2015 Aralikta dogum yapacaklar

merhaba arkadaşlarrr ;

benimde adetime 3 gün kaldı ama kendimi hamile hissediyorum.
ateşim 37 hiç düşmedi gaz sancısı var göğüslerim şiş
test yapmadım daha korkuyorum ama ii seyler de hissediyorum
inşallah buraya hamileyimm die yazacağım gün çok yakındır:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
inşallah canım.ama ben çok merak ettim.bi idrar testi yapsana

akşam yapacam sanırım dayanamıcam test var inşallah silik de olsa bişiler çıkar:KK64:heycanlıyım şuan işyerinde zaman geçmek bilmiyor

Foto gözüküyor mu

Eklentiler

• 1429204989911.jpg
    1429204989911.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba kizlar, tam adet gunumde kahverengi bir kanama oldu. 1 gun surdu ve gecti. Karnim inanilmaz agriyor. Gebelik testi yaptim negatif Cikti. Benimle ayni durumda olan kimse varmi?

Yok henüz bebisi goremedik ama keseyi gorduk 5000lerde idi beta o gün. Onemli olan kalp atisi ve normal gelişmesi. Benim önceki gebeligimde kesede bebiste vardi ama cok yavas buyuyodu gelismedi yani ve düşük yaptim su an zor duruyorum dr a gitmemek icin:KK43:
Inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.. Ben de bi önceki gebeliğimde kalp atışlarını duyamadık, kürtaj oldum:KK43: şimdi 5 haftalık hamileyim :KK66: Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar
inşallah ben de aralık annesi olurum
adetime daha bir kaç gün var ama sanırım bekleyemiycem
yarın sabah ilk iş bir test almak olacak

Merhabalar arkadaşlar :) bende aralik annesiyim allah nasip ederse tahminen 4 haftalik miniğim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

X