• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Arkdaslar merhba ıkız oğlan beklıyorum 30 hafta olduk sukur.bı sıkıntım var ısım konusu ve yorumlar yorumlar
bende bunu hıc ıstemıyorum esımle secelım ıstıyorum ama ona mudahle edılıo farkındayım tartısma yasamakta ıstemıyorum bırı Aras dıerı ıcın fıkır verırmısınız

Arkdaslar merhba ıkız oğlan beklıyorum 30 hafta olduk sukur.bı sıkıntım var ısım konusu ve yorumlar yorumlar
bende bunu hıc ıstemıyorum esımle secelım ıstıyorum ama ona mudahle edılıo farkındayım tartısma yasamakta ıstemıyorum bırı Aras dıerı ıcın fıkır verırmısınız

Benim de en sinir olduğum şey insanların isim yorumları, sanki fikir sormuşsun gibi yok o isim güzel değil, yok ben onu beğenmiyorum bence bunu koyun yorumları. O yüzden hiç kimse ile paylaşmak istemiyorum isimleri belirlediğimizde. Ama eşim aday isimleri bile annesiyle paylaşmış, onlara bile bunu koymayın ay şunu koyun diye müdahale gelmiş :S Şimdi inadına o isimlerden birini koyasım var.

Sana fikir olur mu bilmem, gönlüne göre koy ismini ama ben oğlan olsaydı biri Ömer koymayı düşünüyordum.

Benim de en sinir olduğum şey insanların isim yorumları, sanki fikir sormuşsun gibi yok o isim güzel değil, yok ben onu beğenmiyorum bence bunu koyun yorumları. O yüzden hiç kimse ile paylaşmak istemiyorum isimleri belirlediğimizde. Ama eşim aday isimleri bile annesiyle paylaşmış, onlara bile bunu koymayın ay şunu koyun diye müdahale gelmiş :S Şimdi inadına o isimlerden birini koyasım var.

Sana fikir olur mu bilmem, gönlüne göre koy ismini ama ben oğlan olsaydı biri Ömer koymayı düşünüyordum.
Aynen valla ben çınar ve Çağan diye baştan beri eşimle düşünüyoruz herkes bişe soyluyo..kayinbabamin adı konulmus daha önce ona rağmen kaynanam bize tekrar koyun dedi allahtan eşim yanasmadi...bi de isim beğenmeyenler varr kendi çocuğunun ismi çok saçma olup bizim sectiklerimize küsür bulanlar var ben hiç takmiyorum internetten isim.yasyiklarini bile aldimmm

merhaba kızlar
aranızda crinone jel kullanan var mı varsa ne kadar zaman kullandınız ya da kullanacaksınız

Aynen ya heryerde aynı vallahi bana ne isim koyucan diyolar daha cinsiyeti belli deil düşünüyorum diyorum ben birşey demeden onlar sıralamaya baslio nefretlik geldi isim konusundan herkes koysun kendi çocuğuna yaa offf

Benim k.validem ve k.pederim hic karismiyor. Siz ne isterseniz onu koyun cocugum diyorlar sagolsunlar. Ama kendi annem karisiyor. Babam da fikir verir sadece. Ama babam sonucta siz isyediginizi koyun kizim der. Annem de kendi babasinin yani dedemin adini koymak Elif'im, Ömer'im anneniz size aşık istiyor... :))

Gunaydin canimmm

Benim oglumun adi da Ömer olacak insaAllah teyzesi. Kizim da Elif...
Daha dogrusu Ömer Yavuz ve Elif Beyza :)
ilk isimleri benden ikinci isimleri babadan geldi. Vee kendi annem ve ananem disinda kimse mudehale etmiyor. Kendi anneme kalsa dedemin adini koysaymisiz ya ;)

Bende Pztesi ilk defa olucam ağrı faln yapıyor mu yaa

İlkinde bende ağrı olmuştu canım kolunu çok oynatma kuzum üstüne yatma dusu iki gün sonra al ikinci aşı da çok agrimadi iyiyim bugün..doktor yaptırabilirsiniz dedi Tomiris Tomiris canım hayırlısı olsun eğer problem olmayacak dediyse vardır bir bildiği :KK66:

