- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep 10 gun sonra veriyolar ama alttan muayene icjnmi ben baktirmam alttanTeyzoskolar doktorun 14 ocağa randevu verdi..
Hep 10 gun sonra veriyolar ama alttan muayene icjnmi ben baktirmam alttan
Tüp benekte doktorlar alttan bakmıyor diye biliyorum benm doktor bugün kese görünür alttan ama karından bakarım perşembe gel dedi alttan riskli galiba bizler için yoksa önceki gebeliğimde alttan cok erken görmüştük keseyi canım sen ne zmn gitmeyi düşünüyorsun cuma mıHep 10 gun sonra veriyolar ama alttan muayene icjnmi ben baktirmam alttan
Sen hic korumuyosun kendini biliyonmu bak yazik etme kendine bu kadar aldirissizlik olmazki canim Allah bilir bi hafta sonra perde bile takarsin senAlttan bakmanın biseyi yok zeynepp ayy muhalefet partisi mübarek milletin canı can değil bakanlara bisi olmiiiiii
YaniiiiTüp benekte doktorlar alttan bakmıyor diye biliyorum benm doktor bugün kese görünür alttan ama karından bakarım perşembe gel dedi alttan riskli galiba bizler için yoksa önceki gebeliğimde alttan cok erken görmüştük keseyi canım sen ne zmn gitmeyi düşünüyorsun cuma mı
Sen hic korumuyosun kendini biliyonmu bak yazik etme kendine bu kadar aldirissizlik olmazki canim Allah bilir bi hafta sonra perde bile takarsin sen
Sıkma canını hemen herkesin hemen idrara karışmıyo en iyisi kan sonucu yaptır gel bakalım hayırlı haberlerlekızlar günaydın 5. gün emriyosuydu bugun 10. günüm sabah idrar testi yaptım negatif dünyam başıma yıkıldı
Doktorum guvenmicek olsa idim tup bebek yaptiramTamam canim herkes kendi bildigini yapsin
bu arada doktorlarin hiçbirine guvenme kendi kendinin doktoru ol benden tavsiye
Yanlış söylemiş canim buka da r etkileyemez katlanarak devam ediyor sonuçta hamilelikte eğer 10/çıksaydı sonucun belki idi gönlünü ferah tutKızlar moralim cok bozuk 8.gun kan testi yapmistim 179.8 çıkmıştı drm iyi guzel 12. Gun tekrar yap demisti. Bugun yapmaya gittim. Hemsire moralini bozmak istemem ama 8. Gun ilaclardan dolayi sonuc oyle de cikmis olabilir dedi cok uzuldum oyle olabilir mi sizce ? Ogleden sonra sonucum cikacak insallah yukselmistir
Cok sasırdım bence öyle değildir değerin gayet yüksek ilacın bu kdr yükselteceğini düşünmüyorum 5. Gün mü senin embriyo CanımKızlar moralim cok bozuk 8.gun kan testi yapmistim 179.8 çıkmıştı drm iyi guzel 12. Gun tekrar yap demisti. Bugun yapmaya gittim. Hemsire moralini bozmak istemem ama 8. Gun ilaclardan dolayi sonuc oyle de cikmis olabilir dedi cok uzuldum oyle olabilir mi sizce ? Ogleden sonra sonucum cikacak insallah yukselmistir
Daha sonucu almadın bile hemencecik Sıkma canını arkadasım hele bi sonucu GörKızlar moralim cok bozuk 8.gun kan testi yapmistim 179.8 çıkmıştı drm iyi guzel 12. Gun tekrar yap demisti. Bugun yapmaya gittim. Hemsire moralini bozmak istemem ama 8. Gun ilaclardan dolayi sonuc oyle de cikmis olabilir dedi cok uzuldum oyle olabilir mi sizce ? Ogleden sonra sonucum cikacak insallah yukselmistir
14 Ocak öyle mi:) yazık yavrulara anneleri çok sabırsız 10 gün nasıl geçiricek artık biz bi Şekil eğlicez anneleriniDoktorum guvenmicek olsa idim tup bebek yaptiram
Yanlış söylemiş canim buka da r etkileyemez katlanarak devam ediyor sonuçta hamilelikte eğer 10/çıksaydı sonucun belki idi gönlünü ferah tut
Vende oyle dusunuyorum da o da salakmi bana orda onu diyo bide moralini bozmak istemem diyo bozmadi icine etti resmen :)Doktorum guvenmicek olsa idim tup bebek yaptiram
Yanlış söylemiş canim buka da r etkileyemez katlanarak devam ediyor sonuçta hamilelikte eğer 10/çıksaydı sonucun belki idi gönlünü ferah tut
Evet canim 5. Gun anlamadigim kullandigim ilaclar kan sulandirici hangisi oyle yuksek cikaracakkiCok sasırdım bence öyle değildir değerin gayet yüksek ilacın bu kdr yükselteceğini düşünmüyorum 5. Gün mü senin embriyo Canım
Ne bilim cok üzüldüm insallah yukselmistir degerimDaha sonucu almadın bile hemencecik Sıkma canını arkadasım hele bi sonucu Gör