Cnm hayırlı olsun transferin ve gebeliğinKızlar merhaba günaydın, mutlu pazarlar hepinizebende herkes gibi grubun başından beri sizi takip eden ama aranıza yeni katılan biriyim:) benimde 15 aralıkta transferim yapıldı. İlk denemem,5. Gün ve 3 adet transfer yapıldı. 10. Gün testimde sonuc 277,12.gün ise 511 çıktı. Dune kadar herşey normaldi, hatta dün sabah bulantiyla uyandım. Çokta mutlu oldum, bebeklerin biz burdayiz diyor diye :) ama gece progestan kullanırken ( bu arada vajinal yolla kullanıyorum) pembe bir akıntı geldi. Korktum doktorumu aradim. " şakır şakır kanayana kadar sorun yok " dedi. Aradan 1 saat geçti WC de 5,6 damla kahverengi akıntı geldi. Doktorumu yine aradim " rahat ol,şiddetli ağrı ve kanama olmadığı surece sorun yok" dedi.ama sabaha kadar hiç uyumadim. Aranizda bu durumu yaşayan var mi?
canım benim transferim salı günü olur belki. bana doktor iğne vermedi progestan hapı fitil olarak kullanacakmışım böyle kullananlar var mıGünaydın kızlar sonucu pozitif olan anne adayları progestan iğne ye devam ediyomusunuz? Tek isteğim biran önce şu iğne nin bitmesi çok ağrılı kalcam mosmor oldu
Sz bu iğneyi kaç günde bir vuruluyorsunuz ?Günaydın kızlar sonucu pozitif olan anne adayları progestan iğne ye devam ediyomusunuz? Tek isteğim biran önce şu iğne nin bitmesi çok ağrılı kalcam mosmor oldu
Sende mi devamlı kullanmaya başladın? Ben sadece 2 kere vuruldum gerekmedkçede yaptırmadı Drben normalde kapsül kullanıyrdum kanama olunca iğneye gectik ve kesti hemen acıyor evet ama cok etkili bence sabret canım ben de bıktım ama mecbur devam..
Ben yaşadım ve diyebilirim ki Dr haklı kanamaya dönüp artarsa Endişe et onun dışında sıkıntı yok bi çok hamile yaşıyor dediKızlar merhaba günaydın, mutlu pazarlar hepinizebende herkes gibi grubun başından beri sizi takip eden ama aranıza yeni katılan biriyim:) benimde 15 aralıkta transferim yapıldı. İlk denemem,5. Gün ve 3 adet transfer yapıldı. 10. Gün testimde sonuc 277,12.gün ise 511 çıktı. Dune kadar herşey normaldi, hatta dün sabah bulantiyla uyandım. Çokta mutlu oldum, bebeklerin biz burdayiz diyor diye :) ama gece progestan kullanırken ( bu arada vajinal yolla kullanıyorum) pembe bir akıntı geldi. Korktum doktorumu aradim. " şakır şakır kanayana kadar sorun yok " dedi. Aradan 1 saat geçti WC de 5,6 damla kahverengi akıntı geldi. Doktorumu yine aradim " rahat ol,şiddetli ağrı ve kanama olmadığı surece sorun yok" dedi.ama sabaha kadar hiç uyumadim. Aranizda bu durumu yaşayan var mi?
Hayırlı olsun cnm hadi HayırlısıKızlar bende dün transfer oldum 3.gün transferi yaptı Doktorum saymaya başladık kaldı 11 gun
Doktor devam dedi 9. Gün bugün sanırım keseyi görene kadar devam edecek gibi. Sabah akşam Progestan fitil öğlenleri de iğne oluyorumSende mi devamlı kullanmaya başladın? Ben sadece 2 kere vuruldum gerekmedkçede yaptırmadı Dr
Hergün kullanıyorum 2 doz bir kerede veriliyorSz bu iğneyi kaç günde bir vuruluyorsunuz ?
Cnm Bnm trabsferimde dün gerçekleşti, 4. Gün embrosu Bnm test günümde 14 ocak desene beraber sayacağız seninleKızlar bende dün transfer oldum 3.gün transferi yaptı Doktorum saymaya başladık kaldı 11 gun
Bende bu şekilde kullanıyorum opudan sonra verildi hiç ara vermek yok gebelik test tarihine kadar devam edecekmişim valla Bnm kalçalarda fenaHergün kullanıyorum 2 doz bir kerede veriliyor
Cnm Bnm trabsferimde dün gerçekleşti, 4. Gün embrosu Bnm test günümde 14 ocak desene beraber sayacağız seninle
Hmm ben sadece kanama oldugunda vuruldum fitil kullanıyorum hala Dr bana bz bunu riskli gebeliklerde haftada 1 ikiz gebeliklerde de 3 günde br kullanıyoruz dediDoktor devam dedi 9. Gün bugün sanırım keseyi görene kadar devam edecek gibi. Sabah akşam Progestan fitil öğlenleri de iğne oluyorum
Ben her gün 1 vuruluyorum 2 doz vurulanlar da var tedbir amaçlı galiba doktora göre değişiyor demek ki senin kanama kesenin birini kaybettiğin için mi olmuştu canımHmm ben sadece kanama oldugunda vuruldum fitil kullanıyorum hala Dr bana bz bunu riskli gebeliklerde haftada 1 ikiz gebeliklerde de 3 günde br kullanıyoruz dedi
Hayirlisi canimAz önce merkezden aradılar 5. Güne 2 tane dondurulacak kalitede embriyom kalmış, onay verdim dondurdum...
İnşallah hiç gerek duymam yakın zmnda..
Kızlar sormayı unuttum bu buz bebekler nekadar o şekilde bekleyebiliyor? 1 sene fln mi?
Oooo maşallah, çok iyiymişHayirlisi canim
5 yil bekletiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?