- 16 Aralık 2015
- 99
- 42
- 88
- 38
Hosgeldin Cnm haz problemi bende de var malesef ve çok kötü ya ilaç kullanmak istemiyorum doğal yollarla halletmeye calıscz artık :) ama ıkınmak yok dikkat etHerkese slm benm ayın 14 ünde transferim 'oldu kısmetse 25 inde test günüm allah hepimize hayırlısıyla versin İnş gaz problemi olan varmı içinizde ben aşırı yaşıyorum bide benm dondurulmuş embriyo tarnsferi başka olan varmı
Hayırlı olsun tedavin Cnm benm kuzenimde vardı çikolata kisti ameliyat falan olmuştu ilk denemesi negatif oldu ama ikincide pozitif oldu kızı var şimdi inşallah olur umudunu kaybetme ilk denemende poİtifi görürsün inşallahMerhaba arkadaslar onumuzdeki ay tup bebege karar verdik istanbul tup bebek merkezi aret kamar ile benimde cikolata kistim var tek tarafli cikolata kisti olup tup bebek deneyen arkadaslar gordum listede tutmamıştaSizler neler yasadiniz merak ediyorum
5.gün embriyosunun 9.gün çıkar heralde Değeri yaptırırsan bzede haber et:)Yok canım yarın 9. Gunum bakalım vazgecmezsem yarın yaptırıcam insallah test
Gaz problemi hepimizde var cnm ilaçları bırakınca geçer umarım dye bekliyorumHerkese slm benm ayın 14 ünde transferim 'oldu kısmetse 25 inde test günüm allah hepimize hayırlısıyla versin İnş gaz problemi olan varmı içinizde ben aşırı yaşıyorum bide benm dondurulmuş embriyo tarnsferi başka olan varmı
Canim benimde yarin transfeeim var bu sorular bendede var sıkışık gel diyorlarda ben bu aralar hep sıkışık durumdaim nasi olcak bilmyorum ben esofmanla gidicem canim rahat olmak icinKızlar salı transferim var çok heyecanliyim. Transferi olanlar nelere dikkat ettiniz.transferden hemen sonra kot pantolon giymek zararlı olurmu ,ilk denememde sıkışık gel dediler transfer sonrasi çok çişim geldi 15 dk sonra kalkmistim şimdi az sıkışık gitsem ne olur? Otobuse binmek zararlı olur mu kafamda deli sorular ay
Hayirlisi olsun canim ins bi dahakine Rabbim yuzunu guldururselam kızlar;
rahim de sıvı birikmesi olmuş benim tedavi iptal
vuslat başka bahara biz de
cnm öncelikle hayırlısı olsun hakkında bende sonuç bekliyorum 8 gün kaldı teste kot pantalon giymesen daha iyi olur bence sıkı olmasın rahat eşofman tarzı bişey giy bence zaten idrara sıkışık olucaksın zor olur transferde rahat olmaya çalış kendini kasma sonrasında iyi beslen ilaçlarını düzenli kullan bol bol dinlen otobüs konusunda bişey demiycem ama imkanın varsa bi tanıdıktan araba alsan daha iyi olur sanki idrara sıkışık olmanın önemi rahim daha berrak ve güzel gözüküyo ve bırakıcakları yeri daha iyi buluyolar o yüzden sıkışık olsan daha iyi olur ben hasta bezi kullandım 15 dakika sonra yaptım giderkende arabada uzandım nacizane tavsiyelerim bunlar cnm hayırlısıKızlar salı transferim var çok heyecanliyim. Transferi olanlar nelere dikkat ettiniz.transferden hemen sonra kot pantolon giymek zararlı olurmu ,ilk denememde sıkışık gel dediler transfer sonrasi çok çişim geldi 15 dk sonra kalkmistim şimdi az sıkışık gitsem ne olur? Otobuse binmek zararlı olur mu kafamda deli sorular ay
Canm rahat birşeyler giy bence tayt olabilir yada eşofman.. Ben sıkışık gittim ve çok sıkıntı yaşadım ve o sıkışıklık 1 saat geçmedi tuvalete gittim çok fazla sancıdan transfer heyecanı yasayamadım o derece :) orda iç suyunu fazla abartmadan benm gibiKızlar salı transferim var çok heyecanliyim. Transferi olanlar nelere dikkat ettiniz.transferden hemen sonra kot pantolon giymek zararlı olurmu ,ilk denememde sıkışık gel dediler transfer sonrasi çok çişim geldi 15 dk sonra kalkmistim şimdi az sıkışık gitsem ne olur? Otobuse binmek zararlı olur mu kafamda deli sorular ay
cnm öncelikle hayırlısı olsun hakkında bende sonuç bekliyorum 8 gün kaldı teste kot pantalon giymesen daha iyi olur bence sıkı olmasın rahat eşofman tarzı bişey giy bence zaten idrara sıkışık olucaksın zor olur transferde rahat olmaya çalış kendini kasma sonrasında iyi beslen ilaçlarını düzenli kullan bol bol dinlen otobüs konusunda bişey demiycem ama imkanın varsa bi tanıdıktan araba alsan daha iyi olur sanki idrara sıkışık olmanın önemi rahim daha berrak ve güzel gözüküyo ve bırakıcakları yeri daha iyi buluyolar o yüzden sıkışık olsan daha iyi olur ben hasta bezi kullandım 15 dakika sonra yaptım giderkende arabada uzandım nacizane tavsiyelerim bunlar cnm hayırlısı
Canım naptın merak ettim seniYarin sabah OPU m var inşallah hersey yolunda gider merak icindeyim
Ben kot pantolon giydim bi sakıncası yok bence az sıkışık gt bence içtgn Sıvı miktarı önemli transfer sonrası sondayla boşaltacaklar ama çok Sıvı aldıysan yne sıkışıcaksın o Yüzden çok Sıvı alma gtmeden yarım saat önce iç suyunu zaten 1-2 saat hastanede yatıyosun sonrasında heralde otobüse binmende sakınca yoktur ama ben taksiye bin otur derimKızlar salı transferim var çok heyecanliyim. Transferi olanlar nelere dikkat ettiniz.transferden hemen sonra kot pantolon giymek zararlı olurmu ,ilk denememde sıkışık gel dediler transfer sonrasi çok çişim geldi 15 dk sonra kalkmistim şimdi az sıkışık gitsem ne olur? Otobuse binmek zararlı olur mu kafamda deli sorular ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?