• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlaaaarrrr bişi sorcam. Ayy hergün sorucak soru buluyorum sürekli araştırma halindeyim:)) Şimdi de rahim duvarı kalınlığına taktım:) Sizin ne kadardı transfer yapılırken? Dr'niz ne kadar olması gerektiği ile ilgili ne demişti?
Adetliyken muaneye gittiğimde rahminin kalınlığı çok iyi bebek için uygun demişti bana doktor ama bir olcusu varmı bilmiyorum

Cvplar için teşekkürler kızlarrr:)) Bakın yeni gündem oluşturdum. Peki ilk başladığınızda yani tedavinin başındaki kalınlıkla transfer sırasındaki aynı mıydı? Çünkü okuduğum kadarıyla tedavi süresince kalınlaşıyormuş

Cvplar için teşekkürler kızlarrr:)) Bakın yeni gündem oluşturdum. Peki ilk başladığınızda yani tedavinin başındaki kalınlıkla transfer sırasındaki aynı mıydı? Çünkü okuduğum kadarıyla tedavi süresince kalınlaşıyormuş
tabıkıde aynı değil canım adın neydı sneın unutuyorum.. basladıgında 2 mm oluyor eger duzenlı adetın yok ıse ılac destegı ıle kalınlastırıyor estrofem ile 7 nın ustune cıkmazsa ıptal oluyor tedavın .. gündemdfen cok ne var taze anne adayları ıcın :KK16::KK37::KK37:

tabıkıde aynı değil canım adın neydı sneın unutuyorum.. basladıgında 2 mm oluyor eger duzenlı adetın yok ıse ılac destegı ıle kalınlastırıyor estrofem ile 7 nın ustune cıkmazsa ıptal oluyor tedavın .. gündemdfen cok ne var taze anne adayları ıcın :KK16::KK37::KK37:
Benim adım Lia:) Ayy bişi diim mi bence biz bu sürecin sonunda jinekolog kadar olucaz. Tüp bebek uzmanı kadar varız yani:)) Ben de bugün gittim kontrole o anda söledi kaç mm die ama yumoşlara o kadar odaklandım ki onu geçiştrimişim. Sonra eve gelince kurtlar düştü içime. Ama sanki ikibuçuklu bişeydi ya a dörtlü bişi ama atio da olabilirim.. Peki ilaçlar ne zaman başlio tatlım opudan sonra mı?

günaydın güzel anne adayları bende sizi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. benim de rezervim az dün yumurtalarım toplandı 2 tane hala aramadılar döllenip döllenmediğiyle alakalı. inşallah döllenir bölünürlerse 2 sini de transfer edeceklermiş. size sorum şu transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yiyeyim ne yemeyeyim? :KK53::KK53::KK53:

günaydın güzel anne adayları bende sizi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. benim de rezervim az dün yumurtalarım toplandı 2 tane hala aramadılar döllenip döllenmediğiyle alakalı. inşallah döllenir bölünürlerse 2 sini de transfer edeceklermiş. size sorum şu transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yiyeyim ne yemeyeyim? :KK53::KK53::KK53:
Hakkinda hayirlisi canim
Ben transferden sonra ananas ve kabak cekirdegi yedim ise yariyo

günaydın kızlar çok kötü grip oldum transferin 6. günü inşallah çabucak atlatırım

Back