2015 Aralık tüp bebek

Amin canim allah herkesin yardimcisi olsun cok zor.sana tavsiyem ama polen ari sutu kullan.
Evet çok duydum incir kürü falanda duydum ama suan dhea elevit bide takvıye ılacları kullanıorm o ılacların etkısıne ters gıder belkı dıe tedırgın oldum yapmadım yanlış biseyde yapmaya korkuo ınsan

canim 5 yere sordum 78-80 tl arasinda.20 tl olsa yeminle hemen gider yaptirirdim.
canım sağlık ocağına sabah verdin mi öğleden sonra çıkartıyorlar hatta internetten de görüntüleyebiliyorsun ben geçenkinde sabah 9 gibi verdim öğlen 1 gibi çıktı

Bende varım ama şuanda mecburi beklemedeyim 3 denememde iptal oldu çünkü çok kotuyum kızlar çok ☹☹☹
: ( canım üzme kendini bak yalnız değilsin hepimiz aynı çiçeğin etrafında dolaşan arılar gibi uçuşuyoruz kimimize bal bu seferde düşecek kimimize başka baharlara : 8

Yumurta rezervım cok dusuk ılk 2 tedavım yumurta buyumedıgınden ıptal oldu son tedavım gecen haftaydı 1 yumurtam 18mm oldu zor bela toplandı ama kalıtesız cıktı ikinci adetimde cagırdı dr caresız durumdayım napcam bılmıorm erken menepoz dıo drlar
: ( Dua et canım yapabileceğimiz hiç birşey yok Rabbime sığınmaktan başka

Dr bu konuda cok dıkkatlı davrandı aslında gonalf yaptım 150 doz yumurta 17mm olunca menapur verdı 1toz 1su ozaman gonal f 75 dusurdu cetcorıde kullandım erken catlamasın dıe cok umıtsızım artk senin amh degerın ne yaşın kac
ya canım bu işler gerçekten kısmet geçen yıl klomen ve inofolic verdiler habire normal yollardan denerken. 5 yumurta 4 yumurta oluşuyordu. neyse olmadı tüp tedavisine başladık dr senin çok yumurtan olur dedi 125 gonal f verdi gittik adam 15-20 yumurta beklerken 2 yumurta oluşmuş vuramadın mı dedi yo vurdum dedim tedavi iptal dedi yumurta olmamış sonraki ay 225 gonal f ile 8 yumurta oluştu 3 ü küçük çıktı 5 i döllendi 5. güne kadar geldiler oo çok iyi 4 ü 1. kalite birini koyalım diğer üçünü donduralım ona da tamam sonuç negatif bir tecrübe neler okuyoruz tek yumurta ile 2. kalite 3. gün embriyosu tutmuş yani herşey kısmet

Ben de Adana ankada tüp bebek merkezindeyim turan Çetin de düşünmüştük ama burası kısmet oldu :)
Canim kismette varsa yaptirdigimiz yerin pek önemi yok aslında. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birbirimize müjdeler verelim insaallah

ya canım bu işler gerçekten kısmet geçen yıl klomen ve inofolic verdiler habire normal yollardan denerken. 5 yumurta 4 yumurta oluşuyordu. neyse olmadı tüp tedavisine başladık dr senin çok yumurtan olur dedi 125 gonal f verdi gittik adam 15-20 yumurta beklerken 2 yumurta oluşmuş vuramadın mı dedi yo vurdum dedim tedavi iptal dedi yumurta olmamış sonraki ay 225 gonal f ile 8 yumurta oluştu 3 ü küçük çıktı 5 i döllendi 5. güne kadar geldiler oo çok iyi 4 ü 1. kalite birini koyalım diğer üçünü donduralım ona da tamam sonuç negatif bir tecrübe neler okuyoruz tek yumurta ile 2. kalite 3. gün embriyosu tutmuş yani herşey kısmet
Benim bi akrabam 23 yıl boyunca ugraştı çocuk ıcın hep tedavılerı ıptal edıldı duşuk yaptı defalarca ama kadında acaıp bı sabır vardı sonunda menepoza gırmesıne nerdeyse ramak kala tek yumurtası olgunlastı dollendı transfer yapıldı hamıle kaldı sımdı 1.5yasnda oglu var kıbrısta hamıle kalabıldı o ama kıbrısa 2. Gıdısydı. Sen hangı sehırdesın cnm

Canim kismette varsa yaptirdigimiz yerin pek önemi yok aslında. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birbirimize müjdeler verelim insaallah
Amin Cnm inşallah ben kendimi nerde iyi hissettiysem Oray'a gittim psikolojik olarak rahattım onun dışında dediğin gibi kısmet ;)

amaann bisey kalmamis yaa.zaman sizlere cabuk geciyo da bana niye gecmiyo :) canim vallahi cok sevindim.insallah birsuru yumurta toplarlar:)
Merak etme senin asamaya gelince bana da gecmicek simdiden nasil beklicem onu dusunuyorum :)) kitap puzzle felan aldım belki biraz aklımdan atarim :) kacinci gunun sabirsizlikla bekliyorum seni yap su testi :KK53::KK53:

Yeni gelen arakadaslar bilgilerini yollayinda sizleride tablomuza ekleyelim.ayrica kizlar tabloda gozden kacirdigim oluyosa beni uyarin hee

Back