- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
Rica ederimOooo maşallah, çok iyiymiş içime su serptin cnm saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimOooo maşallah, çok iyiymiş içime su serptin cnm saol
Canim 5 sene bekletiyorlar. Fakat her yıl senden tekrar onay alıp 185 tl ücret istiyorlar. Aynı merkezde yaptirdigimiz için soyleyeyim dedimAz önce merkezden aradılar 5. Güne 2 tane dondurulacak kalitede embriyom kalmış, onay verdim dondurdum...
İnşallah hiç gerek duymam yakın zmnda..
Kızlar sormayı unuttum bu buz bebekler nekadar o şekilde bekleyebiliyor? 1 sene fln mi?
Canim 5 sene bekletiyorlar. Fakat her yıl senden tekrar onay alıp 185 tl ücret istiyorlar. Aynı merkezde yaptirdigimiz için soyleyeyim dedim
Merhaba dün ben de acıbadem de oldum transferimi beni de aradilar ben de dondurtum ama insallah gerek kalmaz hamile kalırız. Senin de mu 14 ocakta testin???Canim 5 sene bekletiyorlar. Fakat her yıl senden tekrar onay alıp 185 tl ücret istiyorlar. Aynı merkezde yaptirdigimiz için soyleyeyim dedim
Hangi merkez bu acaba 185 tl dondurma ücreti alanCanim 5 sene bekletiyorlar. Fakat her yıl senden tekrar onay alıp 185 tl ücret istiyorlar. Aynı merkezde yaptirdigimiz için soyleyeyim dedim
Gelen misafirlere diyomusun kiz hamile oldugunuMiaafirim vardı kızlar akşam yapturicam dua edin bana
Ben ne tedavisi ne sonucumu kimseyle paylasmadim. Eşim ben ve bir yakın arkadaşım bilio bide siz insallah kalp atışından sora solerimGelen misafirlere diyomusun kiz hamile oldugunu
Tamam cnm Bnm bidaha okadar iğne kullanmaktansa bölesi çok daha iyi.. Bunada şükürler olsun..Canim 5 sene bekletiyorlar. Fakat her yıl senden tekrar onay alıp 185 tl ücret istiyorlar. Aynı merkezde yaptirdigimiz için soyleyeyim dedim
Yan odada yatan hasta sen miydin acaba? Dr geldi önce bnmle konuştu sonra senin odana girdi 15:30 gibide çıktıkMerhaba arkadaslar. Dün transferimi oldum 14 ocakta tahlilim var. Dualarınızı bekliyorum ay ama çok fazla oksuruyorum bi sıkıntı olur mu acaba????
Merhaba canım. Benim test günüm yarın naipse. Evde yaptığım testlerde çift cizgiyi gördüm sukur bakalım değer kaç çıkacak tabi meraktayim :)Merhaba dün ben de acıbadem de oldum transferimi beni de aradilar ben de dondurtum ama insallah gerek kalmaz hamile kalırız. Senin de mu 14 ocakta testin???
Adana acibadem canimHangi merkez bu acaba 185 tl dondurma ücreti alan
ben kullanıyorum sabah akşam 2 tane kullanmamı söyledi doktor. 7. de test günüm.canım benim transferim salı günü olur belki. bana doktor iğne vermedi progestan hapı fitil olarak kullanacakmışım böyle kullananlar var mı
acaba salı günü testi yapsam bir sonuç alırmıyım. sizce perşembeyi bekleyeyimmi kızlar.
bugün 8. gün. test günüm 12. gün. o zaman 10. gün yaptırayımmıcanım kanda 8.gün çıkıyor ama stres olurum deger az cıkar dersen 10 gün ıdeal gun
bugün 8. gün. test günüm 12. gün. o zaman 10. gün yaptırayımmı