Canım ben erkek olsa hamdi (eşimin adı) uras koyacak tim birinin adını Allah in hediyesi manası taşıyor diye duydum.kimseye kulak asma .kızlardan birine kendi annemin adını koyuyor um bize çok desteği oldu babam vefat ettiği halde hiç hissettirmedi her konuda yıllardır ev eşyası olsun herşeyi yaptı sorun esimde olmasına rağmen tüp bebek parası dahi o ödedi çok zor günlerde geçirdik kayinvalidem kayinbabam buyrun bir bardak bununla da su için demedi doymuş toruna da eşim 9.çocuk kaynim koymuş kayinvalide min adını kızına 20 tane torun var bıkmış mi nedir bana düşmez dedi esim sağolsun..annemin ismi mualla eşimde şevval ismini çok beğeniyor öyle olunca mualla duru - şevval doğa koyalım dedik ;)

Benim kayınvalidem de ümreye gittiginde orda adamış erkege ismail kıza fatma zehra diye. Ama Allahtan göbek isimleri olarak. Cınsiyetleri belli degil ama erkek olursa kayınbabamın adı mehmet ali kız olursa da naz koyacaz inşallah. Naz benim istedigim bi isim. Benim annem de hiç karısmıyo yanlızca bir defa eger iki erkek olursa birini de babanın adını koyarmısın dedi tabiki koyarım anne dedim. Bu arada babam vefat ettigi için böyle bi talepte bulundu.

dionisya dionisya ne kadar güzel düşünmüşsün annenin ismini koymakla. Benim annem de hiç hissettirmedi babamın yoklugunu. Ben daha 8 yaşındaydım babam öldügünde. Annem de maddi manevi her zaman destekçi bana Allah razı olsun ondan. Inkar etmem asla kayınbabamlar da maddi konuda yardım ettiler tüp bebek parasını o ödedi kayınvalidemin ısrarıyla. Sagolsunlar. Ama en ufak bişey oldugunda biz bunu yaptık biz şunu yaptık daha ne yapalım diye hep başımıza kalkarlar. Annem ise ben senin annenim tabiki yapacam Allah ömür verdigince hep yanındayım der. Nasıl aynı kefeye koyayım ki bunları.

günde kaç defa kullanıyordun , ben daha 8. haftadayım ve artık zorlanıyorum kullanmaya :KK43: çünkü çok birikiyor siyah siyah geliyor hafif ağrılarım bile onun birikmesinden gibi geliyor
Evet canm aynen bnmde öyleydi günde bi tane vermişti bana 11.haftayı doldurana kadr eşimin zoruyla kullandım artık parmagimla cikartiyordum avuç avuç bi gün çağırdım tuvalete eşimi gösterdim bir avuç çıkardım içerden dedim yetti artk istemiyorum allaha çok şükür ben bugüne dek bir damla kan görmedim buradaki drlar da pek bırak yada devam et demediler bitanesi 12de birakirsin dedi bıraktım ben ama sen bana bakma dr una danış

İki günde bir faln beyaz bi akinti geliyo bazende su şeklinde renksiz kokusuz bi akinti geliyo dr a gidince sorucam su gibi olanı
Benim hergun gelio akintim canim. O beyaz (kreme yakin)akinti her gun geliyo. Su gibi akinti da geliyo. Hatta bu sabah baya bi gelmis korktum. Baktim camasirimin ortasinda su gibi akinti baya korktum. Dr.mu arayip sorcam bakalim

kızlar merhaba, bende ikiz anne adayıyım. sata göre 9+3 teyim. aklımda deli sorular var. ve çoğunuz bu sorularıma cevap verebilirsiniz diye düşünüyorum. öncelikle Allah tamamına erdirsin hepimizi. sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım. sorularım ikili test yaptırdınız mı? yoksa usg.de yapılan ense ölçümü yeterli oldu mu? yada harmony test filan mı yaptırdınız? diğer sorum rahim boyunu ne zaman ölçtürmek gerekli? şuan zaten dinleniyorum. çok fazla ağır iş yapmıyorum veya gezmiyorum. dolayısıyla düşünecek kafamı bulandıracak çok şey çıkıyor karşıma. deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.:KK68:

Back