- 12 Nisan 2015
- 72
- 19
- 33
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
Çok heyecanliyim inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecan yapma dicem ama mümkün değil.Çok heyecanliyim inşallah vardır
Canım benim de aynı durum seninle inşallah herşey iyi olacak. Ne belirtiler var şu an sen deYok henüz bebisi goremedik ama keseyi gorduk 5000lerde idi beta o gün. Onemli olan kalp atisi ve normal gelişmesi. Benim önceki gebeligimde kesede bebiste vardi ama cok yavas buyuyodu gelismedi yani ve düşük yaptim su an zor duruyorum dr a gitmemek icin
Evet bende var ara ara oluyor ben ilk ayimdayim kasiklarim özellikle sol kasigim çok agriyor ara ara da sağa vuruyor[/QUOTE]TE="minepram, post: 40481691, member: 652631"]Kızlar kasıklarında ağrı olan var mı
Kaça haftalık canım ?[/QUOTE]minepram .!.:Evet bende var ara ara oluyor ben ilk ayimdayim kasiklarim özellikle sol kasigim çok agriyor ara ara da sağa vuruyor
Gecenin bu vakti tam soruya cevap oldu biraz once şiddetli bir bel ve karin ağrısı cektim. Uykumdan uyandim Cok korkuttu beni neyseki 2-3dk sürdü( inşallah kötü bisiy yoktur ( birde vücudum sanki hava dolmuş o kadar cok siskinlik hissediyorumki devamlı gaz ağrısı çekiyorum 5 haftalik gebelikte bu kadar ağrı normalmidir bilemiyorum benim gibi olan varmi??Kızlar kasıklarında ağrı olan var mı
Canım benim de aynı durum seninle inşallah herşey iyi olacak. Ne belirtiler var şu an sen de
Kızlar kasıklarında ağrı olan var mı
Canim bende ayni sekilde agrilar cekiyorum hatta 2 gundur uyuyamadim agridan doktor normal dedi sanki adet sancisi gibiArkadaslar bugün dr a gittim cok cok ufak da olsa kendisini gosterdi bebisim:) çok şükür. Yalniz bu bel agrisi ve heran adet olacakmisim gibi agri icin dr normal dedi ama ben korkuyorum sizdede cok ayakta kaldiginizda böyle oluyormu?
Cok sevindim Allah tamamina erdirsin aralik anneleri cogaliyoorr:))yareöğrenmek t: 40517686 .!.:Bende Allah nasip ederse Aralik annesi olucan dun ogrendik daha bebisimizi cok mutluyuz insallah sorunsuz bir hamilelik olur Allah tum istiyenlere nasip etsin insallah
arkadaşlar merhaba. Allah kısmet ederse ben de Aralık annesi olacağım :)
cumartesi günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım. bugün kan testi sonucumu aldım ve 157.66 çıktı değerim.
doktora henüz gösteremedim ama çok heyecanlıyım.
benim oluo canım.hele 2 gün önce bi kramp girdi.düşük yapıyorum sandım.allah korusun.hali bi görseydin acırdın valla.Kızlar kasıklarında ağrı olan var mı