Tebrik ederim kacinci gununKızlar kan testi yaptırdım sabah sabah 134,49 çıktı sanırım hamileyim
Bugün 9.günüm sonuç diyo değil mi telaştan kafam karistiTebrik ederim kacinci gunun
Dogru canim Allah tamamina erdirsinBugün 9.günüm sonuç diyo değil mi telaştan kafam karisti
Pardon 11. Günüm iyice sersem olmusumBugün 9.günüm sonuç diyo değil mi telaştan kafam karisti
Günaydın cnm iyiyim sen nasılsınGünaydınelffth3 cancazaım nasılsın
Bakmadan nerden biliceksin ki nye üzdün yok yere kendini kuzumMoralim cok boxuk sabaha kadar agladim degerim kstlanmadimi acaba diye
Bu transferden sonraki 13. Gün değerin mi ?471 canim degerim yaaaaa vallahi cok moralim bozuk yarin kan vericem
Dusus olsaydi kanama olurdu degilmi sonra diyorumki salak progestan vurunuyorsub tabi dusugu engeller progestani kesince duserE="kremalicorek, post: 44398956, member: 724975"]canım 471 olmus ıste daha nekadar katlanıcakkı kendı uzmek ıcın bahane arama lutfenn
Sanırım mı:) hamilesin tatlım kaçıncı Günündü :)Kızlar kan testi yaptırdım sabah sabah 134,49 çıktı sanırım hamileyim
Çok güzel çift embriyo muydu? Kaçıncı gün embriyosu bide?Bugün 9.günüm sonuç diyo değil mi telaştan kafam karisti
Sanırım mı, hamilesin canım gözün aydınKızlar kan testi yaptırdım sabah sabah 134,49 çıktı sanırım hamileyim
Bir kez yaptırmadın mı canım sen kan testini? Nereden çıktı bu düşünce anlayamadım? Bi anlatsana, ikinci bir test yaptırdın da düşük mü çıktı?Moralim cok boxuk sabaha kadar agladim degerim kstlanmadimi acaba diye
Bir kez yaptırmadın mı canım sen kan testini? Nereden çıktı bu düşünce anlayamadım? Bi anlatsana, ikinci bir test yaptırdın da düşük mü çıktı?
Cnm gecmiş olsun aynı sey benm de basıma geldi belki görmüşsündür . Sana tavsiyem ayakta öksürme kesinlikle uzanarak y da oturarak öksür fazla öksürmemeye çalış benm kanamam oldu doktor bunları söyledi bilemedim ben ayakta öksürdüm şiddetli cok şükür kanamam geçti aman dikkat et Cnm
EvetBu transferden sonraki 13. Gün değerin mi ?
Zeynep sen delimisin isedin isedin kendini strese soktun şimdi de bu mu çıktı.471 canim degerim yaaaaa vallahi cok moralim bozuk yarin kan vericem
Bi kez yaptirdim 13. Gun 471 cikti dr tekrarlamana gerek yok dedi ama iste milket iki gubde bi yaptiriyo katlaniyo bende korkuyorum acaba dusermi diyeBir kez yaptırmadın mı canım sen kan testini? Nereden çıktı bu düşünce anlayamadım? Bi anlatsana, ikinci bir test yaptırdın da düşük mü çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?