amin canım insallahinsallah canim.sende hayirlisiyla tedavine baslarsin bu ay.
ayy tahmin edebiliyorum ya iğnelerden zaten nefret ederim benim hiç iğnem yok asprin,estrofem günde 3 kez ve prednol kullanmıştım 4 adetben hergun 6 tane fitil ve gunasiri ignesini oluyorum.berbat bisey o igne.yatamiyorum oturamiyorumbirde hibir diye ignem var gobekten o da girdigini oyle bir hissettiriyorki ciktiginda yarim saat yandim allah diyorum.su zaman bi gecseydi cabucak
hayırlısı olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olurbenimde adetin 2. günü e2 ve prolaktın tahlili verdim inş e2 düşük çıkarda bu ayda tedavim kalmaz
Ben Kadıköy acıbadem de tedavi görüyorum. Fakat ofisim senin hastanene yakın sayılırBen Anadolu yakasındayım emseyde tedavi görüyorum
Inş hepimiz olumlu sonuçlar alırız Hayırlısı olsun Hakkımızda..hiç moralini bozma canım çok erken daha bu günlerde hormona geçmeye başlıyormuş zaten. ben tutuyorum kendimi tam 1 hafta oldu bugün
İnşallah bu ay başlarsın canımbenimde adetin 2. günü e2 ve prolaktın tahlili verdim inş e2 düşük çıkarda bu ayda tedavim kalmaz
Nerde ofisin var ne iş yapıyosun?Ben Kadıköy acıbadem de tedavi görüyorum. Fakat ofisim senin hastanene yakın sayılır
Bana toplama sonrası antibiyotik hap, jel (sabahları bir kez uygulanacak) ve bir de bant (üç günde bir yenilenecek) verdiler. Transferden sonra iğneler geri mi dönecek yoksaaaaben hergun 6 tane fitil ve gunasiri ignesini oluyorum.berbat bisey o igne.yatamiyorum oturamiyorumbirde hibir diye ignem var gobekten o da girdigini oyle bir hissettiriyorki ciktiginda yarim saat yandim allah diyorum.su zaman bi gecseydi cabucak
Ben iğne falan olmuyorum fitil ve haplarım varBana toplama sonrası antibiyotik hap, jel (sabahları bir kez uygulanacak) ve bir de bant (üç günde bir yenilenecek) verdiler. Transferden sonra iğneler geri mi dönecek yoksaaaa
canim ben igne gorunce bayilma noktasina gelen biriydim.en basindan beri kendim vuruyorum ama ignelerimi.cunku kimse senin kadar dikkatli olamaz.hangi igneleri kullaniyosun bilmiyorum ama inan bana tedavideki igneler benim transferden sonra kullandigim ignlerin yaninda melaike kaliyor:)kızlar iğnelerinizi kendiniz vurabiliyor musunuz? Ben vuramıyorum
Tedaviden tedaviye ya da kişiden kişiye değişiyor demek kiBen iğne falan olmuyorum fitil ve haplarım var
canim doktordan doktora degisiyor.benim doktorum bol ilac veriyor.benim suan hergun 2 tane ignem gun asirida kalcadan ignem var.fitil ve estrofem var birde.ama doktorlarin tedavileri farkli farkli oluyor.Bana toplama sonrası antibiyotik hap, jel (sabahları bir kez uygulanacak) ve bir de bant (üç günde bir yenilenecek) verdiler. Transferden sonra iğneler geri mi dönecek yoksaaaa
Kıyamam sık dişini biraz daha, inşallah hepsi güzel anılar olarak hatırlanacak bonibonlar gelincecanim ben igne gorunce bayilma noktasina gelen biriydim.en basindan beri kendim vuruyorum ama ignelerimi.cunku kimse senin kadar dikkatli olamaz.hangi igneleri kullaniyosun bilmiyorum ama inan bana tedavideki igneler benim transferden sonra kullandigim ignlerin yaninda melaike kaliyor:)
canim ben igne gorunce bayilma noktasina gelen biriydim.en basindan beri kendim vuruyorum ama ignelerimi.cunku kimse senin kadar dikkatli olamaz.hangi igneleri kullaniyosun bilmiyorum ama inan bana tedavideki igneler benim transferden sonra kullandigim ignlerin yaninda melaike kaliyor:)[/gonal-f, cetrodite, menegon, clexane göbeğim mosmor
ahh insallah canim insallah.onlarin varligini bi bilsem zaten isterse gunde 10 tane igne versinler zerre umrumda olmaz :)Kıyamam sık dişini biraz daha, inşallah hepsi güzel anılar olarak hatırlanacak bonibonlar gelince
Dogru diyosun canim benim dr. Sadece bitanecik igne verdi hatta ben baska yokmu bu kadarmi dedim :) burda en az ben ilac kallaniyorum galiba herkes masallah her telden var :))canim doktordan doktora degisiyor.benim doktorum bol ilac veriyor.benim suan hergun 2 tane ignem gun asirida kalcadan ignem var.fitil ve estrofem var birde.ama doktorlarin tedavileri farkli farkli oluyor.
e tabi herkesin testlere göre sen şanlısın o zaman nazar değmesinDogru diyosun canim benim dr. Sadece bitanecik igne verdi hatta ben baska yokmu bu kadarmi dedim :) burda en az ben ilac kallaniyorum galiba herkes masallah her telden var :))
İnşallah oyleyimdir :) ctesi gunu insallah igneler cogalmazlar :)e tabi herkesin testlere göre sen şanlısın o zaman nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?