• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler (pcos)

Evet adet zamanı yaptığınız da pik görünür ben yaptım bugun hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Ayy çok sevindimmm ben hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza 🫠🥰 ben de ilk defa ovulasyon testi denedim 15. Gün pik gördüm 17. Gün çatladı bakalım bekliyorum pikten sonra 7. Gün bugün İnşAllah güzel haber alırım ben de

Sizde durumlar nedir ay inşAllah güzel haber alırız
IMG_0250.jpeg

Bugün yaptım böyle çıktı var mı yok mu bilmiyorum artık Ck yoruldum kızlar

Ayy inşAllah güzel haberler verirsin dedim ya ben bu testten hiç yapmadım yanlış bişe söylemek istemem ama eğer gördüğüm çizgi t çizgisiyle pozitiffff benim yumurtlamadan sonra 8 gün oluyo acaba test yapsam mııı belirtin var mı senin canım
Benim adet olacağım gün yumurtladım adetim gecikeli 1 hafta oldu Eki Görüntüle 3542587

Ayy inşAllah güzel haberler verirsin dedim ya ben bu testten hiç yapmadım yanlış bişe söylemek istemem ama eğer gördüğüm çizgi t çizgisiyle pozitiffff benim yumurtlamadan sonra 8 gün oluyo acaba test yapsam mııı belirtin var mı senin canım
İnşallah hamiş oluruz :) akıntım var gaz sancısı var hafif bi kasık batması ama çok hafif onun dışında hiçbir şey yok

Ya birde ovülasyona baktığında hangisi daha koyu sence

İnşallah hamiş oluruz :) akıntım var gaz sancısı var hafif bi kasık batması ama çok hafif onun dışında hiçbir şey yok
Gaz sancım hiç olmayan sırt ağrım arada kasık batması ve arada adet olacakmışım hissi var bende de test yapayım sabah yaa beklicektim seni görünce bekleyemem 😊😊😊ayyy çok sevindim adına sağlıkla kucağına al canım yaaa

Gaz sancım hiç olmayan sırt ağrım arada kasık batması ve arada adet olacakmışım hissi var bende de test yapayım sabah yaa beklicektim seni görünce bekleyemem 😊😊😊ayyy çok sevindim adına sağlıkla kucağına al canım yaaa
Daha belli Birsey yok canım ya hayal bile görmüş olabilirim birde o kadar negatif gördüm hep sonu hüsran

Benim de 1

Biz olumlu düşünelim kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
27 yaşında 2 yıllık evliyim bende prolaktin yüksekliği var bu ay ilaca başladım onun dışında eşimde de bende de sorun yok o yüzden bu ay bi heveliydim sen kaç yaşındasın ne zösamdır evlisin

29 yaşındayım 13 ay oldu evleneli pco görüntüsü var tek taraflı bu ay rahim filmi hormon testi bakılacak eşimde test vercek 29 unda randevum var dedim bi de ovulasyon testi deniyim

27 yaşında 2 yıllık evliyim bende prolaktin yüksekliği var bu ay ilaca başladım onun dışında eşimde de bende de sorun yok o yüzden bu ay bi heveliydim sen kaç yaşındasın ne zösamdır evlisin
Ay nedense ben de bu ay aşırı hevesliyim inşAllah Rabbim kolaylıkla nasip eder isteyen herkese

29 yaşındayım 13 ay oldu evleneli pco görüntüsü var tek taraflı bu ay rahim filmi hormon testi bakılacak eşimde test vercek 29 unda randevum var dedim bi de ovulasyon testi deniyim
Çok şükür pcos görüntüsü korkulacak bir şey değil hamileğe de engel değil burada inşallah bu ay çok güzel hamile haberleri veririz

Back