Vallahi canim bende senin gibiydim dr musil ilaci verdi dun istesende istemesende cikarip rahatlayacaksin dedi ama tik yok o bile ise yaramadi yani ama ben sabah aksam probiyotik kullaniyorum daha tuvalete cikmadimArkadaşlar yardımm benim yarın transferim var ve karnımda inanılmaz derecede bir şişlik var kasıklarım ağrıyor otururken o derece baskı yapıyor kısa süreli bir çözümü var Mıdır sıkıntı yaşamak istemiyorum
Yani yumurta toplamadan mı bakılıyor buna yada toplandıktan snra sanırım valla daha neler ogrencez acaba benımde memleket kayseri neresndenEmbriyonun dna sina bakiliyor kromozomlar bozuk olunca bebek ya tutmuyo ya ozurlu oluyoAllah muhafaza
Amin canim evet kayseriliyim
canim ohss olmus olabilirsin..ihmal etmeeArkadaşlar yardımm benim yarın transferim var ve karnımda inanılmaz derecede bir şişlik var kasıklarım ağrıyor otururken o derece baskı yapıyor kısa süreli bir çözümü var Mıdır sıkıntı yaşamak istemiyorum
Ben me morıal de basladım sen kayseri deyınce benım doktor mu acaba diye korktum çünl9 böyle olunca insan biraz kafaya takıyor kayseriliymişin memorıal akkında bilgin varmı tatlım ben şehir dışından geliyorumdaIlki sevgi hastanesi yillar once iki ve ucude ercan aygen
Arzu hanim var bide nurettin bey galiba inan haklarinda bisey bilmiyorum o hastane yeni acildi zaten ben bes yildir gitmedim orda tup bebegeBen me morıal de basladım sen kayseri deyınce benım doktor mu acaba diye korktum çünl9 böyle olunca insan biraz kafaya takıyor kayseriliymişin memorıal akkında bilgin varmı tatlım ben şehir dışından geliyorumda
Hem anne baba adayindan kan alinip bakiliyo hem olusan embriyoyaYani yumurta toplamadan mı bakılıyor buna yada toplandıktan snra sanırım valla daha neler ogrencez acaba benımde memleket kayseri neresnden
Öyle kuzum herşeyin allah tan geleceğini biliyoruz ama genede doktoraraştırma telaşına giriyoruz az bişeyde dilimiz isyana yöneliyor aslında bilmiyoruzki allahım sabrımızı ölçüyor...Arzu hanim var bide nurettin bey galiba inan haklarinda bisey bilmiyorum o hastane yeni acildi zaten ben bes yildir gitmedim orda tup bebege
Hersey bos canim takma aklina verecek olan Allah unutma gerisi teferruat
Cnm orda tedavi surecı malıyet olarak nekadara mal oldu peki bıde bu surecte hangı ıgnelerı kullandın ya kusura bakma cok soru sordm ama ogrenmek ıstıorm yanı bu cgh ayrı bı ucretı varmıHem anne baba adayindan kan alinip bakiliyo hem olusan embriyoya
Merkez canim
Emeklerınızın karsılıgını alırsın inşallah Allahın izniyle cnm güzel haberlerını beklıyorum eğerki karar verırsem dusunuyorum aslında halıt beyı kendı dr memnunum ama ınsan bu durumda farklı bıseyler duymayı beklıyorCok tuttu canim yani toplami diyim 25 bini felan tuttu embriyo badina 400 dolar veriyirsun dr ye 7 bin iste testler felan 4 bin istanbulda otel yeme icme 25 i buldu
Sen inan cnm olacak de dua et bol bol ben 6 yıllık evliyim 3. Denememde olmadı 4. Denemem olacak 2 ay bekleme verdı dr ılk 2 denemem yumurtalar buyumedıgınden ıptal oldu son denemem tek bi yumurtam zor bela 18 mm olunca toplandı ama kalıtesız cıktı gecen haftaydı işte bende en fazla 3 yumurta falan oldu ama buyumuyolar maalesefInşallah canım inşallah artık buda tutmazsa son zaten çünkü son teknoloji yi uyguladik
siz kac yillik evlisiniz kacinci denemeniz
Insallah arzun gerceklesir canim hayirlisiyla Allah sevdigi kullarini imtihan eder sabirSen inan cnm olacak de dua et bol bol ben 6 yıllık evliyim 3. Denememde olmadı 4. Denemem olacak 2 ay bekleme verdı dr ılk 2 denemem yumurtalar buyumedıgınden ıptal oldu son denemem tek bi yumurtam zor bela 18 mm olunca toplandı ama kalıtesız cıktı gecen haftaydı işte bende en fazla 3 yumurta falan oldu ama buyumuyolar maalesef
Saol cnm sohbet ıcın cevpladıkların için kendıne dıkkat et ıyı gecelerInsallah arzun gerceklesir canim hayirlisiyla Allah sevdigi kullarini imtihan eder sabir
Ayni sorun bendede var yururken sanki sol kasigim batiyor karnimda sisme var sanki ici su dolu fokur fokur ama bende gaz problemim var ondandir die dayanmaya calisityorumArkadaşlar yardımm benim yarın transferim var ve karnımda inanılmaz derecede bir şişlik var kasıklarım ağrıyor otururken o derece baskı yapıyor kısa süreli bir çözümü var Mıdır sıkıntı yaşamak istemiyorum
Geçmiş olsun ya bu grip başa bela ilaç kullanamazsın muhtemelen iyi dinlen kendini sıcak tut C vitamini eksik etme. Doktora sor belki bi iğne ya da seruma müsade eder inşllh atlatırsınGünaydın kızlar ben grip oldum salı transferim olacak. Bu grip ilerlemeden nasıl atlatılır fikri olan var mi ay transfer günü öksurup aksirdigimi düşünmek bile istemiyorum
Sağol cnm iş yeri buz gibi o yüzden oldu sanrm tamda zamanındaGeçmiş olsun ya bu grip başa bela ilaç kullanamazsın muhtemelen iyi dinlen kendini sıcak tut C vitamini eksik etme. Doktora sor belki bi iğne ya da seruma müsade eder inşllh atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?