- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
Ya benim eşim bayan giyim mağazası müdürü hem bayan müşterileriyle hemde bayan elemanlarla sürekli muhatap halinde.cadde mağazası olduğundangece 11gibi kapatıyor patronu da kızları bırakması için diğer sube deki adamla paylaşım yaptırıp iki arabaya benzin parası koyarak elemanları dağıtıyor lar.normalde 40dkda geliyor du dün 45dk sonra aradım nerdesin diye surdayim dedi geç kaldın dedim surdayim dedi görüşürüz dedi kapattı arabada değilde sanki başka yerdeydi ortam sessiz di ve yanında biri var gibi konuştu sonra tekrar arayıp hevesli hevesli sanki suç bastırır gibi aşkım hadi seni gezdireyim dolasalim mi bitanem diye tel açtı ve sesi gerçekten arabada geliyor du kuruntu mu yptim dedim iki konuşmayıd a tekrar dinledim çünküü benim telefon arama kaydı yapıyor.gelince dedim ki nerdeydin arabada gelmiyordu sesin dedimsadece inanın suç örter gibi üste çıkmaya çalışır gibi bana kırk tane laf söyledi sacmaliyorsunbeni yakistirdigin kişiler e şeylere bak bana guvenmiyoguvenmiyorsun vs vs vs konuşma yat uyu dedi azarladı bi güzel iste anlam veremiyorum bu haline ben mi takiyorum anlamadım birde dün yanına gittim isyerine uğrayıp ayakkabı bakmaya çıktım geldiigimde eleman kız yanında kasadaydi ben gidince sonra konuşalım bunları yeşim dedi kıza neydi ki dedim izin gününü konuştukt a onu diyorum dedi geçiştirdi gibi geldi ben mi manyaga bağladım bilmiyorum kızlar
Bence kuruntu yapuosun cnm..
esini taniorsundur illaki yapip yapmayacaginibilirsin.is yerindekizl kizlarda hamile oldugununbilmiolarmi zaten