2015 Aralık tüp bebek

kizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
Henüz erken hemen Can'ını Sıkma ben sebep oldum erken bakmana çok üzgünüm ama daha yeni karışmaya başladı betahcg kanına 3 gün sonra yne baktır senin için bol bol dua edicem inş tutunurlar inş sonucun değişir

kizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
BiŞey Daha söylicem yaptırdığın yerin cihazına göre değer farkediyo ben 11.günü bi merkezde 211 ölçtürüp başka bi merkezde 12. Günü 183 ölçtürdüm yani 2.merkezde 9.günü yaptırsaydım negatif görünebilirdi 9.günü negatif görüp sonra 12.günde pozitifi böyle görüyo olmalılar dua et ve umudunu kaybetme

Ne desem bos suan biliyorum.. Şimdi olmadiysa bidaha kine insallah arkadasim herseyde bi hayir vardir..

canım ınsallah bundan sonrakı denemelerınde pozitifi alacaksın ınsallah hayırlı olucak fazlada bırsey yazıp canını sıkmak ıstemıyorum bızde üzülüyoruz buna ınan yeter

Canm üzüldüm umutluydum senden kacinci günündü belki erken yaptirdin

Ahhh canim benim Alkah sabrinin karsiligini versin insallah

kizlar hepinize tesekkur ederim.kusura bakmayin tek tek cevap veremedim.ama inanin benimle birlikte uzuldugunuzu biliyorum.garip bi sekilde hissizim zaten.hayirlisi boyleymis ki olmadigini hissetmistim.
elffthcim senin yuzunden degil oyle dusunme lutfen.ben zaten yaptiracaktim.birde sonuc 5 li 10 lu bi rakam degilki.0.1 yani gebelik hic olusmamis.oyuzden tekrar yaptirmayi dusunmuyorum.bazi seyler olmayinca olmuyor iste.

Allah sabır versin. Bu yolda olan herkese. Bizlerinde nelerle karşılaşacağımız belli değil inanki. Çok zor süreç benimde hiç ummadık şekilde diğer aya ertelendi. Nasıl sevinçle bekliyordum kavuşamadık yine. Üzülme diyeceğim ama biliyorum bunu yapmak çok zor. Sen dik dur,toparla kendini. Yeni başlangıç için sana ihtiyaç var. Yeni bonibonlara kavuşmak için mutlu olma vakti

Bazı formlarda okudum yaşayanlar var belki 3 gün sonra senin içinde bi mucize olur dualarım seninle ynede adet olmazsan yaptır olur mu ve ilaçlarını Sakın Bırakma

Ahhh canim benim Alkah sabrinin karsiligini versin insallah
Hakkinda hayirlisi olsun canim ins yanilmissindir 3 gun varmis bi daha yaptirirsin Allahtan umit kesilmez

Ben de çok üzüldüm inan, ama her işte bir hayır vardır, umarım dileklerin en kısa zamanda gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…