• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

kremalicipost: 44398396 .!.:
Varmıda ne demekkk Sevdamm körmüsün kız :KK19: omamı olmus işte mis gibi yavrucun olmusss 2016 annesi olmuşsunnn canım benım :anneadayı::KK200::KK200::KK200: herkes hamiş yaaaaaaaaaaaaaaaaa bi ben kaldım heee:KK49::KK49:

Ay canm insallah ya birazdan kana gidecem valla dayanamadim bugun yaptim testi gerci simdiye kadar hic gormemistik boyle oldugunu ama ne bilim insallah vardir.

Ay canm insallah ya birazdan kana gidecem valla dayanamadim bugun yaptim testi gerci simdiye kadar hic gormemistik boyle oldugunu ama ne bilim insallah vardir.

olmasa cıkmaz kuzum gıt ver kan ıcın rahatlasın pozıtıfle dönüceksin senin silik çizgini yesinler :KK46:

olmasa cıkmaz kuzum gıt ver kan ıcın rahatlasın pozıtıfle dönüceksin senin silik çizgini yesinler :KK46:
:) sende bi yap canm baksana 10. GGün nasıl silik benimki tek embriyo idi belki senin kuzularnda 1 i tutunmuştur da erken çıkmamıştır.

:) sende bi yap canm baksana 10. GGün nasıl silik benimki tek embriyo idi belki senin kuzularnda 1 i tutunmuştur da erken çıkmamıştır.

evde kalmadı kuzu testım ınsallah bugun bı sekılde kan verıcem ..bana yakın yer lab. gonderdıgı ıcın bugun kapalı ımıs lab. cokta kar var oyuzden gıdmeıyorum bıryere

Varmıda ne demekkk Sevdamm körmüsün kız :KK19: omamı olmus işte mis gibi yavrucun olmusss 2016 annesi olmuşsunnn canım benım :anneadayı::KK200::KK200::KK200: herkes hamiş yaaaaaaaaaaaaaaaaa bi ben kaldım heee:KK49::KK49:
Sen 2016 nin en sürpriz haberini verecek annesisin canim. Seni meraktan catlatiyor bebisin:KK39:

Ay bende dün öksürüğe tutuldum tamda zamanı :( boğaz agrim var o kadar da dikkat ediyorum

Ay bende dün öksürüğe tutuldum tamda zamanı :KK43: boğaz agrim var o kadar da dikkat ediyorum
Cnm gecmiş olsun aynı sey benm de basıma geldi belki görmüşsündür . Sana tavsiyem ayakta öksürme kesinlikle uzanarak y da oturarak öksür fazla öksürmemeye çalış benm kanamam oldu doktor bunları söyledi bilemedim ben ayakta öksürdüm şiddetli cok şükür kanamam geçti aman dikkat et Cnm

Moralim cok boxuk sabaha kadar agladim degerim kstlanmadimi acaba diye:KK42::KK42:

manyak oldugunu biliyordum da bukadarıda pess. bu hususta hakıkaten cahılsın ınterenete gırme bence senn . senın değerin 271 falan değilmiydi zeynepppp. 271 olbaılmesı ıcın zaten degerın olce 50 sonra 100 sonra 200 olmus yanı katlanmıs senın dedgıın degerler 20-30-40 olur ozaman suphe edersın vallahı kendıne dert arıyosun pess

Back