- 10 Temmuz 2014
- 785
- 1.315
- 138
kızlar merhaba, bende ikiz anne adayıyım. sata göre 9+3 teyim. aklımda deli sorular var. ve çoğunuz bu sorularıma cevap verebilirsiniz diye düşünüyorum. öncelikle Allah tamamına erdirsin hepimizi. sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım. sorularım ikili test yaptırdınız mı? yoksa usg.de yapılan ense ölçümü yeterli oldu mu? yada harmony test filan mı yaptırdınız? diğer sorum rahim boyunu ne zaman ölçtürmek gerekli? şuan zaten dinleniyorum. çok fazla ağır iş yapmıyorum veya gezmiyorum. dolayısıyla düşünecek kafamı bulandıracak çok şey çıkıyor karşıma. deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
İkili test ikizlerde doğru çıkmıyor diye doktorum istemedi ama onun yerine 13 haftalıkken detaylıya girdim. 20. haftada tekrar girdim. Harmony testi bu aşamada önerdiler ama onu da biz yaptırmak istemedik. Hem çok pahalı hem de iki defa detaylı ultrasona girdim bir sorun görünmedi. Rahim boyunu her muayenede ölçtürüyorum ben. Ne olur ne olmaz diye rica ediyorum hep doktorlardan. Bol bol dinlen, bol bol uyu ki zaten vucudun sen istemesen de uykuya meyillenecek bol bol. Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeklerine.