2015 Aralikta dogum yapacaklar

Arkadaşlar merhaba bende Mart ayının sonunda aşılama yaptırdım ve 14 nisanda adet olacaktım olmadım ayrıca adetten bir gün önce kanda hcg testi yaptırdım 81,44 çıktı 14 nisanda 154 çıktı 17 nisanda 534 çıktı Aralık annesi Ada'yı olarak aranıza katıldım.. Acaba ikiz gebelik olabilirmi diye endişelerim var çok hızlı Yükseldi değerim ve çift yumurta ile aşılama yaptırdım değerlerinizi paylaşırmısınız..

Arkadaşlar merhaba bende Mart ayının sonunda aşılama yaptırdım ve 14 nisanda adet olacaktım olmadım ayrıca adetten bir gün önce kanda hcg testi yaptırdım 81,44 çıktı 14 nisanda 154 çıktı 17 nisanda 534 çıktı Aralık annesi Ada'yı olarak aranıza katıldım.. Acaba ikiz gebelik olabilirmi diye endişelerim var çok hızlı Yükseldi değerim ve çift yumurta ile aşılama yaptırdım değerlerinizi paylaşırmısınız..
İkiz olma ihtimalin var canım, kese görüneceğinde belli olur. Sağlıkla al kucağına

yaa daha pazaresi günüm bekliyorum yani kan testi yapmadim hafta ici cuma doktora gidecem bebek hemen olmazmis keseyi falan görmek icin cumaya kadar beklicem:))

kıslarrr bende inş.aralık annesi olabilme adayıyım inş.tabiki:nazar: bende 3 yılın zorlu süreç ardından süpriz oldu sat 10 marttı ama ben düzensiz yumurtlama yaşıyordum ve adetim 32 33 günlerde oluyordu nisanın 17.test yaptırdım 98 çıktı ertesi gün 168 çıktı kızlar bu yükseliş normal mi ayrıca rahimde bir miktar sıvı görüldü dış gebelikte olabilir dedi dua edin bana şu mübarek günler hürmetine bu mucizemi kucağımdada görmek nasip olsun

Selam arkadaşlar
Öncelikle herkese hayırlı olsun inş sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebeklerimize
5+2 haftalık bebeğim keseyide gördük ama o minik kalbin sesini duymadan içim rahatlamıycak
Buarada kalçam ve belim inanılmaz agrıyo barmı sizdede bu şikayetler

kıslarrr bende inş.aralık annesi olabilme adayıyım inş.tabiki:nazar: bende 3 yılın zorlu süreç ardından süpriz oldu sat 10 marttı ama ben düzensiz yumurtlama yaşıyordum ve adetim 32 33 günlerde oluyordu nisanın 17.test yaptırdım 98 çıktı ertesi gün 168 çıktı kızlar bu yükseliş normal mi ayrıca rahimde bir miktar sıvı görüldü dış gebelikte olabilir dedi dua edin bana şu mübarek günler hürmetine bu mucizemi kucağımdada görmek nasip olsun
Aminn insallahh hayirlisiyla gelmistir bebisin canim icini rahat tut dua et olumsuz dusunme

Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben keseyi ve salc yolk kesesini gördüm ama hala kalp atışı bekliyorum. Dr endişelenme dedi ama panik halindeyim. Var mı kalp atışını duyan aralık annelerinden

merhaba arkadaşlar. Bugun doktor kontrolum vardı. Doktor keseyi geçen haftadan görmüştü ve 5 haftalık hamile olduğumu söylemişti. Bugun 6 haftalık dedi ama kalp atışlarını duyamadık. Bende baya endişe duydum bu konuda sizce normal midir.

Selam arkadaşlar
Öncelikle herkese hayırlı olsun inş sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebeklerimize
5+2 haftalık bebeğim keseyide gördük ama o minik kalbin sesini duymadan içim rahatlamıycak
Buarada kalçam ve belim inanılmaz agrıyo barmı sizdede bu şikayetler
benimde belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Birde adet olacakmışım gibi bir sancı doktor normal dedi

kıslar benim beta hcg neden 2 günde bir iki katından fazla çıkıyor bi problem olurmu böyle olanlar varmı

Bende inş aralık annelerindenim bebeğim 6+2 haftalık ama kalp atımı olması gerekenden düşük 97 bpm 100 un üzerinde olması gerekiyor dedi doktor çarşamba kontrol var tekrar.

merhaba bende doktora gözüktüm
keseyi gördük bebekde siyah nokta şeklinde
4mayısda tekrar gideceğim kalp atışları için

X