• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar merhaba günaydın, mutlu pazarlar hepinize :KK66: bende herkes gibi grubun başından beri sizi takip eden ama aranıza yeni katılan biriyim:) benimde 15 aralıkta transferim yapıldı. İlk denemem,5. Gün ve 3 adet transfer yapıldı. 10. Gün testimde sonuc 277,12.gün ise 511 çıktı. Dune kadar herşey normaldi, hatta dün sabah bulantiyla uyandım. Çokta mutlu oldum, bebeklerin biz burdayiz diyor diye :) ama gece progestan kullanırken ( bu arada vajinal yolla kullanıyorum) pembe bir akıntı geldi. Korktum doktorumu aradim. " şakır şakır kanayana kadar sorun yok " dedi. Aradan 1 saat geçti WC de 5,6 damla kahverengi akıntı geldi. Doktorumu yine aradim " rahat ol,şiddetli ağrı ve kanama olmadığı surece sorun yok" dedi.ama sabaha kadar hiç uyumadim. Aranizda bu durumu yaşayan var mi?
Cnm hayırlı olsun transferin ve gebeliğin ;) ben 9. Günümde yaşadım önce bir kaç damla kan sonra kahverengi akıntı oldu puroluton iğne vuruldum olduğu gece. Sonra her gün Progestan iğneye başladık 3 gün sürdü kesildi cok şükür yerleşme kanamasıdır oluyor BÖyle normal dedi doktorum. Hic telaş yapma pozitif ol sen stres yaparsan vücudun etkilenir normal olabilir senin de iğne vuruluyor Musun tedbir amaçlı naptın

Amin hepimiz için hayırlı olur ve sağlıkla kucağımiza aldığımız gunleri de görürüz. :) ben günde 3 defa progestan ve Estrofem kullanıyorum.igneyi transfer gününden ilk test gününe kadar oldum prognexy diye bir iğne,bir daha da olmadim.geceden beri elimde peçete surekli kontrol ediyorum.başka gelmedi ama.

Günaydın kızlar sonucu pozitif olan anne adayları progestan iğne ye devam ediyomusunuz? Tek isteğim biran önce şu iğne nin bitmesi çok ağrılı kalcam mosmor oldu
canım benim transferim salı günü olur belki. bana doktor iğne vermedi progestan hapı fitil olarak kullanacakmışım böyle kullananlar var mı

ben normalde kapsül kullanıyrdum kanama olunca iğneye gectik ve kesti hemen acıyor evet ama cok etkili bence sabret canım ben de bıktım ama mecbur devam..
Sende mi devamlı kullanmaya başladın? Ben sadece 2 kere vuruldum gerekmedkçede yaptırmadı Dr

Kızlar merhaba günaydın, mutlu pazarlar hepinize :KK66: bende herkes gibi grubun başından beri sizi takip eden ama aranıza yeni katılan biriyim:) benimde 15 aralıkta transferim yapıldı. İlk denemem,5. Gün ve 3 adet transfer yapıldı. 10. Gün testimde sonuc 277,12.gün ise 511 çıktı. Dune kadar herşey normaldi, hatta dün sabah bulantiyla uyandım. Çokta mutlu oldum, bebeklerin biz burdayiz diyor diye :) ama gece progestan kullanırken ( bu arada vajinal yolla kullanıyorum) pembe bir akıntı geldi. Korktum doktorumu aradim. " şakır şakır kanayana kadar sorun yok " dedi. Aradan 1 saat geçti WC de 5,6 damla kahverengi akıntı geldi. Doktorumu yine aradim " rahat ol,şiddetli ağrı ve kanama olmadığı surece sorun yok" dedi.ama sabaha kadar hiç uyumadim. Aranizda bu durumu yaşayan var mi?
Ben yaşadım ve diyebilirim ki Dr haklı kanamaya dönüp artarsa Endişe et onun dışında sıkıntı yok bi çok hamile yaşıyor dedi

Ben yumurta toplamada itibaren bugune kadar progestan i vajinal yoldan kullandım.prognexy diye bir iğne verdi onuda transferden itibaren ilk test gününe kadar kullandim

Sende mi devamlı kullanmaya başladın? Ben sadece 2 kere vuruldum gerekmedkçede yaptırmadı Dr
Doktor devam dedi 9. Gün bugün sanırım keseyi görene kadar devam edecek gibi. Sabah akşam Progestan fitil öğlenleri de iğne oluyorum :(

Doktor devam dedi 9. Gün bugün sanırım keseyi görene kadar devam edecek gibi. Sabah akşam Progestan fitil öğlenleri de iğne oluyorum :KK43:
Hmm ben sadece kanama oldugunda vuruldum fitil kullanıyorum hala Dr bana bz bunu riskli gebeliklerde haftada 1 ikiz gebeliklerde de 3 günde br kullanıyoruz dedi

Hmm ben sadece kanama oldugunda vuruldum fitil kullanıyorum hala Dr bana bz bunu riskli gebeliklerde haftada 1 ikiz gebeliklerde de 3 günde br kullanıyoruz dedi
Ben her gün 1 vuruluyorum 2 doz vurulanlar da var tedbir amaçlı galiba doktora göre değişiyor demek ki senin kanama kesenin birini kaybettiğin için mi olmuştu canım

Az önce merkezden aradılar 5. Güne 2 tane dondurulacak kalitede embriyom kalmış, onay verdim dondurdum...
İnşallah hiç gerek duymam yakın zmnda..
Kızlar sormayı unuttum bu buz bebekler nekadar o şekilde bekleyebiliyor? 1 sene fln mi?

Bugün transferimin 4. günü çarşamba regl günüm cumartesi ayın 9 unda test günüm acaba salı günü test yapsam mı diye düşünüyorum ya da kullanılan ilaçlardan dolayı regl gecikirmi ben şuan estrofem ve crinone jel kullanıyorum

Back