadar 25 gün olmuş canım

Oldukca uzunmuş canım ben kısa tedavideki gibi 15 gün gibi düşünmüştüm. Hakkımızda hayırlısı. Çok değişik bir hismiş içimde bir heves dört nala koşuyo hadi zamanı gelsin diye bi korku tam tersi ödü kopuyo :)

Merhaba arkadaslar bende yaza dogru tup bebek denemek istiyorum izmirde yasiyorum maalesef ki ozele gitme sansim yok o yuzden Devlet hastanesine gidecegim .heycan umut korku endise icim cok karisik bu yolda giden tum arkadaslarima Bol bol Dua edecegim insaALLAH rabbim tum Anne olmak isteyenlerin Dualarini kabul eder

Merhaba arkadaslar. Bende mart ayinda tup bebek tedavimi oldum ve su an sonuc bekliyorum. Doktorum istanbul'da Prof.Dr.Engin Oral..tum muayneler kendi ozel muaynanesinde oldu, yumurta toplama ve transfer islemi ise bahceci fulya da..bizim sorunumuz esim kaynakli, sperm azligi ve hareketsizlik soz konusu ama daha once ki 2 denemede negatif sonuc aldim maalesef :( bu sefer 20 yumurta toplandi 15 i dollendi, bunlardan 4 tanesi 5. Gunu gorebildi. 9 mart pztesi gunu 2 tanesi yerlestirildi, kalan 2 si donduruldu..ben biraz umitsizim, korkuyorum yine olumsuz sonuc almaktan ama allahin takdiri diyip dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden..herkese hayirli zamanda evlat sevgisi tatmasini nasip etsin allah..sevgiler

Merhaba arkadaslar. Bende mart ayinda tup bebek tedavimi oldum ve su an sonuc bekliyorum. Doktorum istanbul'da Prof.Dr.Engin Oral..tum muayneler kendi ozel muaynanesinde oldu, yumurta toplama ve transfer islemi ise bahceci fulya da..bizim sorunumuz esim kaynakli, sperm azligi ve hareketsizlik soz konusu ama daha once ki 2 denemede negatif sonuc aldim maalesef :KK43: bu sefer 20 yumurta toplandi 15 i dollendi, bunlardan 4 tanesi 5. Gunu gorebildi. 9 mart pztesi gunu 2 tanesi yerlestirildi, kalan 2 si donduruldu..ben biraz umitsizim, korkuyorum yine olumsuz sonuc almaktan ama allahin takdiri diyip dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden..herkese hayirli zamanda evlat sevgisi tatmasini nasip etsin allah..sevgiler

MRB INS TUTARDA BEBEGINE KAVUSRSUN BIZDE SAYI HIZ VE MORFOLOJI SORUNU VAR.ıkı kez tup yaptırdık bırı kımayasal bırı negatıf ve 5.gun embırtosuydu.bız tupe gecmeden kaan aydosa gıtcez.morfolojı bozuk lounca tup tutmaz dıyo merkezlerı.hazırana anca gun aldık.normal yoldan bıle olur dedıler tedavı sonrası

MRB INS TUTARDA BEBEGINE KAVUSRSUN BIZDE SAYI HIZ VE MORFOLOJI SORUNU VAR.ıkı kez tup yaptırdık bırı kımayasal bırı negatıf ve 5.gun embırtosuydu.bız tupe gecmeden kaan aydosa gıtcez.morfolojı bozuk lounca tup tutmaz dıyo merkezlerı.hazırana anca gun aldık.normal yoldan bıle olur dedıler tedavı sonrası
Benimde daha oncekilerde ilki kimyasal oldu ikinci dondurulmus tutmadi. Onlar 3. Gun embriyosu idi..bahsettigin doktorun adini hic duymamistim hemen arastirayim internetten..ins sende hayirli bir baslangicla mutlu sona ulasirsin

Benimde daha oncekilerde ilki kimyasal oldu ikinci dondurulmus tutmadi. Onlar 3. Gun embriyosu idi..bahsettigin doktorun adini hic duymamistim hemen arastirayim internetten..ins sende hayirli bir baslangicla mutlu sona ulasirsin
netten arastır kaan aydos dıye urolojı doktoru ben arayınca neden tup yaotınız dna hasarı oluyo morfolojı kotu olunca tedavı ıkıay kadr suruyomus.sonrasında normal olur dıyolar.ben ınandım aslında bılınen bı hoca.ama okadr cok sey arastırıyozkı bazen gozden kacıyo.sıtesıne gırıp hasta sonuclarına bakarsan azosprmde bıle basarılı.ve bızım gıbı tup tutmayanlar hasar duzleınce kendılıgınden hamıs kalmıslar.bana cok mantıklı geldı sprem kotu olunca tutma sansı az.tabkı nasıp ama bıdaha tupe gecmeden o yıkımı yasamadan ankaraya hocaya gıtcez.ben gunlerdır okuyorum ve cok sey öğrendım

netten arastır kaan aydos dıye urolojı doktoru ben arayınca neden tup yaotınız dna hasarı oluyo morfolojı kotu olunca tedavı ıkıay kadr suruyomus.sonrasında normal olur dıyolar.ben ınandım aslında bılınen bı hoca.ama okadr cok sey arastırıyozkı bazen gozden kacıyo.sıtesıne gırıp hasta sonuclarına bakarsan azosprmde bıle basarılı.ve bızım gıbı tup tutmayanlar hasar duzleınce kendılıgınden hamıs kalmıslar.bana cok mantıklı geldı sprem kotu olunca tutma sansı az.tabkı nasıp ama bıdaha tupe gecmeden o yıkımı yasamadan ankaraya hocaya gıtcez.ben gunlerdır okuyorum ve cok sey öğrendım
ıns senın tedavınde buna gerek kalmaz hamıs kalırsın

merhaba arkadaslar bugun benim transferden sonraki 10.günüm. son i kaç gündür adet agrısına benzer agrılarım oluyor. her an adet olucam diye tetikteyim. transferden sonra sizinde böyle bir sıkıntınız oldumu

Back