2015 Aralık tüp bebek

kizlar bu pembe veya kahverengi akinti yerlesme kanamasi oluyormus ya herkeste mi oluyor acaba? benim bugun 3.gunum ve bende huc boyle bisey yok:(

Mrb kizlar menegon ignesi kullaniyorum bende gobektende orgalutran die bi igne gobekten olan kas agrilari yapiomu varmi kullanan ben bugun rapor aldim bu sureci gecirmek icin calisirken iyiydim bugun butun vucudumun agridigini hissediyorum kalcamda morarmis durumda

Mrb kizlar menegon ignesi kullaniyorum bende gobektende orgalutran die bi igne gobekten olan kas agrilari yapiomu varmi kullanan ben bugun rapor aldim bu sureci gecirmek icin calisirken iyiydim bugun butun vucudumun agridigini hissediyorum kalcamda morarmis durumda
ben menegon da kullanıyorum canım, ilk iki gün biraz ağrım oldu ama morluklar dışında kas ağrım olmuyor artık

kızlar şimdi başka bir topikte okudum transferden sonra ceviz badem süt gibi yiyeceklerden uzak durun demiş biri. Ama daha önce burada onların yenilmesi gerektiğini söyleyen arkadaşlar olmuştu. Kafam karıştı :confused:

ben menegon da kullanıyorum canım, ilk iki gün biraz ağrım oldu ama morluklar dışında kas ağrım olmuyor artık
Ya bende hem morluklar var hemde bacaklarimda agrilar var belki morluklardandir senin kacinci gunun tedavude ne asamadasin canim.benim 9 gunum yarin tahlilim var yumurta ninnne zaman toplancagi belli olcak

Ya bende hem morluklar var hemde bacaklarimda agrilar var belki morluklardandir senin kacinci gunun tedavude ne asamadasin canim.benim 9 gunum yarin tahlilim var yumurta ninnne zaman toplancagi belli olcak
benim bugün 6. günüm canım arın gideceğim ben de doktora tahlil yaptırıp kontrole

canim nasilsin? kendinde hic degisiklik hissediyomusun?
Yok canim ya oyle yatiyorum iste valla.aslinda cok dinlememeye calisiyorum kendimi.belirti aramak istemiyorum.annemde kaliyorum zaten iste yaptirmiyo bana.habure biseyler yiyorum.bu gidisle kilo alicam valla:)

Merhaba Cnm ben ikisini de kullanıyorum menegon çok yakıyor vurulunca ve hep agrıyor bacaklarıma vuruyor Ağrısı. Digerini koldan vuruyorum ben o da kısa süreli bi ağrı yapıyor geçiyor normaldir yani

Back