- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
canim nasilsin? kendinde hic degisiklik hissediyomusun?Olabilir canim bendede ara ara ayni etkiyi yapmisti.tansiyonumu dusuruyodu.biraz tuzlu ayran ic toparlarsin.doktorum normal oldugunu soylemisti stres yapma hic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim nasilsin? kendinde hic degisiklik hissediyomusun?Olabilir canim bendede ara ara ayni etkiyi yapmisti.tansiyonumu dusuruyodu.biraz tuzlu ayran ic toparlarsin.doktorum normal oldugunu soylemisti stres yapma hic
Sagol canim ya iciyorum simdi inşallah gecer cok fenayimOlabilir canim bendede ara ara ayni etkiyi yapmisti.tansiyonumu dusuruyodu.biraz tuzlu ayran ic toparlarsin.doktorum normal oldugunu soylemisti stres yapma hic
Göbekten vurulması daha uygundur aslındaCanim clexane gobeginden vurma.o koldan vurulur
Herkeste olmayabiliyo cnm sıkmayalım canımızı bendede bsey yok henüzkizlar bu pembe veya kahverengi akinti yerlesme kanamasi oluyormus ya herkeste mi oluyor acaba? benim bugun 3.gunum ve bende huc boyle bisey yok![]()
Bende Hemşireyim ancak bende göbekten vurulması gerektgni biliyodumAllah allah cok garip.bence sen koluna don canim.hic simdiye kadar gobekten vuruldugunu gormedim
ben menegon da kullanıyorum canım, ilk iki gün biraz ağrım oldu ama morluklar dışında kas ağrım olmuyor artıkMrb kizlar menegon ignesi kullaniyorum bende gobektende orgalutran die bi igne gobekten olan kas agrilari yapiomu varmi kullanan ben bugun rapor aldim bu sureci gecirmek icin calisirken iyiydim bugun butun vucudumun agridigini hissediyorum kalcamda morarmis durumda
Ya bende hem morluklar var hemde bacaklarimda agrilar var belki morluklardandir senin kacinci gunun tedavude ne asamadasin canim.benim 9 gunum yarin tahlilim var yumurta ninnne zaman toplancagi belli olcakben menegon da kullanıyorum canım, ilk iki gün biraz ağrım oldu ama morluklar dışında kas ağrım olmuyor artık
benim bugün 6. günüm canım arın gideceğim ben de doktora tahlil yaptırıp kontroleYa bende hem morluklar var hemde bacaklarimda agrilar var belki morluklardandir senin kacinci gunun tedavude ne asamadasin canim.benim 9 gunum yarin tahlilim var yumurta ninnne zaman toplancagi belli olcak
işte ben de faydalı diye biliyordum öyle okuyunca şaşırdımCanimbenim eltim gecen ay tup bebek le hamile kaldi transfer surecinde bol bol yedi bu yiyecekleri ozelliklede sutu cok icti
Olur insallh canim nerde yaptiracaksin transferibenim bugün 6. günüm canım arın gideceğim ben de doktora tahlil yaptırıp kontrole
Bana Dr ye dedi vallakızlar şimdi başka bir topikte okudum transferden sonra ceviz badem süt gibi yiyeceklerden uzak durun demiş biri. Ama daha önce burada onların yenilmesi gerektiğini söyleyen arkadaşlar olmuştu. Kafam karıştı![]()
Yok canim ya oyle yatiyorum iste valla.aslinda cok dinlememeye calisiyorum kendimi.belirti aramak istemiyorum.annemde kaliyorum zaten iste yaptirmiyo bana.habure biseyler yiyorum.bu gidisle kilo alicam valla:)canim nasilsin? kendinde hic degisiklik hissediyomusun?
Ayy olmasin canim mumkunse.bende oyle bisey olursa daha cok umutsuzluga kapilirim vallakizlar bu pembe veya kahverengi akinti yerlesme kanamasi oluyormus ya herkeste mi oluyor acaba? benim bugun 3.gunum ve bende huc boyle bisey yok![]()
Merhaba Cnm ben ikisini de kullanıyorum menegon çok yakıyor vurulunca ve hep agrıyor bacaklarıma vuruyor Ağrısı. Digerini koldan vuruyorum ben o da kısa süreli bi ağrı yapıyor geçiyor normaldir yaniMrb kizlar menegon ignesi kullaniyorum bende gobektende orgalutran die bi igne gobekten olan kas agrilari yapiomu varmi kullanan ben bugun rapor aldim bu sureci gecirmek icin calisirken iyiydim bugun butun vucudumun agridigini hissediyorum kalcamda morarmis durumda
Valla canim bbiz surekli kullaniyoruz bu igneyi hastanede hic buzamana kadar gobekten yapildigini gormedimBende Hemşireyim ancak bende göbekten vurulması gerektgni biliyodum