- 27 Ekim 2014
- 26
- 9
- 35
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
inşeallah canım hatta sorduk bı sıkıntı varmı dıye yok değerler gayet ıyı dedı ama ben yınede korktum sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma canım.bak herşey nasılda yolunda gitcek.gayet normal değerlerin.doktorlar kontrol altında tutulmasını uygun görüyor doğal olarak.ondan öyle dedi bence.banada aynı şeyi söylediler.klasik doktor istekleri bunlar anlayacağın.inşeallah canım hatta sorduk bı sıkıntı varmı dıye yok değerler gayet ıyı dedı ama ben yınede korktum sence
korkma canım.bak herşey nasılda yolunda gitcek.gayet normal değerlerin.doktorlar kontrol altında tutulmasını uygun görüyor doğal olarak.ondan öyle dedi bence.banada aynı şeyi söylediler.klasik doktor istekleri bunlar anlayacağın.
:)) ayy inşallah.benim sol kasığımda batma olmuştu.sol bacağımın kuvveti kesiliyordu bildiğin.ama ağırlık olayını çözemedim doğrusu.gebeliğin ilk zamanlarında gaz problemi oluyor.bide şişlik ve gerginlik.sanki bi kaç haftalık değilde 4 aylık hamileymişsin hissi veriyor insana.acaba öyle bişey mi senin dediğin.inşeallah canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız benım sol kasıgımda atma var vırde sag kasıgımda da da agırlıklar oluyor anlayamadım annemlerde ıkızmı acaba dıyor :)
:)) ayy inşallah.benim sol kasığımda batma olmuştu.sol bacağımın kuvveti kesiliyordu bildiğin.ama ağırlık olayını çözemedim doğrusu.gebeliğin ilk zamanlarında gaz problemi oluyor.bide şişlik ve gerginlik.sanki bi kaç haftalık değilde 4 aylık hamileymişsin hissi veriyor insana.acaba öyle bişey mi senin dediğin.
bide göğüslerim acayip acıo.bendeki belirtileri yazayım bende.uyku hali.sırt ağrısı.sol kasıkta batma.baş dönmesi ama çok değil.mide bulantısı falan henüz yok.aşerme desen canım geçenlerde sadece çerez mısırlar var ya ondan istedi çok fazla sevmediğim halde.sabahları bile turşu yiyorum.hamile olduğumu bilmiyorken başladı turşu sevdası.tatlıyı hiç sevmem deli gibi çikolata yiyorum.armuttan tiksindim o kadar
bide göğüslerim acayip acıo.
benim doktorum çok iyi biri güler yüzü yetio bi kere.ben daha hiç gitmedim ama gebeliğimi öğrendiğimden beri sadece kan tahlili yaptırdım 2 kere o kadar.çok merak ediyorum.inşallah bebeğim benimledir.inşallah senin meleğinde seninledir.:) desene turşucu oldun sen hımm rabbım hayırlısını versn ınşeallah canımm yarın gıdecem bakım ne dıyecek zaten daha bu doktora gıtmem başka doktor araştırıyoruz
amin canım.güzel haberlerini bekliyorum.beni habersiz bırakma olurmuinşeallah canım inşeallah bıze bağışlasın rabbım onları
bu arada doktor sana kaç haftalık gebe olduğunu söyledimiamin canım.güzel haberlerini bekliyorum.beni habersiz bırakma olurmu
ayy daha çok minik ya.kurban olduğum allahım sen nelere kadirsin2 haftalık dedı
doktor bahane nasip allahtan.hayırlısı bakalım.evt ya rabbım onları korusun canım ya bız bırde beklemedıgımız anda geldı benım polikistlerım vardı üc ay tedavı gordum doktorumüç aydan sonra hamıle kalırsın dedı çıktı dedıgı önce allahın sonra doktorumun sayesınde oldu
amin canım.evt doktor bahane rabbım hayırlısını nasıp etsın ınşeallah canım
hadi bakalım inşallah canım:)))Merhaba ay ben bu kulübe katilali 2 gün oldu ama çok sevdim ben burayı ben kan testi yaptırdım cuma günü 16.07 çıktı hamile olduğumdan bile emin değilim doktor da kesinn bisi ssöylemedi ama buradaki arkadaşlar muhtemel hamile olacağımı söylediler eğer hamileysem bende aralık annesi olcam