• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Gunaydinn dün gece karnım çok şişkin gergin ve sertti elimi koydum onları dinledim ve bi ara baya baya hisseettim kipirtisini birde birşey sorucam ben çok su içermiyorum ya acaba bebislerin suyu az cikarmi ki

Ben ankarda ilk zekai tahir burak kadın hastanesi var oraya gittim zaten en ufak bir riskli durumda o bölüm bakıyor ikizse zaten kesinlikle o bölüm bakıyor diğerlerine istesen de gidemiyorsun. Ama çok kalabalıktı orası kendi doktorum da kesinlikle prinatologa gitmelisin deyince hastaneden ayrılıp özel bir hastaneye geçen bir doktor buldum şimdi ona gidiyorum.

Anladım ben samsundayim ve yalnız fakultede var perinatolog orayı aradigimdada öyle dedi kadın 9 haftalik olduğunu söyledim daha çok erken dedi ve biz normal gebelik sürecine bakmıyoruz zaten şuanda birsey çıkmaz ilerleyen zamanlarda çıkıyor anormallik ozamanda doktorun gordugu bu anormallikle ilgili rapor yazıyor öyle buraya geliyorsun dedi

Anladım ben samsundayim ve yalnız fakultede var perinatolog orayı aradigimdada öyle dedi kadın 9 haftalik olduğunu söyledim daha çok erken dedi ve biz normal gebelik sürecine bakmıyoruz zaten şuanda birsey çıkmaz ilerleyen zamanlarda çıkıyor anormallik ozamanda doktorun gordugu bu anormallikle ilgili rapor yazıyor öyle buraya geliyorsun dedi
Anladım canım samsunda olduğun için öyle demişlerdir perinotolog o kadar az ki zaten ankarada bile özel hastanelerin hepsinde yok. Zekai tahirde de mesela kalabalık olmasının bir sebebi şehir dışından sevkli gelen çok hasta vardı, inşallah gerek kalmaz senin de

Gunaydinn dün gece karnım çok şişkin gergin ve sertti elimi koydum onları dinledim ve bi ara baya baya hisseettim kipirtisini birde birşey sorucam ben çok su içermiyorum ya acaba bebislerin suyu az cikarmi ki

günaydın canım. benim 18sonunda başlamıştı.. kişiden kişiye değişir ama tabi ;)
ben de içemiyordum dr.um günde 3 lt tamamlamaya çalışalım dedi. çok önemliymiş su.
sulu sıvı da alabilirsin. ayran gibi falan.

Bu arada perinatologa nasıl gittin beni kabul etmedi bir anormallik olmadığı sürece biz bakmıyoruz dediler oyüzden ilerleyen haftaları bekliyorum da inşallah bir anormallik olmazda gitmek zorunda kalmam
Ikizlerde ayrıntılı ultrason oluyo 20.haftada perinatologa gidiyosun canimm doktor gönderiyo

Anladım canım samsunda olduğun için öyle demişlerdir perinotolog o kadar az ki zaten ankarada bile özel hastanelerin hepsinde yok. Zekai tahirde de mesela kalabalık olmasının bir sebebi şehir dışından sevkli gelen çok hasta vardı, inşallah gerek kalmaz senin de

Aynen banada kadın öyle dedi zaten her gebeliğe zaten bakamayiz çok az sayidayiz dedi

Evet çok karışık ve heyecan sebebi, benim ilk iki kontrolde çift olabilir dediler ama doktor değiştirdim perinatologa gidiyorum o da dedi ki nerden anlamışlar çift olduğunu tek de olabilirler dedi şimdi merak sardı beni de
Dogunca belli olacak artk :-)

günaydın canım. benim 18sonunda başlamıştı.. kişiden kişiye değişir ama tabi :KK66:
ben de içemiyordum dr.um günde 3 lt tamamlamaya çalışalım dedi. çok önemliymiş su.
sulu sıvı da alabilirsin. ayran gibi falan.
Limon aldım limonata yapicam bugün çok hararetini var ama su içinde bulaniyorum

Gerçektenmi oh süper ozaman demekki daha erken diye doktorum bişey demedi 20. Haftama daha çoook var 9. Hafta bitti daha
11.yada 12.haftada ense kalinligi ve ikili test var benimkilerde bi sorun cikmamis ti sonra sanırım 16.haftada 3 lu test var onu yapmadi doktorum 2 li test iyi çıktığı için. ..sonra 20.haftada ayrıntılı ultrason..ayrıntılı ultrason dan 1 hafta sonra felan tetanos asisi var..24.haftada geçen hafta ben şeker yuklemesi yaptirdim mm. .Bu hafta da tetanosun 2.dozu var...boylee her ay bi se var yani

Limon aldım limonata yapicam bugün çok hararetini var ama su içinde bulaniyorum

Limonataya bayiliorum amaa mideme dokunuyor limon cnm. Yoksa iccem valla.

Kizlar devamli sol yaniniza yatabiliyormusunuz? Ben sagima da yatioum sirt ustude. Ozellikle tv izlerkene falannn

Kizlar devamli sol yaniniza yatabiliyormusunuz? Ben sagima da yatioum sirt ustude. Ozellikle tv izlerkene falannn
sağ sol döne döne yatıyorum ama sırt üstü bir nevi imkansız. Yanlara bir ağrı saplanıyor, o pozisyonda kalmak ölüm oluyor. Doktor muayeneleri bile işkence oldu.

sağ sol döne döne yatıyorum ama sırt üstü bir nevi imkansız. Yanlara bir ağrı saplanıyor, o pozisyonda kalmak ölüm oluyor. Doktor muayeneleri bile işkence oldu.

canım karnın sivrimi büyüdü yoksa yanlara doğru mu?
ikizlerinin cinsiyetler neydi

Herkese merhaba arkadaslar. Beni de ikiz bebeklerime hamileyim. Sizlere bir sorum olacak. Normalde istanbulda yaşıyorum. Ama 20 ve 21.haftalar civarinda misafir olarak balikesir ve izmirde olacagim. Oralarda ayrintili ultrason yaptirabilmem icin onerebileceginiz perinatolog varmi yada perinatologun calistigi bir hastane ismi verebilir misiniz

Devamlı sol değil sağ tarafıma da yatıyorum ama genelde sola yatmaya çalışıyorum özellikle yemekten sonra daha iyi oluyomus bebek için. .sırt üstü yatmanin zararlı olduğunu okumustum kordon dolanmasina sebep oluyomus canım. .

Back