• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

kizlar yarin transferim var malum.acayip bir heyecan gerginlik tedirginlik var.saat 1 den sonra 3 kisi olcam insallah:anneadayı: rabbim ol desin olsun insallah.dualarinizi eksik etmeyin
dualarımız seninle hayırlısıyla gt gel inş sonra hep beraber beklicez artık

kizlar yarin transferim var malum.acayip bir heyecan gerginlik tedirginlik var.saat 1 den sonra 3 kisi olcam insallah:anneadayı: rabbim ol desin olsun insallah.dualarinizi eksik etmeyin
Canim butun gun aklim sendeydi.napiyo acaba heyecandan yerinde duramiyodur diye.esime bile anlattim.guluyo bana siz kadinlar garipsiniz diyo.tanimadigginiz halde bile birbirinizi dusunebiliyosunuz diyo.napalim bizi bizden baska anlayan olmuyo malesef

slm kızlar gününüz nasıl geçiyo hepinizi merak ediyo ve dua ediyorum umarım kabul olur
Canim esas senin nasil geciyor.neler yapiyon.varmi bize ekstra tavsiyelerin.ekstra yedigin yemedigin seyler

Canim esas senin nasil geciyor.neler yapiyon.varmi bize ekstra tavsiyelerin.ekstra yedigin yemedigin seyler
Ben de bunu sormak istiyordum tecrübeli arkadaşlara ne yemeli ne yememeli ne yapmalı hiç kasmamalı mı acaba :KK48:

şimdiden yarın için bol şans. transfer tecrübeni yarın yazarsan sevinirim. malum benimde az kaldı :)herşey yolunda gitsin inşallah :KK68:

Canim butun gun aklim sendeydi.napiyo acaba heyecandan yerinde duramiyodur diye.esime bile anlattim.guluyo bana siz kadinlar garipsiniz diyo.tanimadigginiz halde bile birbirinizi dusunebiliyosunuz diyo.napalim bizi bizden baska anlayan olmuyo malesef
canim benim hic sorma garip bi duygu saatleri sayiyorum resmen:) bizi bizden baska anlayan gercekten yok. en sevdiklerimiz bizler icin dua ediyo vs vs ama hissettiklerimizi anlamalari imkansiz.bu surecte az da olsa birbirimize destek olabiliyosak ne mutlu bize.benim esimde ayni telefonu elime alinca kk yami gircen arkidislerinin yanina diye guluyo:) artik benim az kaldi seninde benden 2 gun sonra insallah.sonra hep birlikte gun sayicaz:))

şimdiden yarın için bol şans. transfer tecrübeni yarın yazarsan sevinirim. malum benimde az kaldı :)herşey yolunda gitsin inşallah :KK68:
cok tesekkur ederim canim.tabiki yazarim.burda biz birbirimize destegiz sonucta:)

Ben de bunu sormak istiyordum tecrübeli arkadaşlara ne yemeli ne yememeli ne yapmalı hiç kasmamalı mı acaba :KK48:
transferden sonra havuc suyu icilmeli diye duymustum ben.kabiz olmamak zaten bir numarali kuralimiz :) bu yuzden kuru kayisi bol su ve hergun bir dilim ananas yenmeliymis.ben simdiden hepsini stokladim:) ceviz badem findik yemis tecrubeli arkadaslar.bende suan arastirma halindeyim.gene ogrendigim seyleri paylasirim kizlar

amin canim benim allahim hepimizi eli ayagi duzgun hayirli saglikli evlatlara kavustursun insallah:) vallahi durduk yere agliyorum kendime cok hakim olamiyorum maalesef.elimde iki cift patik onlarla geziyorum:) bu heyecani yasamaya seninde az kaldi zaten bi bakmissin transfer gunun gelmis.hep birlikte guzel haberler icin dua ediyo olucaz:)))
Evet benimde az kaldı heyecan sindiden dorukta inan isim bile dusunmeye basladim yaa :oops:
Bizi habersiz birakma al bebisleri gel :anneadayı:

arkadaşlar bende şunu merak ediyorum. transfer olduktan sonra hastanede dinlenirken yatış pozisyonunuz nasıl oldu. ayaklarınızın altına yastık mı koydunuz, sol tarafınıza dönüp de mi yattınız, düz mü yattınız. ve sonrası içinde geçerli neler yaptınız bilgisi olan :) :KK64:

