• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Hamisler evde ne tur isler yapıyorsunuz ben bir kilodan agir seyler kaldirmuyorum
ev isi süpürge felan tutuyomusunuz

Günaydın boncuklar;

Bugün öğleden sonra kan verıcem bende ama sımdık mısafırım gelıyorr. Zeynebim çok kibar feyzosun vallahı süpürüyorum evıı tabıkıdee napamm

Gunaydin kizlar.. hayirli haberlerin geldigi huzurlu bir pazar olsun.. guzel anneler ve anne adaylari hepiniz dikkat edin kendinize

Günaydın boncuklar;

Bugün öğleden sonra kan verıcem bende ama sımdık mısafırım gelıyorr. Zeynebim çok kibar feyzosun vallahı süpürüyorum evıı tabıkıdee napamm
Yoookkk arrtiikkk supurme beeee kis kolay buldun sen galiba cocugu hayatta supurmem yemek bile yapmaya useniyorum

Hamisler evde ne tur isler yapıyorsunuz ben bir kilodan agir seyler kaldirmuyorum
Kesinlikle iş yapmıyorum ya çamaşır atıyorum eşim seriyor eğilmiyorum bile nerdeyse. Bence yapmamak lazım ilk 3 ay riskli Allah korusun o kadar emek ettik bebişlere sakınırım herşeyden ;)

Ilk zamanlar hepsini yapıyodum ama kanamadan sonra sadece yemek yapıyorum sofra kurup topluyorum pek bsey Yapmıyorum artık

Canım hamiş değilim ama çevremde gördüğüm tüp bebek ile hamile kalanlardan yola çıkarak sana hiç bir iş yapma tavsiyesinde bulunabilirim. Arkadaşimin da 5.denemesinde oldu. 3 ay hiç bir şey yapmadi neredeyse. Ben transferden sonra bir hafta rapor alip işe gitmeyecegimi ona söyledim çok kızdı hamile kalirsan sakin yorma eğilme iş yapma yükseğe uzanma merdiven çok inip çıkma dedi (daha transferim olmadi olur da hamile kalirsam kesinlikle onun dediğini yaparim ) dediğin gibi kolay kavusmuyoruz biz yavrulara. Dikkat etmek lazım

Canım hamiş değilim ama çevremde gördüğüm tüp bebek ile hamile kalanlardan yola çıkarak sana hiç bir iş yapma tavsiyesinde bulunabilirim. Arkadaşimin da 5.denemesinde oldu. 3 ay hiç bir şey yapmadi neredeyse. Ben transferden sonra bir hafta rapor alip işe gitmeyecegimi ona söyledim çok kızdı hamile kalirsan sakin yorma eğilme iş yapma yükseğe uzanma merdiven çok inip çıkma dedi (daha transferim olmadi olur da hamile kalirsam kesinlikle onun dediğini yaparim ) dediğin gibi kolay kavusmuyoruz biz yavrulara. Dikkat etmek lazım
:KK19:

Ayyy bende hayatımda ilk defa yavaş hareket ediyorum, Nasıl bir koruma iç güdüsü bu Yaaa.. Ama dr özellikle belirtti normal hayatına dön die .. İçimden diyorum kolaysa dön tabi erkek dr bizim duygularımızı anlaya bilir mi ? ;)

Ya canlarim psikopat derecesinde koruma icgudumuz var ya ben dünden beri tedirginim. Normalde bol su içiyorum, sabahları kayısı ılık su yapıyorum, lifli gıdalar tüketiyorum, arada hissedersem bir terslik duphalac içiyorum, gün içinde hareket de ediyorum. Ama nasilsa dün sabah çok kötü kabiz olmuşum:KK64: Ne yaptıysam fayda etmedi. LavMana rağmen mecburen bayagi ikinarak afedersiniz zor lavaboya çıkabildim:stop: Kanamam falan olmadi.Bebisimin dolaşımı bozulmuş mudur sizce? Henüz kalbi oluşmadi gerçi ama. Çok mu abartiyorum yaaa. Yarın kan testi yaptıracağım çarşamba da tekrar test yaptırıp iki katı artıyor mu diye emin olayım diyorum. İlk bebegimin kalbi durduğu için kaybettim ya korkuyorum:KK57:

Günaydın kızlar sonucu pozitif olan anne adayları progestan iğne ye devam ediyomusunuz? Tek isteğim biran önce şu iğne nin bitmesi çok ağrılı kalcam mosmor oldu
ben normalde kapsül kullanıyrdum kanama olunca iğneye gectik ve kesti hemen acıyor evet ama cok etkili bence sabret canım ben de bıktım ama mecbur devam..

