2015 Aralık tüp bebek

Slm kızlar sımdi Dr dan çıktım transfer günum22 si ama cçok geç degilmi ya adetin 20.GGünü aklıma takıldı niye o kadar geç

Uzme sakin canim kendini.hersey allahin taktiri.malesef bizimdeki hayattaki sinavimiz boyleymis.bir yumurta bile olsa kaliteli olsun yeter bol bol dua et.rabbim seninle olsun.insallah o bir yumurta bile sana bebeis olarak geri doner

Ekledim canim canim senide.yasin kacti buarada.ilk denemenmi

Arkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
bugun kendi kendime totem yapmistim.niyeyse umut oldun bana.allahim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin canim.inan cok sevindim.hayirli olsun.

Arkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
Tebrikleeeer Cnm çok sevindim boşuma korktun bak teste kadar umudumuzu hiç kaybetmeyelim Allah kucağına almayı nasip etsin ianşşalh sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…