- 4 Eylül 2013
- 325
- 239
- 103
3 gun erken yapti inşallah yanilmistirCanmüzüldüm umutluydum senden kacinci günündü belki erken yaptirdin
Henüz erken hemen Can'ını Sıkma ben sebep oldum erken bakmana çok üzgünümkizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
Ahhh canim benim Alkah sabrinin karsiligini versin insallahkizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
BiŞey Daha söylicem yaptırdığın yerin cihazına göre değer farkediyo ben 11.günü bi merkezde 211 ölçtürüp başka bi merkezde 12. Günü 183 ölçtürdüm yani 2.merkezde 9.günü yaptırsaydım negatif görünebilirdi 9.günü negatif görüp sonra 12.günde pozitifi böyle görüyo olmalılar dua et ve umudunu kaybetmekizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
Ne desem bos suan biliyorum.. Şimdi olmadiysa bidaha kine insallah arkadasim herseyde bi hayir vardir..
canım ınsallah bundan sonrakı denemelerınde pozitifi alacaksın ınsallah hayırlı olucak fazlada bırsey yazıp canını sıkmak ıstemıyorum bızde üzülüyoruz buna ınan yeter
Canmüzüldüm umutluydum senden kacinci günündü belki erken yaptirdin
Henüz erken hemen Can'ını Sıkma ben sebep oldum erken bakmana çok üzgünümama daha yeni karışmaya başladı betahcg kanına 3 gün sonra yne baktır senin için bol bol dua edicem inş tutunurlar inş sonucun değişir
Ahhh canim benim Alkah sabrinin karsiligini versin insallah
BiŞey Daha söylicem yaptırdığın yerin cihazına göre değer farkediyo ben 11.günü bi merkezde 211 ölçtürüp başka bi merkezde 12. Günü 183 ölçtürdüm yani 2.merkezde 9.günü yaptırsaydım negatif görünebilirdi 9.günü negatif görüp sonra 12.günde pozitifi böyle görüyo olmalılar dua et ve umudunu kaybetme
Allah sabır versin. Bu yolda olan herkese. Bizlerinde nelerle karşılaşacağımız belli değil inanki. Çok zor süreç benimde hiç ummadık şekilde diğer aya ertelendi. Nasıl sevinçle bekliyordum kavuşamadık yine. Üzülme diyeceğim ama biliyorum bunu yapmak çok zor. Sen dik dur,toparla kendini. Yeni başlangıç için sana ihtiyaç var. Yeni bonibonlara kavuşmak için mutlu olma vaktikizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
Bazı formlarda okudum yaşayanlar var belki 3 gün sonra senin içinde bi mucize olur dualarım seninlekizlar hepinize tesekkur ederim.kusura bakmayin tek tek cevap veremedim.ama inanin benimle birlikte uzuldugunuzu biliyorum.garip bi sekilde hissizim zaten.hayirlisi boyleymis ki olmadigini hissetmistim.
elffthcim senin yuzunden degil oyle dusunme lutfen.ben zaten yaptiracaktim.birde sonuc 5 li 10 lu bi rakam degilki.0.1 yani gebelik hic olusmamis.oyuzden tekrar yaptirmayi dusunmuyorum.bazi seyler olmayinca olmuyor iste.
Henüz erken hemen Can'ını Sıkma ben sebep oldum erken bakmana çok üzgünümama daha yeni karışmaya başladı betahcg kanına 3 gün sonra yne baktır senin için bol bol dua edicem inş tutunurlar inş sonucun değişir
Hakkinda hayirlisi olsun canim ins yanilmissindir 3 gun varmis bi daha yaptirirsin Allahtan umit kesilmezAhhh canim benim Alkah sabrinin karsiligini versin insallah
Canım geçmiş olsun, ne desek boş ama umudunu kaybetme....kizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
İyi haberleri beraber alacağız inşallahSeninle transferimiz aynı gün ama ban iğne vermediler bant kullanıyorum
Ben de çok üzüldüm inan, ama her işte bir hayır vardır, umarım dileklerin en kısa zamanda gerçekleşirkizlar hepinize tesekkur ederim.kusura bakmayin tek tek cevap veremedim.ama inanin benimle birlikte uzuldugunuzu biliyorum.garip bi sekilde hissizim zaten.hayirlisi boyleymis ki olmadigini hissetmistim.
elffthcim senin yuzunden degil oyle dusunme lutfen.ben zaten yaptiracaktim.birde sonuc 5 li 10 lu bi rakam degilki.0.1 yani gebelik hic olusmamis.oyuzden tekrar yaptirmayi dusunmuyorum.bazi seyler olmayinca olmuyor iste.
Teşekkür ederim ins hayırlı olur. Sebepsiz infertiliteHosgeldin hayırlı olsun tedavin opu dan korkma sebebin nedir hiç birşey hissetmiyorsun gayet rahat geçiyor rahat ol
Senin değerlerin nasıl gidiyo? Benim 10 gün sonraya çağırdıDoktorum bu ay sonuna dogru cagirdi herhalde gozukur kese bilmiyorumki canim
Korkma sebebini sormuştum aslında Cnm opudan neden korkuyorsun :)Teşekkür ederim ins hayırlı olur. Sebepsiz infertilite
Hiç zor değil, anlamıyorsun bilekızlar sanırım pazar yada pazartesi opu olucak zormu
ah inş. inş. rabbim emeklerimizi boşuna çıkarmasınHiç zor değil, anlamıyorsun bile
Aynen rahat git Cnm hiç bir zorlugu yok aksine ben Mutlu Mutlu gittim süreç bitiyor artık diyeHiç zor değil, anlamıyorsun bile
Hadi Hayırlısı cnm hç zor değil girip çıktığını bile anlamıcaksın benim sonrasında biraz ağrım olmuştu sadecekızlar sanırım pazar yada pazartesi opu olucak zormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?