• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

merhaba canım. evet yaşım genç :) sperm sorunundan dolayı tüp bebek denemesindeyiz. doktorumuza sorduk. oda yasa gereği ilk deneme ve 2. denemede tek embriyo dedi maalesef ki. hatta şuan embriyolarımı 1-1-2 olarak 3 ayrı tüp olarak dondurdular tatlım.
Anladım Can'ım bizde de aynı sıkıntı var o yüzden tüp bebek en iyisi dendi bize. Senin transfer sonra mı olacak donduruldu?

Anladım Can'ım bizde de aynı sıkıntı var o yüzden tüp bebek en iyisi dendi bize. Senin transfer sonra mı olacak donduruldu?
benim yumurta sayım çok fazlaydı canım. ama pko değilim. 26 adet toplandı. bu yüzden doktorum rahmine bu ay çok yüklenmeyelim dondurup gelecek ay yapalım dedi. bu ayın ortası gibi transferim olacak hayırlısıyla tatlım.

irim benimde birakmam lazim. dedigin cok dogru 5.gun olup tutmayanlar da var 3.gun olup tutanlarda.rabbim hayirlisini versin. canim b
sanirim benimde birakmam lazim. dedigin cok dogru 5.gun olup tutmayanlar da var 3.gun olup tutanlarda.rabbim hayirlisini versin. canim bisey sorucam progestan igne kullandinmi? kullandiysan bu yakmasini naptin.oturup kalkamiyorum ben :110:
progestan 1 adet opudan sonra kullandım canım ben kalçadan bişey hissetmedim. ertesi günü arayıp onu kullanmayın dediler. neden bilmiyorum canm.

benim yumurta sayım çok fazlaydı canım. ama pko değilim. 26 adet toplandı. bu yüzden doktorum rahmine bu ay çok yüklenmeyelim dondurup gelecek ay yapalım dedi. bu ayın ortası gibi transferim olacak hayırlısıyla tatlım.
hadi bakalım hayırlısı yakın zamanlarda transferimiz olacak demek ki güzel haberlerle döneriz inşallaahh

Hm senin doktor başta 2 düşünmüş özel değilse sıkıntı nedir sizde Can'ım bizde benm herşey normal zaten daha önce 2 gebelik yaşadım ama kaybettim. İnşallah ikiz bebeklerin olur sağlıkla kucağına alırsın dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden :KK66:
bi sikinti yok canim bizde.ne esimde ne bende sebebsiz inferlite dediklerinden sanirim. insallah canim.rabbim hepimizin gonlunden geceni versin.senin de bu sefer kucagin bos kalmasin insallah.ben bu yolda olan tum kaderdaslarima dua ediyorum zaten insallah guzel haberlerimizi paylasiriz:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

kızlar menegon ve cetrodite olan ıgenelerı 25 derece dıyor ya altında saklayın buzdolabında 4 derece oldugu ıcın sıkıntı olurmu saklasam orda

kızlar menegon ve cetrodite olan ıgenelerı 25 derece dıyor ya altında saklayın buzdolabında 4 derece oldugu ıcın sıkıntı olurmu saklasam orda
canim ben o igneleri kullanmadim ama kullandigim ignelerin hepsini dolapta yumurtalik rafinda sakladim. tabi aramizda kullanan arkadaslar varsa daha saglikli bilgi verirler:KK49:

bi sikinti yok canim bizde.ne esimde ne bende sebebsiz inferlite dediklerinden sanirim. insallah canim.rabbim hepimizin gonlunden geceni versin.senin de bu sefer kucagin bos kalmasin insallah.ben bu yolda olan tum kaderdaslarima dua ediyorum zaten insallah guzel haberlerimizi paylasiriz:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
çok teşekkür ederim inşallah sen de sağlıklı bir bebek sahibi olursun en kısa zamanda canım :nazar:

Valla canim benimde pek umudum yoktu sayi konusunda ama 5 tanede iyi.gerci bakalim carsambaya kadar nolucak.35 yas alti oldugum ve ilk deneme oldugu icin tek transfer edicekler.sende hic stres yapma.insallah guzel seyler gorecegiz
ben 26 yaşındayım hç düşüğüm yok ya da tüp bebek deneyimim ama bana 2 transfer edildi

opu olmus arkadaslara bırsey sorucam sımdı ben adetın 2 gunu ıgnelere basladım kac gun suruyor ortalama bu ıslemler yanı ıgne kac gun olucam toplama kac gunde olmus oluyor bırde saatı saatınemı vurulmam gerekıyor benım ıgnelerım aksam 5 ten sonra herhangıbır saatte olur dedıler sabah ıgnem yok sızın boylemı olmustu perogan menogan cıtrodit dıye ıgenelerım var citrodit olan ıgneyı 6 salı gelınce sıze soyeleyecez dedıler sımdılık onu vurmuyorum
ortalama 8-9 gün gün sürüyor cnm saati saatine vurmanda fayda var

kizlar 5 tanesi dollenmis yumurtalarimin.pazartesi gunu transfer olacakmis.yani 3.gun embriyosu.embriyologa sordugumda 5.gune gitmiyomu diye biz 3.gun yapiyoruz dedi gicik kari :KK62: neye sevinip neye uzulecegimi bilemedim.
sıkma canını ben de hep 5.gün embriyosu iyi dye düşünüyodum ama o kdar yazı okudum hiç bi önemi yok allahım ol desin yeterki..pztsiyi iple çekicez artık hayırlı olsun kaç transfer yapılcak

ben normal oda sıcaklığında sakladım canım. dolaba sadece çatlatma iğnesini koydum. yaz olsaydı sıkıntı olabilirdi ama bu havalarda dışarıda tutabilirsin.

sıkma canını ben de hep 5.gün embriyosu iyi dye düşünüyodum ama o kdar yazı okudum hiç bi önemi yok allahım ol desin yeterki..pztsiyi iple çekicez artık hayırlı olsun kaç transfer yapılcak
cok saol canim.aynen oyle rabbim ol desin 3.gun 5.gun farketmez ama icime anlatamadim birturlu:) 2 tane transfer olacak.en basindan beri ikizim olsun istiyorum.rabbim insallah gonlume gore verir.

Canim bana hastanedeki hemsirede eczacida oda sicakliginda saklayabilirsin dedi.onlar sonradan sulanan ilaclar oldugu icin bi sikinti olmaz.sadece ovitrelle mutlaka buzdolabinda saklanmasi gerekiyo.

devlet hastanesınde 35 yas altı hıc bır sekılde olmuyor sanırım keske ordada olsa bende devlette yaptırıcam hayırlısı artık

devlet hastanesınde 35 yas altı hıc bır sekılde olmuyor sanırım keske ordada olsa bende devlette yaptırıcam hayırlısı artık
Malesef canim biz sanssiz gruptayiz birazcik.aslinda bizim gibi rezervi az olanlara koymalari lazim.zaman bizim icin onemli.aman ne.diyelim bi tanede tutsunda onada raziyiz artik

Back