Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoookkk arrtiikkk supurme beeee kis kolay buldun sen galiba cocugu hayatta supurmem yemek bile yapmaya useniyorumGünaydın boncuklar;
Bugün öğleden sonra kan verıcem bende ama sımdık mısafırım gelıyorr. Zeynebim çok kibar feyzosun vallahı süpürüyorum evıı tabıkıdee napamm
Kesinlikle iş yapmıyorum ya çamaşır atıyorum eşim seriyor eğilmiyorum bile nerdeyse. Bence yapmamak lazım ilk 3 ay riskli Allah korusun o kadar emek ettik bebişlere sakınırım herşeydenHamisler evde ne tur isler yapıyorsunuz ben bir kilodan agir seyler kaldirmuyorum
ev isi süpürge felan tutuyomusunuz
Ilk zamanlar hepsini yapıyodum ama kanamadan sonra sadece yemek yapıyorum sofra kurup topluyorum pek bsey Yapmıyorum artıkHamisler evde ne tur isler yapıyorsunuz ben bir kilodan agir seyler kaldirmuyorum
Bundan sonra kankim sensinKesinlikle iş yapmıyorum ya çamaşır atıyorum eşim seriyor eğilmiyorum bile nerdeyse. Bence yapmamak lazım ilk 3 ay riskli Allah korusun o kadar emek ettik bebişlere sakınırım herşeyden
Canım hamiş değilim ama çevremde gördüğüm tüp bebek ile hamile kalanlardan yola çıkarak sana hiç bir iş yapma tavsiyesinde bulunabilirim. Arkadaşimin da 5.denemesinde oldu. 3 ay hiç bir şey yapmadi neredeyse. Ben transferden sonra bir hafta rapor alip işe gitmeyecegimi ona söyledim çok kızdı hamile kalirsan sakin yorma eğilme iş yapma yükseğe uzanma merdiven çok inip çıkma dedi (daha transferim olmadi olur da hamile kalirsam kesinlikle onun dediğini yaparim ) dediğin gibi kolay kavusmuyoruz biz yavrulara. Dikkat etmek lazımHamisler evde ne tur isler yapıyorsunuz ben bir kilodan agir seyler kaldirmuyorum
Canım hamiş değilim ama çevremde gördüğüm tüp bebek ile hamile kalanlardan yola çıkarak sana hiç bir iş yapma tavsiyesinde bulunabilirim. Arkadaşimin da 5.denemesinde oldu. 3 ay hiç bir şey yapmadi neredeyse. Ben transferden sonra bir hafta rapor alip işe gitmeyecegimi ona söyledim çok kızdı hamile kalirsan sakin yorma eğilme iş yapma yükseğe uzanma merdiven çok inip çıkma dedi (daha transferim olmadi olur da hamile kalirsam kesinlikle onun dediğini yaparim ) dediğin gibi kolay kavusmuyoruz biz yavrulara. Dikkat etmek lazım
Ben davam ediyorum kalp atisi duyulans kadarGünaydın kızlar sonucu pozitif olan anne adayları progestan iğne ye devam ediyomusunuz? Tek isteğim biran önce şu iğne nin bitmesi çok ağrılı kalcam mosmor oldu
Oyyyy kuzum Bnm gecmiş olsun limonlu cay iç, portakal mandalina ye... Aman dikkat hapşururken oturmaya dikkat et... Dinlenmeye çalış gzl anne... Geçecek inşallahgünaydın kızlar çok kötü grip oldum transferin 6. günü inşallah çabucak atlatırım
ben normalde kapsül kullanıyrdum kanama olunca iğneye gectik ve kesti hemen acıyor evet ama cok etkili bence sabret canım ben de bıktım ama mecbur devam..Günaydın kızlar sonucu pozitif olan anne adayları progestan iğne ye devam ediyomusunuz? Tek isteğim biran önce şu iğne nin bitmesi çok ağrılı kalcam mosmor oldu
Yok kuzum bişey olmamıştır, o annesini hmn bırakır mı hiç sen yinede çok ıkınma olurmu? Bırak zmnla düzelecek ztn.. Suyunu bol içmeye devam et bide pırasa ilaç gibi gelir, pişir pişir ye cnmYa canlarim psikopat derecesinde koruma icgudumuz var ya ben dünden beri tedirginim. Normalde bol su içiyorum, sabahları kayısı ılık su yapıyorum, lifli gıdalar tüketiyorum, arada hissedersem bir terslik duphalac içiyorum, gün içinde hareket de ediyorum. Ama nasilsa dün sabah çok kötü kabiz olmuşum Ne yaptıysam fayda etmedi. LavMana rağmen mecburen bayagi ikinarak afedersiniz zor lavaboya çıkabildim Kanamam falan olmadi.Bebisimin dolaşımı bozulmuş mudur sizce? Henüz kalbi oluşmadi gerçi ama. Çok mu abartiyorum yaaa. Yarın kan testi yaptıracağım çarşamba da tekrar test yaptırıp iki katı artıyor mu diye emin olayım diyorum. İlk bebegimin kalbi durduğu için kaybettim ya korkuyorum
Yoookkk arrtiikkk supurme beeee kis kolay buldun sen galiba cocugu hayatta supurmem yemek bile yapmaya useniyorum
Günaydın kızlar sonucu pozitif olan anne adayları progestan iğne ye devam ediyomusunuz? Tek isteğim biran önce şu iğne nin bitmesi çok ağrılı kalcam mosmor oldu
Cnm cok haklısın ben de hasta gibi yatmıyorum sadece iş yapmıyorum yemek yapıyorum bulaşık makinasını yerleştirip boşaltıyorum çamaşır da seriyorum ama kovayı eşime taşıtıyorum yoksa dediğin gibi hizmetçimiz yok ki sadece yatalımdoktorum bana hep şunu söyledi.... Sen hamilesin hasta yatalak biri değilsin. Senin nasibinde yok ise 5 ay yatsanda o bebek düşer.. Tabikide kalkıp cam silmiyorum perde asmıyorum kendimi yormadan camasır dı bulasıktı yemekti yapıyorum.. Gidip uzanmıyorum ama yatmıyorumda.. Evet çok zor sıkıntılar yaşayarak hamile kaldım... Kayıp yaşarken de süpürge yapmamıştım.. Bukadar kendini kasma zeynebim elimizdne geleni yapıyorum gerisi tevekkküll..