Canım benim doktorum ısrarla normal hayatınıza devam edin dedi, ki o demeseydi de ben o şekilde evde bekleyebilecek bir yapıya sahip değilim. Hatta işimden dolayı araba kullanıyorum, şehir dışına gittim geldim bugün, yurtdışı seyahate bile çıkabilirim. Bu durumu hiç bilmiyor da olabilirdik ve bilmeden bir çok işi, hareketi yapıyor olurduk. Dinlenen ya da daha özen gösteren arkadaşlara da saygım var tabi ki, herkes kendini nasıl daha iyi, rahat hissediyorsa öyle hareket etmeli bence. Bu arada daha önceki yazışmalarımdan birinde bir link paylaşmıştım. Bu konuda yapılan bilimsel bazı araştırmalar üzerine, bir bak istersen. Ben bazı yurtdışı kaynaklı makalelerde de benzer sonuçlar görmüştüm o yüzden 1 gün dinlenme olayına bile pek girmek istemedim. Tabi ben de ağır kaldırmıyorum ya da ne bileyim çok sıkıntı yaratacak bir ortama girmemeye çalışıyorum ama günlük hayata devamcanım ya çalışırken dikkat etmek zor olmuyor mu bende çalışayım diyorum ama gelip giderken otobüse binerken biri çarpar düşerim falan ben sakarım birde korkuyorum boşa mı kuruntu yapıyorum acaba