2015 Aralık tüp bebek

Canim 5 sene bekletiyorlar. Fakat her yıl senden tekrar onay alıp 185 tl ücret istiyorlar. Aynı merkezde yaptirdigimiz için soyleyeyim dedim

Merhaba arkadaslar. Dün transferimi oldum 14 ocakta tahlilim var. Dualarınızı bekliyorum ay ama çok fazla oksuruyorum bi sıkıntı olur mu acaba????

Canim 5 sene bekletiyorlar. Fakat her yıl senden tekrar onay alıp 185 tl ücret istiyorlar. Aynı merkezde yaptirdigimiz için soyleyeyim dedim
Merhaba dün ben de acıbadem de oldum transferimi beni de aradilar ben de dondurtum ama insallah gerek kalmaz hamile kalırız. Senin de mu 14 ocakta testin???

Tamam cnm Bnm bidaha okadar iğne kullanmaktansa bölesi çok daha iyi.. Bunada şükürler olsun..

Merhaba arkadaslar. Dün transferimi oldum 14 ocakta tahlilim var. Dualarınızı bekliyorum ay ama çok fazla oksuruyorum bi sıkıntı olur mu acaba????
Yan odada yatan hasta sen miydin acaba? Dr geldi önce bnmle konuştu sonra senin odana girdi 15:30 gibide çıktık

Merhaba dün ben de acıbadem de oldum transferimi beni de aradilar ben de dondurtum ama insallah gerek kalmaz hamile kalırız. Senin de mu 14 ocakta testin???
Merhaba canım. Benim test günüm yarın naipse. Evde yaptığım testlerde çift cizgiyi gördüm sukur bakalım değer kaç çıkacak tabi meraktayim :)

acaba salı günü testi yapsam bir sonuç alırmıyım. sizce perşembeyi bekleyeyimmi kızlar.

bugün 8. gün. test günüm 12. gün. o zaman 10. gün yaptırayımmı

varsa yarında çıkar bıtanem yaptır yarın stresten kurtul cunku 2 gund ebır zaten tekrarlıcaksın bır sonrakı 11.gününde yaptırrıcaksın nasılsa... Benım 9 günüm idrar testim tek çizgiydi 10 günüm kanım 300 dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…