2015 Aralık tüp bebek

Canim hit dr ye bence nerdeysen. Neye bakar bilmiorm ama sonucta surecini anlatirsin o da vajinal muayene yapar. Hatta bence normal jinekologa gitme bir tup bebek uzmani bulursn ona git
Tamam canım. Mecbur gidicem Kayseri ye. Buranin lavaratuvar ve ultrason kalitesine guvenmiyorum. Karlar gelmeden halledeyim diyordum. Nasip...

Merhaba canım. Benim test günüm yarın naipse. Evde yaptığım testlerde çift cizgiyi gördüm sukur bakalım değer kaç çıkacak tabi meraktayim :)
Ayy hadi hayırlı haber alırsın insallah. Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

Progestanın hapı var mı? Ya bana iğne verdiler öldüm artık oturamaz oldum
ilginç bir ilaç evet hapı var. kimisi yutarak kimisi vajinaya fitil olarak kullanıyor. doktorum bana fitil olarak verdi sabah akşa 2 tane kullanıyorum. arkadaşım aşılama sonrası aynı ilacı yutarak kullandı.

bu arada göğüslerim acayip acıyor sanki bıçak sokuyorlar. bu iyi birşeymi

Günaydın kaderdaslarim
Bugün kan testi vercegim çok heyecanlıyım. Bakalım kaç çıkacak deger

Günaydın kızçeler. Test yapacaklar umarım pozitif değer görürler umutlu güzel pozitif bir gün olsun inşallah

Günaydın ballı çörek ler

Bende doktoruna kan sonucumu göndericem bakaamm nezaman çağıracak benuu.

Ayrıca ben İstanbul tup bebekte yaptırdım dondurmak için para almadılar bende

kızlar günaydın 5. gün emriyosuydu bugun 10. günüm sabah idrar testi yaptım negatif dünyam başıma yıkıldı

bu arada göğüslerim acayip acıyor sanki bıçak sokuyorlar. bu iyi birşeymi
Bence iyi bir sey ama ilaçların da etkisi olabilir tabi ama bende cok oldu yürürken bile agrı oluyordu azaldı simdi inşallah olumlu haberler getirir

kızlar günaydın 5. gün emriyosuydu bugun 10. günüm sabah idrar testi yaptım negatif dünyam başıma yıkıldı
Canim kan testi yaptır hemen kafan rahatlasin. Bak kremalicorek de 9. Gun bile tek çizgi diye diye ömrünü bitirdi ama hamiş şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…