Ya canlarim psikopat derecesinde koruma icgudumuz var ya ben dünden beri tedirginim. Normalde bol su içiyorum, sabahları kayısı ılık su yapıyorum, lifli gıdalar tüketiyorum, arada hissedersem bir terslik duphalac içiyorum, gün içinde hareket de ediyorum. Ama nasilsa dün sabah çok kötü kabiz olmuşum:KK64: Ne yaptıysam fayda etmedi. LavMana rağmen mecburen bayagi ikinarak afedersiniz zor lavaboya çıkabildim:stop: Kanamam falan olmadi.Bebisimin dolaşımı bozulmuş mudur sizce? Henüz kalbi oluşmadi gerçi ama. Çok mu abartiyorum yaaa. Yarın kan testi yaptıracağım çarşamba da tekrar test yaptırıp iki katı artıyor mu diye emin olayım diyorum. İlk bebegimin kalbi durduğu için kaybettim ya korkuyorum:KK57:
Yok kuzum bişey olmamıştır, o annesini hmn bırakır mı hiç ;) sen yinede çok ıkınma olurmu? Bırak zmnla düzelecek ztn.. Suyunu bol içmeye devam et bide pırasa ilaç gibi gelir, pişir pişir ye cnm ;)

Yoookkk arrtiikkk supurme beeee kis kolay buldun sen galiba cocugu hayatta supurmem yemek bile yapmaya useniyorum

doktorum bana hep şunu söyledi.... Sen hamilesin hasta yatalak biri değilsin. Senin nasibinde yok ise 5 ay yatsanda o bebek düşer.. Tabikide kalkıp cam silmiyorum perde asmıyorum kendimi yormadan camasır dı bulasıktı yemekti yapıyorum.. Gidip uzanmıyorum ama yatmıyorumda.. Evet çok zor sıkıntılar yaşayarak hamile kaldım... Kayıp yaşarken de süpürge yapmamıştım.. Bukadar kendini kasma zeynebim elimizdne geleni yapıyorum gerisi tevekkküll..

Günaydın kızlar sonucu pozitif olan anne adayları progestan iğne ye devam ediyomusunuz? Tek isteğim biran önce şu iğne nin bitmesi çok ağrılı kalcam mosmor oldu

kalçamda yer yok artık desem mor sert taa tedavımın basındna berı kullanıyorum.. ama Bu kez doktorum temkinliği davrandı yavrularıma bıseycık olmasın ben razıyım. her aksam eşim kolanyalı pamuk ile ovalıo

doktorum bana hep şunu söyledi.... Sen hamilesin hasta yatalak biri değilsin. Senin nasibinde yok ise 5 ay yatsanda o bebek düşer.. Tabikide kalkıp cam silmiyorum perde asmıyorum kendimi yormadan camasır dı bulasıktı yemekti yapıyorum.. Gidip uzanmıyorum ama yatmıyorumda.. Evet çok zor sıkıntılar yaşayarak hamile kaldım... Kayıp yaşarken de süpürge yapmamıştım.. Bukadar kendini kasma zeynebim elimizdne geleni yapıyorum gerisi tevekkküll..
Cnm cok haklısın ben de hasta gibi yatmıyorum sadece iş yapmıyorum yemek yapıyorum bulaşık makinasını yerleştirip boşaltıyorum çamaşır da seriyorum ama kovayı eşime taşıtıyorum yoksa dediğin gibi hizmetçimiz yok ki sadece yatalım :KK49:

Kızlar merhaba günaydın, mutlu pazarlar hepinize ;) bende herkes gibi grubun başından beri sizi takip eden ama aranıza yeni katılan biriyim:) benimde 15 aralıkta transferim yapıldı. İlk denemem,5. Gün ve 3 adet transfer yapıldı. 10. Gün testimde sonuc 277,12.gün ise 511 çıktı. Dune kadar herşey normaldi, hatta dün sabah bulantiyla uyandım. Çokta mutlu oldum, bebeklerin biz burdayiz diyor diye :) ama gece progestan kullanırken ( bu arada vajinal yolla kullanıyorum) pembe bir akıntı geldi. Korktum doktorumu aradim. " şakır şakır kanayana kadar sorun yok " dedi. Aradan 1 saat geçti WC de 5,6 damla kahverengi akıntı geldi. Doktorumu yine aradim " rahat ol,şiddetli ağrı ve kanama olmadığı surece sorun yok" dedi.ama sabaha kadar hiç uyumadim. Aranizda bu durumu yaşayan var mi?

Back