2015 Aralık tüp bebek

ahh canim allah razi olsun.oturup yazicam ve dikkat edicem bu listeye.zaten ilaclardan sistim.bari bu donemde dikkat edeyim.insallah sonucumda pozitif olurda bu diyeti devam ettiririm :)
canım benim doktorum kesinlikle tuz kısıtlaması yapılmalı en az 2lt su karbonhidrat az demişti ve nane ve maydanoz yasak demişti istersen dikkat et ben yemiyorum

arkadaşlar bu arada beni de ekleyin sabahtan beri okuyorum.Benim 3 aralık günü transferim yapıldı 3 embriyo konuldu.26 yaşımdayım bir yumurtalığım yok ve endometriosiz hastasıyım.Çikolata kistim var o yüzden ilk denemede 3 koydular zaten birisi çok zayıf dediler.Sabırsızlıktan ölücem 15 aralıkta testim yapılıcak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızzzz.Arada giren sancılar ne acaba

Canım hayırlı sonuçlar inşallah... 15 aralıkta mutlu habberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun Cnm inşallah gönlüne göre olur pozitif haberini alırız inşallah

Aramıza hg aramızda 1 gün var benmde 16 sında test günüm umarım hayırlı haberler alırız benmde sancılarım var normal bi durum heralde

Canım cumartesi başladım iğnelere bugün 4. günüm
hm benden almadılar test perşembe alabiliriz dediler değişiyor demekki benm iğne 3e çıktı bide çok mutsuz hissediyorum delik deşik oldum bde acıyor

canım benim doktorum kesinlikle tuz kısıtlaması yapılmalı en az 2lt su karbonhidrat az demişti ve nane ve maydanoz yasak demişti istersen dikkat et ben yemiyorum
canim su iciyorum bol bol.cok tuzlu yiyen biri degilim zaten okuduklarim kadariyla protein agirlikli beslenicez. seninde bebislerin hayirli olsun canim.insallah guzel haberlerini aliriz. ozamn ilk sen sonra elffth3 ve ayni gun tosun788 ile ben.dualarimdasiniz kizlar.

hm benden almadılar test perşembe alabiliriz dediler değişiyor demekki benm iğne 3e çıktı bide çok mutsuz hissediyorum delik deşik oldum bde acıyor
Canım senin kaçıncı günün:?ben de 3 tane iğne vuruyorum

ahh kuzum o igneleri ozliceksin bak cidden.ben suan kullandigum o igrenc ignelerden sonra o igneler melekmis diyorum:)

HAYIRLI OLSUN UMARIM POZİTİF SONUÇ ALIRSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…