• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Hep 10 gun sonra veriyolar ama alttan muayene icjnmi ben baktirmam alttan
Tüp benekte doktorlar alttan bakmıyor diye biliyorum benm doktor bugün kese görünür alttan ama karından bakarım perşembe gel dedi alttan riskli galiba bizler için yoksa önceki gebeliğimde alttan cok erken görmüştük keseyi canım sen ne zmn gitmeyi düşünüyorsun cuma mı

Alttan bakmanın biseyi yok zeynepp ayy muhalefet partisi mübarek milletin canı can değil bakanlara bisi olmiiiiii:KK5:
Sen hic korumuyosun kendini biliyonmu bak yazik etme kendine bu kadar aldirissizlik olmazki canim Allah bilir bi hafta sonra perde bile takarsin sen

Tüp benekte doktorlar alttan bakmıyor diye biliyorum benm doktor bugün kese görünür alttan ama karından bakarım perşembe gel dedi alttan riskli galiba bizler için yoksa önceki gebeliğimde alttan cok erken görmüştük keseyi canım sen ne zmn gitmeyi düşünüyorsun cuma mı
Yaniiii
Bende cuma gidicem canim

Sen hic korumuyosun kendini biliyonmu bak yazik etme kendine bu kadar aldirissizlik olmazki canim Allah bilir bi hafta sonra perde bile takarsin sen

Ne alakası var ki ? Aldiriszlik etmek mi oluyor doktorumu dinlemek ? Bence sen kendini çok dinliosun bukadar dinleme kendini .. Ben tecrubem ve doktorunun sözleri ile burada yardımcı olmak istiyorum. Arkadaşıma doktoru 3 ay alttan baktı ve 6 ayında şuan birseyci yok. Sakinilan goze çöp batar misali.. Sen benim yaşadığım açıları yasamadin zeynep kurtaj masasına çıkmış biri olarak evlat açısını iyi bilirim. Gayette kaybetmemek için elinden gelen ne varsa yapıyorum doktorum a göbekten baska baktirmam demiyorum sadece korunsun DİE elim karnimda dua ediyorum. Ve buradaki arkadaşlarına yada cevremde kilere yaşadıklarımı aktariyorumki birazcık rahat olmak bu süreçte bebeğe ve kendine daha iyi geleceğinden.

Tamam canim herkes kendi bildigini yapsin
bu arada doktorlarin hiçbirine guvenme kendi kendinin doktoru ol benden tavsiye

Kızlar moralim cok bozuk 8.gun kan testi yapmistim 179.8 çıkmıştı drm iyi guzel 12. Gun tekrar yap demisti. Bugun yapmaya gittim. Hemsire moralini bozmak istemem ama 8. Gun ilaclardan dolayi sonuc oyle de cikmis olabilir dedi cok uzuldum oyle olabilir mi sizce ? Ogleden sonra sonucum cikacak insallah yukselmistir:KK43:

Tamam canim herkes kendi bildigini yapsin
bu arada doktorlarin hiçbirine guvenme kendi kendinin doktoru ol benden tavsiye
Doktorum guvenmicek olsa idim tup bebek yaptiram
Kızlar moralim cok bozuk 8.gun kan testi yapmistim 179.8 çıkmıştı drm iyi guzel 12. Gun tekrar yap demisti. Bugun yapmaya gittim. Hemsire moralini bozmak istemem ama 8. Gun ilaclardan dolayi sonuc oyle de cikmis olabilir dedi cok uzuldum oyle olabilir mi sizce ? Ogleden sonra sonucum cikacak insallah yukselmistir:KK43:
Yanlış söylemiş canim buka da r etkileyemez katlanarak devam ediyor sonuçta hamilelikte eğer 10/çıksaydı sonucun belki idi gönlünü ferah tut

Cok sasırdım bence öyle değildir değerin gayet yüksek ilacın bu kdr yükselteceğini düşünmüyorum 5. Gün mü senin embriyo Canım

Daha sonucu almadın bile hemencecik Sıkma canını arkadasım hele bi sonucu Gör

Yanlış söylemiş canim buka da r etkileyemez katlanarak devam ediyor sonuçta hamilelikte eğer 10/çıksaydı sonucun belki idi gönlünü ferah tut
14 Ocak öyle mi:) yazık yavrulara anneleri çok sabırsız 10 gün nasıl geçiricek artık biz bi Şekil eğlicez annelerini

Vende oyle dusunuyorum da o da salakmi bana orda onu diyo bide moralini bozmak istemem diyo bozmadi icine etti resmen :)

kızlar ya şu hamile kalınca hanım evladı gibi davranmayı kesin lütfen.o Bebek Oray'a pamuk ipliği ile bağlı değil ve siz kocanıza yemek yapıp evi temizlediniz diye yada çarşıda kavga edenleri gördünüz korktunuz diye düşmicek.Rabbim size onu nasip etmeyecekse eğer 9 ay yatsanda etmeyecek.sanki milletin evinde hizmetçisi varmış gibi davranmayın ben yemek yapmazsam kocam aç yedirmezsem oğlum aç temizlemezsem Evim pis.kimse hamileyken kalkıpta sırtında taş taşıyacak değil.
ve en önemlisi şu an hamile kalmaya çalışanlar için çok antipatik duruyo.
burda paylaşım yapmayı çok seviyorum ama lütfen sıkmadan

Back