ikiz olanlarda 10. gün idrar testindede çıkıyor demiş. bazı hamile kalan arkadaşlar. çok kararsız kaldım. olmazsa yarında bekleyip 10. gün yapayım.varsa yarında çıkar bıtanem yaptır yarın stresten kurtul cunku 2 gund ebır zaten tekrarlıcaksın bır sonrakı 11.gününde yaptırrıcaksın nasılsa... Benım 9 günüm idrar testim tek çizgiydi 10 günüm kanım 300 dü
birde benim doktorum sanırım tekrarını istemiyor. sadece 12 gün yaptırıyor. pozitifse keseyi görmeye çağırıyor.varsa yarında çıkar bıtanem yaptır yarın stresten kurtul cunku 2 gund ebır zaten tekrarlıcaksın bır sonrakı 11.gününde yaptırrıcaksın nasılsa... Benım 9 günüm idrar testim tek çizgiydi 10 günüm kanım 300 dü
tamam canım yarın yaptırayım. hayırlısı inşallah bebeklerim tutunmuştur .farketmez güzelim işte sen yarın yaptır diğerinide 11 gün yaptırırsın varsa zaten yıne cagırcaks acagırır
tamam canım yarın yaptırayım. hayırlısı inşallah bebeklerim tutunmuştur .
ben idrar testide hiç yapmadım. peki neler yaşadın ağrın çok oldumuinşallah canım cunku beklemek dah astreslı bılıyorum bırde benım ıdrar testlerım tek cızgıydı kendımı hırpaladım
ben idrar testide hiç yapmadım. peki neler yaşadın ağrın çok oldumu
benimde ilk günler agrım vardı. şimdi ara ara kasık ağrım, bel ağrısı geceleri sıcak geliyor ağzım falan kuruyor. mesela şuan doğal gaz yandığı halde üşüyorum. bazen akıntım oluyor. yani karmakarışıkilk dört gün çok feci idi sonrakı 4 gün tık yoktu şimdi adet agrılarım kasık ve bel agrılarım var baska belırtım yok
benimde ilk günler agrım vardı. şimdi ara ara ağrım, bel ağrısı geceleri sıcak geliyor ağzım falan kuruyor. mesela şuan doğal gaz yandığı halde üşüyorum. bazen akıntım oluyor. yani karmakarışık
Canim agrin olsa bi deerrrttt olmasa baska bi dertbenimde ilk günler agrım vardı. şimdi ara ara kasık ağrım, bel ağrısı geceleri sıcak geliyor ağzım falan kuruyor. mesela şuan doğal gaz yandığı halde üşüyorum. bazen akıntım oluyor. yani karmakarışık
sıcak su yapmıyorum. aksine sıcak birşeyler içiyorum. ısınıyorum bana yetiyor. geceleri zaten üşümüyorum aksşne bu seferde hararet basıyor :)bende suya doyamıyorum ve sureklı wcye gıdıyorum gecelerı canım . çok sıcak sey yapma sakın karnına sıcak su falan koyma iki kat corap giyin
inşallah, birde aşılamada sürekli düşünüyor ve hep aklım oldumu olmadılardaydı. bu sefer hissisim buda beni korkutuyor. olumsuzluklaramı alıştım yoksa bebeklerim tutunmadı ondanmı. gün içinde transeferi bebeği unuttuğum bile oluyor.Canim agrin olsa bi deerrrttt olmasa baska bi dert
Benim arada agrim oluyo acaba bisey mi varda agriyo diyorum simdide agrimiyo neden agrimiyo bi sorunmu var acaba diyorum
sikinti bitmiyo yani insallah sende bizim asamalara gelirsin sende ole hissedeceksin eminim
keselerde önce pozitif çıkar inş. daha 3 günüm varKesinlikle katılıyorum size. Hep bi stres ,hep bi korku var. İns keseleri görünce bu durum geçer dicem ama bu sefer başka streslere başlıca :)
canım sen pozitifi aldın mı yeni gördüm de ben siteyiHep pozitif düsün, meryem duasını oku.ben hep elim karnımda " ya musavvir" çektim,hala da devam ediyorum. İnternetten bak detayına istersen sende yap.ayaklarını ,belini sıcak tut. Ben kat kat giyindim, bunaldim bazen ama çorap ve pratiklerini hiç cikarmadim.ve en önemlisi güzel haberler oku.. Güzel olacak diye dusun :)
Meryem dua degil canimcim sure:)Hep pozitif düsün, meryem duasını oku.ben hep elim karnımda " ya musavvir" çektim,hala da devam ediyorum. İnternetten bak detayına istersen sende yap.ayaklarını ,belini sıcak tut. Ben kat kat giyindim, bunaldim bazen ama çorap ve pratiklerini hiç cikarmadim.ve en önemlisi güzel haberler oku.. Güzel olacak diye dusun :)
Teşekkürler canım fiyat çok iyi geldi deAdana acibadem canim
Canim hit dr ye bence nerdeysen. Neye bakar bilmiorm ama sonucta surecini anlatirsin o da vajinal muayene yapar. Hatta bence normal jinekologa gitme bir tup bebek uzmani bulursn ona gitKızlar Merhaba
Bilen bilir opu dan sonra transfer ertelendi benim. Salı günü gidicem fakat şehir dışındayım. Bu iki günde de çok kar yagicakmis. Dr nelere bakar ki, Salı günü ilk muayene yı burda olsam. Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?