Ya aynen 15 gunde ne ya.ben 12 ye cok diyodum bide bunlar 15 diyo.zaten hastalansam ozamana coktan hastalancsm yaniSeninki bide 5.gün embriyosu nye 15 gün dediki bence erken yaptırır nede olsa ben 15 diyim 11-12 de yaptırır dye düşünmüştür:))
Insallah burdan sonra hepimiz orda bulusuruz hamileligimizi anlatarizDeyicek inş bir Sürü ikiz bonibonlar olucak daha hamilelik sürecimizi konusucaz :)
Bence sen onlara bakma ben dger forumlarda okudum senin 6-7 gün sonra belli olurmuş yani bzm boniboncuyla aynı gün yapabilirsnz çifte kutlama yaparız :))Ya aynen 15 gunde ne ya.ben 12 ye cok diyodum bide bunlar 15 diyo.zaten hastalansam ozamana coktan hastalancsm yani
canim senin benimle ayni gun test tarihin olmasi gerekiyor.19 aralik.cunku 3.gun embriyolarinda 12.gun test yapilirken 5.gun embriyolari 10.gunde sonuc veriyor diye biliyorum benBana 15 gun sonra test yap dedi ya. Cok degilmi
Bende zaten o gun yapmayi planliyorum canim.15 gunde neymis ya.hele benim gibi sabirsiz biri icin cok zor vallacanim senin benimle ayni gun test tarihin olmasi gerekiyor.19 aralik.cunku 3.gun embriyolarinda 12.gun test yapilirken 5.gun embriyolari 10.gunde sonuc veriyor diye biliyorum ben
Hayırlı olsun, umarım güzel sonuçlar alacaksınKizlar geldim bende.net problemi vardi girememistim.bende bonibonlarimi aldim iki tane kalmis zaten ikisinide transfer ettiler.bakalim bundan sonra elimizden gelen sadece beklemek hakkinizda hayirlisi
Ben dayanamaz yapardım herhaldebende 10.gun test yapsam diye dusunuyorum.dayanamiyorum yahuu:)
Bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisinde transferden hemen önce embriyoların bulunduğu zarda ufak bir yırtık oluşturuyorlar tutunmayı kolaylaştırmak için bahsedilen zar açma bu olabilir belkikilifi gec yirtinca olabilirmi ki? mesela benim transfer kagidimda zar acma da yaziyodu.ne ise yariyor acaba? bilen varmi acaba?
Yaşasınnnnn 19 aralık büyük gün, güzel haberlerinizi bekliyoruz hanımlarBende zaten o gun yapmayi planliyorum canim.15 gunde neymis ya.hele benim gibi sabirsiz biri icin cok zor valla
Ben Anadolu yakasındayım emseyde tedavi görüyorumBu arada aranızda İstanbul Anadolu yakasında tedavi gören var mı?
Senin kaç gün oldu cnm ? Kasık ağrısı bendede hala devam ediyor bugün dsarı çıkmıştım erken gebelik testi aldım negatif çıktı erken oldugunu biliyorum ama keyfm kaçtı
hiç moralini bozma canım çok erken daha bu günlerde hormona geçmeye başlıyormuş zaten. ben tutuyorum kendimi tam 1 hafta oldu bugünSenin kaç gün oldu cnm ? Kasık ağrısı bendede hala devam ediyor bugün dsarı çıkmıştım erken gebelik testi aldım negatif çıktı erken oldugunu biliyorum ama keyfm kaçtı
bende de ayni zaman gecmiyor maalesef.ben haftaya persembe igneye hastaneye gittigimde kani veriyorum vallahi. yaa benim dune kadar sol kasigimda ara ara batma yanma oluyordu bugun dunku progestanin agrisi var yatamiyorum ustune.batma falan kalmadi.bir de geceleri coddi anlamda terliyorum.kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyo.her gecen gun icime umutsuzluk dusuyor.
insallah canim.sende hayirlisiyla tedavine baslarsin bu ay.benimde adetin 2. günü e2 ve prolaktın tahlili verdim inş e2 düşük çıkarda bu ayda tedavim kalmaz
bozma moralini sakin daha idrarda cikmaz.uzmekten baska bisey yapmazsin kendini.Senin kaç gün oldu cnm ? Kasık ağrısı bendede hala devam ediyor bugün dsarı çıkmıştım erken gebelik testi aldım negatif çıktı erken oldugunu biliyorum ama keyfm kaçtı
O terleme bendede var içimden ateş çıkıyor gibi sanki uyumak zor oluyor ama hepsi ilaçların yan etkilerinde yazıyor zaten az ilaç kullanmıyoruz kibende de ayni zaman gecmiyor maalesef.ben haftaya persembe igneye hastaneye gittigimde kani veriyorum vallahi. yaa benim dune kadar sol kasigimda ara ara batma yanma oluyordu bugun dunku progestanin agrisi var yatamiyorum ustune.batma falan kalmadi.bir de geceleri coddi anlamda terliyorum.kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyo.her gecen gun icime umutsuzluk dusuyor.
ben hergun 6 tane fitil ve gunasiri ignesini oluyorum.berbat bisey o igne.yatamiyorum oturamiyorumO terleme bendede var içimden ateş çıkıyor gibi sanki uyumak zor oluyor ama hepsi ilaçların yan etkilerinde yazıyor zaten az ilaç kullanmıyoruz kiBen progestanın fitilini kullanıyorum sabah öğlen akşam 2 şer adet olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?