- 2 Kasım 2006
- 220
- 22
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
Normal dogum geciyor hep icimden ama korkudan son anda sezeryan olucam diye daha cok korkuyorum valla Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim doktor sezeryanciydi, dr degistirdim 36.haftamda :) ki ayni sekilde normalden korkuyordun ama dr.da normal icin cesaretlendirsin de istiodum...smdiki dr.um normal dogumdan yana... yarin kontrol var bakalim bebegim ne alemde:)
Benimde dogumum 18 aralikti fakat erken dogum oldu dogumdan korkulacak hicbirsey yokmus rahat olun ve sadece bebeginizi kucaginizi alacaginizi dusunun hayirli dogumlar ALlah bekkeyen herkesi kurtarsin..
Ben normal dogum korkum nedeniyle sezeryan diye tutturmustum insan bilinmeyenden korkuyor cunku suyumun gelmesiyle hemen hazirlanip hastaneye gittim hastaneye girdigimde sancilarim basladi ve yemek yemis olmamdan dolayi bana anestezi verilemedi sancilarim 2sn de bir gelene kadar sıklastı oncelikle ilk korkum sancilarin siddetiydi evet kotu bir sanci ama hiic dayanilmayacak bagirip cagiracak kadar degil eger normal dogum dusunuyorsan akisina birak su yolunu buluyor sakin korkma gercekten o agri sanci gelince kendin kosuyorsun ameliyathaneye:) her neyse ben lutfen artik beni alin diye yalvarirken doktoruma normal doguma aliyimmi seni geldi geliyor zaten dedi hayir biran once epidural istiyorum dedim belden ep takildi agri bitmisti ama 10 cm acilmayla bebgin basi gozukmus kisacasi iki dogumu birarada yasadim ve kesinlikle korkma diyorum hicc birsey yok biranlik zaten ben annelerimizin dogumlarini dinleyerek korkuyla beslenmis biri olarak sezeryan oldum ama sezeryandanda cik memnun kaldim hic yatmadim 2 gun biraz sancin oluyor onuda agri kesici yapiyorlar oluyor bitiyor benim ilk dogumumdu simdi 3tane daha yapabilirim diyorum dusun artik :) sakin ol bebegin eninde sonunda cikacak orada kalmayacak kucagina almayi dusun sakin korkma 2 dogum seklide bence zor degil insallah sagljkla kavus bebegine..
Ben normal dogum korkum nedeniyle sezeryan diye tutturmustum insan bilinmeyenden korkuyor cunku suyumun gelmesiyle hemen hazirlanip hastaneye gittim hastaneye girdigimde sancilarim basladi ve yemek yemis olmamdan dolayi bana anestezi verilemedi sancilarim 2sn de bir gelene kadar sıklastı oncelikle ilk korkum sancilarin siddetiydi evet kotu bir sanci ama hiic dayanilmayacak bagirip cagiracak kadar degil eger normal dogum dusunuyorsan akisina birak su yolunu buluyor sakin korkma gercekten o agri sanci gelince kendin kosuyorsun ameliyathaneye:) her neyse ben lutfen artik beni alin diye yalvarirken doktoruma normal doguma aliyimmi seni geldi geliyor zaten dedi hayir biran once epidural istiyorum dedim belden ep takildi agri bitmisti ama 10 cm acilmayla bebgin basi gozukmus kisacasi iki dogumu birarada yasadim ve kesinlikle korkma diyorum hicc birsey yok biranlik zaten ben annelerimizin dogumlarini dinleyerek korkuyla beslenmis biri olarak sezeryan oldum ama sezeryandanda cik memnun kaldim hic yatmadim 2 gun biraz sancin oluyor onuda agri kesici yapiyorlar oluyor bitiyor benim ilk dogumumdu simdi 3tane daha yapabilirim diyorum dusun artik :) sakin ol bebegin eninde sonunda cikacak orada kalmayacak kucagina almayi dusun sakin korkma 2 dogum seklide bence zor degil insallah sagljkla kavus bebegine..
Yares cnm ne yaptin dogumun kolay oldu mu?Insallah korkuyu yenip normal dogumu cok istiyorum okadar sanciyi cektikten sonra keske normal olsaydin hem sevindim hem uzuldum senin adina dedigin gibi insan bilmediginden korkuyor bende hepp sagdan solda duyduklarimla iste etrafimdakiler israrla sen yaparsin aciya dayaniklisin diyorlar ama icte hep bir korku var o kadar sanci cekip sezeryana donmek istemiyorum basta sezeryan olursa daha iyi sancisiz Allah yardimcimiz olsun tum hamilelerin cok tesekkur ederim birazda olsa rahatladim