2015 Aralık tüp bebek

Herkese slm benm ayın 14 ünde transferim 'oldu kısmetse 25 inde test günüm allah hepimize hayırlısıyla versin İnş gaz problemi olan varmı içinizde ben aşırı yaşıyorum bide benm dondurulmuş embriyo tarnsferi başka olan varmı

Hosgeldin Cnm haz problemi bende de var malesef ve çok kötü ya ilaç kullanmak istemiyorum doğal yollarla halletmeye calıscz artık :) ama ıkınmak yok dikkat et

Merhaba arkadaslar onumuzdeki ay tup bebege karar verdik istanbul tup bebek merkezi aret kamar ile benimde cikolata kistim var tek tarafli cikolata kisti olup tup bebek deneyen arkadaslar gordum listede tutmamıştaSizler neler yasadiniz merak ediyorum

Hayırlı olsun tedavin Cnm benm kuzenimde vardı çikolata kisti ameliyat falan olmuştu ilk denemesi negatif oldu ama ikincide pozitif oldu kızı var şimdi inşallah olur umudunu kaybetme ilk denemende poİtifi görürsün inşallah

Gaz problemi hepimizde var cnm ilaçları bırakınca geçer umarım dye bekliyorum

Kızlar salı transferim var çok heyecanliyim. Transferi olanlar nelere dikkat ettiniz.transferden hemen sonra kot pantolon giymek zararlı olurmu ,ilk denememde sıkışık gel dediler transfer sonrasi çok çişim geldi 15 dk sonra kalkmistim şimdi az sıkışık gitsem ne olur? Otobuse binmek zararlı olur mu kafamda deli sorular ay

Canim benimde yarin transfeeim var bu sorular bendede var sıkışık gel diyorlarda ben bu aralar hep sıkışık durumdaim nasi olcak bilmyorum ben esofmanla gidicem canim rahat olmak icin

cnm öncelikle hayırlısı olsun hakkında bende sonuç bekliyorum 8 gün kaldı teste kot pantalon giymesen daha iyi olur bence sıkı olmasın rahat eşofman tarzı bişey giy bence zaten idrara sıkışık olucaksın zor olur transferde rahat olmaya çalış kendini kasma sonrasında iyi beslen ilaçlarını düzenli kullan bol bol dinlen otobüs konusunda bişey demiycem ama imkanın varsa bi tanıdıktan araba alsan daha iyi olur sanki idrara sıkışık olmanın önemi rahim daha berrak ve güzel gözüküyo ve bırakıcakları yeri daha iyi buluyolar o yüzden sıkışık olsan daha iyi olur ben hasta bezi kullandım 15 dakika sonra yaptım giderkende arabada uzandım nacizane tavsiyelerim bunlar cnm hayırlısı

Canm rahat birşeyler giy bence tayt olabilir yada eşofman.. Ben sıkışık gittim ve çok sıkıntı yaşadım ve o sıkışıklık 1 saat geçmedi tuvalete gittim çok fazla sancıdan transfer heyecanı yasayamadım o derece :) orda iç suyunu fazla abartmadan benm gibi

Tskler cnm. Sıkışık olmak çok kasiyor beni ya normalde bile tutmaya dayanamam geçen 15 dk tutmak için kivir kivir kivranmistim

Kizlar bende dojtora gittim sali gunune kadar bakalim iptal edip etmiyecegum ogun belli olucak dedi. Normalde recetem hazirdi kullandirmadi moralim bozuk gerci olupta yine kayip yasicagima kucagima alicagim vakit trasnferim nasip olsun. Kalinlasma iyi olmasa zaten iotal edicektim kayip

Ben kot pantolon giydim bi sakıncası yok bence az sıkışık gt bence içtgn Sıvı miktarı önemli transfer sonrası sondayla boşaltacaklar ama çok Sıvı aldıysan yne sıkışıcaksın o Yüzden çok Sıvı alma gtmeden yarım saat önce iç suyunu zaten 1-2 saat hastanede yatıyosun sonrasında heralde otobüse binmende sakınca yoktur ama ben taksiye bin otur derim

Kislar şimdi tuvalet kagidina minicik pembe cizgi seklinde kan gordum cok korkuyorum bir şey olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…