• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

arkadaşlar bende şunu merak ediyorum. transfer olduktan sonra hastanede dinlenirken yatış pozisyonunuz nasıl oldu. ayaklarınızın altına yastık mı koydunuz, sol tarafınıza dönüp de mi yattınız, düz mü yattınız. ve sonrası içinde geçerli neler yaptınız bilgisi olan :) :KK64:
evet bu konuda yardımcı olacak biri varmıdır acaba:KK15:

evet bu konuda yardımcı olacak biri varmıdır acaba:KK15:
echomare hazır sen burda iken sana sorayım. transfer gününe kadar ilaç kullandın mı. ben şuan folik asit dekort ve aspirin kullanıyorum. başka bişey yok. rahim kalınlığı için falan bişey kullandın mı :KK64:

Arkadaşlar az önce bakınırken denk geldi tek embriyo transferiyle de ikiz gebelik olabiliyormuş embriyo bölünüp tek yumurta ikizi oluşuyormuş birbirinin aynısı ikizlerr olacağı varsa herşey oluyor demek ki hepimize hayırlı hamilelikler inşallaaaah :anneadayı:
Evet canim olabiliyo.en yakin arkadasimda yasadik.tup bebekte 35 yas oldugu icin onada tek transfer edildi ama allahin taktiri ikiz oldular iki tane oglan birbirlrrinin aynilarilar masallah.olmucak bisey yok yani allahim vercem dedikten sonra

canim benim hic sorma garip bi duygu saatleri sayiyorum resmen:) bizi bizden baska anlayan gercekten yok. en sevdiklerimiz bizler icin dua ediyo vs vs ama hissettiklerimizi anlamalari imkansiz.bu surecte az da olsa birbirimize destek olabiliyosak ne mutlu bize.benim esimde ayni telefonu elime alinca kk yami gircen arkidislerinin yanina diye guluyo:) artik benim az kaldi seninde benden 2 gun sonra insallah.sonra hep birlikte gun sayicaz:))
Canim dualarim seninle simdiden.insallah yarini sag salim atlatirsinda hayirlara vesile olur.bende bile simdiden heyecan var ilerlemeleri nasil acaba yarin onlar aramazsa ben aricam meraktan catlicsm valla.boyle icim tuhaf duygularla dolu.bu gece bi daha belki sacimi boyayamam diye sacimi bile boyadim:KK73:

echomare hazır sen burda iken sana sorayım. transfer gününe kadar ilaç kullandın mı. ben şuan folik asit dekort ve aspirin kullanıyorum. başka bişey yok. rahim kalınlığı için falan bişey kullandın mı :KK64:
canim ana tedavimde takviye olarak teatrio polivit c ve ace sel diye haplar kullandim.catlatma ignemi yaptigim gun polivit c haric digerlerini biraktim. simdide antibiyotik haplar 3tane igne fitil ve estrofem kullaniyorum. ama bunlar tam olarak ne ise yariyor hic bilmiyorum.bildigim tek sey ilac manyagi oldugum ve tedavimdeki ignelerimi ozledigim :)

Canim dualarim seninle simdiden.insallah yarini sag salim atlatirsinda hayirlara vesile olur.bende bile simdiden heyecan var ilerlemeleri nasil acaba yarin onlar aramazsa ben aricam meraktan catlicsm valla.boyle icim tuhaf duygularla dolu.bu gece bi daha belki sacimi boyayamam diye sacimi bile boyadim:KK73:
allah razi olsun canim.gozume dogru duzgun uyku bile girmedi zaten.2 tane patik almistim onlarla yatip onlarla kalkiyorum.patiklerle konusuyorum falan :KK47: disardan pek hos durmadiginin farkindayim ama acayip iyi geliyo:) bende bilmiyorum ne halde benimkiler bugun ogrenicem insallah.umarimki kaliteleri iyidir. sacini boyamakla iyi yapmissin ben birturlu gidemedim kuafore kaldim oyle.insallah 9 ay sonra :)

funda carsambada gözlerimiz dualarımız senınle olucak hadı senınde az kaldı ınsalalh hayırlı sonuclar olur bu ugraslarımız bos cıkmaz umarım tabloda herrkes hamile olsa ne guzel olur alalhım hayırlısını ver bana ve arkadaslarıma

melismina melismina ne yaptın canım merak ettım senı
canım nete giremedim iki gündür, cuma adet oldum cumartesi sabah özel hastanede tahlil yaptırdım, öğlene sonuçlarım çıktı. Doktoruma gittik cumartesi 15:00 te. İğnelere başladık. Bu sabah genetik test verdim. Şimdi yorumları okuyorum. Baya ilerleme olmuş ben yokken. Sen ne durumdasın, iğneler nasıl gidiyor?

Back