• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Cnm benim transferimde 4.gün embriyosu.. Bugün oldum dinleniyorum şimdi, Bnmde aklıma hep takıldı senden duymakta ilaç gibi geldi...
İnşallah en yakın zmnda sende kavuşursun bebeğine... Bugün sonuç alan arkadaşlarımıza çok üzüldüm :KK43: Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin

ben önce Rabbime sonra doktoruma çok güveniyorum. içini ferah tut. Ali ihsan bey dedi ki bazı kişilere 5.gün 1 .kalite embriyo trasfer ediliyor ama sonuç negatif. bazılarına ise 2.gün embriyosu transfer ediyoruz ikiz ve sağlıklı gebelikler alıyorz herşey nasip işi.. fazla teferruat imanı zedeler :)

ben önce Rabbime sonra doktoruma çok güveniyorum. içini ferah tut. Ali ihsan bey dedi ki bazı kişilere 5.gün 1 .kalite embriyo trasfer ediliyor ama sonuç negatif. bazılarına ise 2.gün embriyosu transfer ediyoruz ikiz ve sağlıklı gebelikler alıyorz herşey nasip işi.. fazla teferruat imanı zedeler :)
Aynen cnm tutacağı varsa tutar ztn.. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez.. Psikolojisi çok zormuş, Bnm ilk denemem..Allah büyük

Aynen cnm tutacağı varsa tutar ztn.. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez.. Psikolojisi çok zormuş, Bnm ilk denemem..Allah büyük

Allah var gam yok . benim en büyük duam Rabbim evladımın varlığı ile de yokluğu ile de imtihan etme beni... benimde ilk denemem evvelin de bi kimyasal gebelik geçirdim.olmayınca tüp bebik deneyelim dedik. Rabbim yardımcımız olsun...

hahahha yazık kocişim kasap önünde dolanan kedileri gibi yamacımda geziyor:-) iyi bari.. hatta diyo ki bide hamile kalırsın var ya ne güzel olur :KK71:

benım kalan 2 arkadasım var cunku nasılsa subatta tüp bebek yapıcam dıyıp kafasını cocuga değil kocişiylee geçirmek istediler o ayda hamiş kaldılar .. sende şubata odaklan kocaişinide üzme bi o istesin bi sen :KK23:

Can'ım seninle alakalı güzel sonuçlar hissediyorum inşallah sonucun güzel olacak.çok fazla Sitres yapma ananas ve kabak çekirdeğini yemeyi unutma arada evde yürü kan dolaşsın vücudunda.kaç tane transfer ettiler Can'ım?

Bugün 6.günüm benim sabah ilk iş test yaptım ve kocaman bir tek çizgi moral bozukluğu :KK43::KK43::KK43: çok erken dimi kızlar sonuc alan olmuş mudu 6.gundeyken söyleyin valla üzülcem diye düşünmeyin kendimi hazirlayim

Bugün 6.günüm benim sabah ilk iş test yaptım ve kocaman bir tek çizgi moral bozukluğu :KK43::KK43::KK43: çok erken dimi kızlar sonuc alan olmuş mudu 6.gundeyken söyleyin valla üzülcem diye düşünmeyin kendimi hazirlayim

ahhh ahhh yavru kusummm ... 6.gün test yaptın otur ağlaa ben gibi... 9 .gün test yaptım koskoca tek çizgi idi 1 gün kan verdim sonucum 300 idi.... bazı kadınların hemen ıdrarıra gecıo ben gibilerind eıdrarına gec üzme canını :KK19:

Can'ım seninle alakalı güzel sonuçlar hissediyorum inşallah sonucun güzel olacak.çok fazla Sitres yapma ananas ve kabak çekirdeğini yemeyi unutma arada evde yürü kan dolaşsın vücudunda.kaç tane transfer ettiler Can'ım?
Cansın sen ya:KK15: inşallah gzlm hepimiz gzl hbrler alırız...
Cnm dr um 1 tane transfer etti, neden tek dedim güldü nerden biliyorsun ikize gitmeyeceğini Dedi ;) Kalite olarakta çok iyi olduğunu belirttiler.. Bide resmini verdiler inan bakamıyorum ağlamak istemiyorum artık :KK51: çok duygusal biriydim iyice tavan yaptı ;)

ahhh ahhh yavru kusummm ... 6.gün test yaptın otur ağlaa ben gibi... 9 .gün test yaptım koskoca tek çizgi idi 1 gün kan verdim sonucum 300 idi.... bazı kadınların hemen ıdrarıra gecıo ben gibilerind eıdrarına gec üzme canını :KK19:

Eşimde çok kızıyor erkenden yaptım diye ozman yarın da yapmiycam artık 8.gün pazartesi sabah işlh sen gibi bende iyi sonuçları duyarimmm

Can'ım çok çok erken ne yaptın sen.İdrar testleri kafa karışıklığı sadece hiç gerek yok Can'ım üzülmeye sen test gününü bekle inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Ahhh canım tabii kiii çok erkennnn. Boşuna kendini üzüp hırpalıyorsun. Bilimsel olarak mümkün değil ki görünmesiii.. Boşuna kendini de bebişkoları da hırpalıyorsun.. Yapma canım..

onla onun alakası yok sana soyluyorum benım 2 adet 5 gün 9 uncu gunde cıkmadı dıyorum kendını uzmek ıcın bahane arama lutfen

Allah a şükür kasiklarimda hala batmalar devam ediyor ağrım olunca seviniyom kendini hissettiriyor diye:KK24: işlh cnm hissettigim doğrudur gün saymaya devam ben

Kızlaaaarrrr bişi sorcam. Ayy hergün sorucak soru buluyorum sürekli araştırma halindeyim:)) Şimdi de rahim duvarı kalınlığına taktım:) Sizin ne kadardı transfer yapılırken? Dr'niz ne kadar olması gerektiği ile ilgili ne demişti?

Kızlaaaarrrr bişi sorcam. Ayy hergün sorucak soru buluyorum sürekli araştırma halindeyim:)) Şimdi de rahim duvarı kalınlığına taktım:) Sizin ne kadardı transfer yapılırken? Dr'niz ne kadar olması gerektiği ile ilgili ne demişti?

7 mm den aşağısı yapmıyorlat ideal olan 7-12 arası cok kalında olmaması gerkeıyor .. benım bu kez 10,5 di bi önceki 9 idi ikisindede tuttu

Back