• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

E="kremalicorek, post: 44398956, member: 724975"]canım 471 olmus ıste daha nekadar katlanıcakkı kendı uzmek ıcın bahane arama lutfenn[/QUOTE]
Dusus olsaydi kanama olurdu degilmi sonra diyorumki salak progestan vurunuyorsub tabi dusugu engeller progestani kesince duser :KK42:
aksam ayakta hapsurdum karnima agri girdi sobra adet agrisina donustu sabaha kadar agladim:KK42:

E="kremalicorek, post: 44398956, member: 724975"]canım 471 olmus ıste daha nekadar katlanıcakkı kendı uzmek ıcın bahane arama lutfenn
Dusus olsaydi kanama olurdu degilmi sonra diyorumki salak progestan vurunuyorsub tabi dusugu engeller progestani kesince duser :KK42:
aksam ayakta hapsurdum karnima agri girdi sobra adet agrisina donustu sabaha kadar agladim:KK42:[/QUOTE]
Yok yere üzme kendini cnm benim kanama iğne olsanda olurdu düşük olucak olsa iyisin hiç bsey yok rahat ol ama ynede kan baktır bu kadar sabrettik walla canımız çektikçe baktırmak hakkımız

Cnm gecmiş olsun aynı sey benm de basıma geldi belki görmüşsündür . Sana tavsiyem ayakta öksürme kesinlikle uzanarak y da oturarak öksür fazla öksürmemeye çalış benm kanamam oldu doktor bunları söyledi bilemedim ben ayakta öksürdüm şiddetli cok şükür kanamam geçti aman dikkat et Cnm

Geçmiş olsun canm sana da öksürme meye çalışıyorum ama söylediğin iyi oldu ayakta da öksürüyodum ya o kadar da dikkat ettim hasta olmayim diye :( inşallah bir problem olmaz

Bir kez yaptırmadın mı canım sen kan testini? Nereden çıktı bu düşünce anlayamadım? Bi anlatsana, ikinci bir test yaptırdın da düşük mü çıktı?
Bi kez yaptirdim 13. Gun 471 cikti dr tekrarlamana gerek yok dedi ama iste milket iki gubde bi yaptiriyo katlaniyo bende korkuyorum acaba dusermi diye
Baska test yaptirmadim

Back