transferden sonra havuc suyu icilmeli diye duymustum ben.kabiz olmamak zaten bir numarali kuralimiz :) bu yuzden kuru kayisi bol su ve hergun bir dilim ananas yenmeliymis.ben simdiden hepsini stokladim:) ceviz badem findik yemis tecrubeli arkadaslar.bende suan arastirma halindeyim.gene ogrendigim seyleri paylasirim kizlar
Çok teşekkür ederim Cnm bir tek ananas duymuştum ben de stok yapayım bunlardan hemen

Çok teşekkür ederim Cnm bir tek ananas duymuştum ben de stok yapayım bunlardan hemen
maydanoz nane eksi ve aci seylerden uzak durmak gerekiyormus birde.hergun bi bardak ilik sut yumurta yiyin diyolar.protein agirlikli beslenmek gerekiyormus canim.cay kahve ve gazli iceceklerden de uzak durmak gerekiyormus.
:KK64:

Annem de lahana yeme diyordu bana birde bazı bitki çayları iyi gelmiyormuş gebelikte

nasıl geçsin ilk gün braz dinlenmeye çalıştım ama onun dışında günlerim aynı sayılır ben normalde çalışıyorum ama suara yıllık izinde evdeyim annem var ama boş duramıyorum ynede çok yorulmamaya çalışarak ev işi yapıyorum oturup ders çalışıyorum o ara unutuyorum düşünüpte kendimi strese sokmuyorum aslında yada olumlu düşünmeye çalışıyorum onun dışında ananas önerdi dr.eşim beceripte olmuşunu bulamadı:)kuruyemiş incir kurusu falan yiyorum çay kahve gazlı içecekle işim olmaz zaten onun dışında ekstra hiç bsey yapmıyorum namaz kılıp dua etmekten allahın takdirini beklemekten baska ne yapabilirz ki

arkadaşlar bende şunu merak ediyorum. transfer olduktan sonra hastanede dinlenirken yatış pozisyonunuz nasıl oldu. ayaklarınızın altına yastık mı koydunuz, sol tarafınıza dönüp de mi yattınız, düz mü yattınız. ve sonrası içinde geçerli neler yaptınız bilgisi olan :) :KK64:
sırt üstü yarım saat yattıktan sonra wc ye kalkabiliyosun sonrasında 1 saat falan daha dinlenip taburcu oluyosun evdede esasen yatmanın bi faydası yokmuş hatta hareket halinde olanların tutunma oranı daha fazlaymış tabi ağır işlerden kaçınıcaksın

sırt üstü yarım saat yattıktan sonra wc ye kalkabiliyosun sonrasında 1 saat falan daha dinlenip taburcu oluyosun evdede esasen yatmanın bi faydası yokmuş hatta hareket halinde olanların tutunma oranı daha fazlaymış tabi ağır işlerden kaçınıcaksın
teşekkürler canım. sende gün sayıyorsun anladığım kadarıyla. inşallah olumlu sonucunu alırsın :anneadayı:

Canım dualarimiz seninle bak bizim com asamalarimiz var sen son olayını hayirlisyla halledecen ve iyi haberine kilitnecez ve gün sayacaz bizde yanındayız sonra da diğer kardeşlerimize dua edecez yarın stressiz olmaya çalış 3 kişi bekliyoruz

Canım dualarimiz seninle bak bizim com asamalarimiz var sen son olayını hayirlisyla halledecen ve iyi haberine kilitnecez ve gün sayacaz bizde yanındayız sonra da diğer kardeşlerimize dua edecez yarın stressiz olmaya çalış 3 kişi bekliyoruz
allah razi olsun canim.cok tesekkur ederim.o cok gordugun asamalar goz acip kapayincaya kadar geciyo bi bakmissin transfere gelmissin bile:)

Arkadaşlar az önce bakınırken denk geldi tek embriyo transferiyle de ikiz gebelik olabiliyormuş embriyo bölünüp tek yumurta ikizi oluşuyormuş birbirinin aynısı ikizlerr olacağı varsa herşey oluyor demek ki hepimize hayırlı hamilelikler inşallaaaah :anneadayı:

Back