- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
- 133
Valla cok iyi katlamis degerin bence ikiside tutmus gibi gozukuyo9.gün 58 11. Gün 211 sanırım ikiside tuttu tutmuştur dimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cok iyi katlamis degerin bence ikiside tutmus gibi gozukuyo9.gün 58 11. Gün 211 sanırım ikiside tuttu tutmuştur dimi :)
Aramadilarsa 5. Gun transfer yapilcaktir canim.benide hic aramadilar taki 4. Gun aradilar yarin transfere gelin diye.aramadilar diye hic kasma kendini canim 5. Gune gidiyosa buda guzel bisey demektirKizlar bugun embriolarin 3.gunu beni halaa aramasilar transfer icin
Benim bugun sanirim 3.gun oluyor haber bekliyorum
Canim iyi dusun iyi olsun bol bol.dua Allahin izniyle hic bi sorun olmaz merak etme icin rahat olsun ki bebislerimiz rahat rahat oynaya ziplaya tutunsunlarAradim ama emriyogla gorusemedim acaba 5.gunemi giderler onceki tedavimde 3.gune zor ulasmisti
Canim ya sevindim seninkidemi 3 gundu insallh seninde bugun yarin hayirli haberleruni alirizcanim bence cok iyi.benimde 3.gun embriyosuydu. bende cok uzulmustum 3.gun oldu diye.ama inan 3e 5e bakmiyo bu isler.rabbim ol dedikten sonra 3.ghn tutuyo 5.gun tutmuyo.sakin sikma canini onunla ilgili.
Hadi inşallah ikiside tutmuşturr.değerlerin çok güzel9.gün 58 11. Gün 211 sanırım ikiside tuttu tutmuştur dimi :)
Cok merak ediyorum sana canim ve dua ediyorum olacak ins.ama hadi yap artik testiiiyok canim yapmadim hala.bugun saglik ocagina gideyim dedim ama cesaret edemedim.kaldim oyle.
İnş cnm darısı başına :) seninde az kaldı testine dimiValla cok iyi katlamis degerin bence ikiside tutmus gibi gozukuyo
Tskler darısı sizlerin başına inşHadi inşallah ikiside tutmuşturr.değerlerin çok güzel
Maşallah Cnm çok çok sevindim her aşaman böyle güzel sonuçlarla olur inşallah hayırlı olsun :)9.gün 58 11. Gün 211 sanırım ikiside tuttu tutmuştur dimi :)
Cnm benm yarın 3.gün transferim olacak aradılar 4 yumurta döllenmiş şimdilik gelişimleri iyi dediler senin 5. Gün olabilir yumurta sayısına göre hareket ediyorlar muhtemelenKizlar bugun embriolarin 3.gunu beni halaa aramasilar transfer icin
Valla cuma gunu 9. Gunu canim.cuma yaptirmayi dusunuyorumİnş cnm darısı başına :) seninde az kaldı testine dimi
Çok üzüldüm canım.. Hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum yıpratma kendini vakti Zamanı değilmiş demekkiKizlar benim sonuc negatif olmadi malesef![]()
Benimde muhtemelen 3 gun olcak persembe koyacaklar hayirlisi olsun canimBeni dün aradılar 4 yumurta döllenmiş 9 taneden. Yarın da transferim var inşallah sıkıntı olmazsa şimdilik normal herşey dendi. Doğal ortamında gelişmesi daha iyi dediler bakalım Hakkı'mızda hayırlısı
Neden iptal olduBende varım ama şuanda mecburi beklemedeyim 3 denememde iptal oldu çünkü çok kotuyum kızlar çok ☹☹☹
Kaliteleri nasilmis bise dedimi sana benimkiler sanirim 2.kaliteymisCnm benm yarın 3.gün transferim olacak aradılar 4 yumurta döllenmiş şimdilik gelişimleri iyi dediler senin 5. Gün olabilir yumurta sayısına göre hareket ediyorlar muhtemelen
tşk ederm sizlernde olumlu sonuçlanır inşMaşallah Cnm çok çok sevindim her aşaman böyle güzel sonuçlarla olur inşallah hayırlı olsun :)