Olmaz Cnm ben en kritik dönemde yataklara düştüm ama değerim cok güzel katlandı sıkıntı olmadı. Bol sıvı tüket ılık su ve limon. Bal da koy ballı süt iç bunlar hep doğal yolla kurtarıyor beslenmene dikkat et çabuk atlatırsın inşGeçmiş olsun canm sana da öksürme meye çalışıyorum ama söylediğin iyi oldu ayakta da öksürüyodum ya o kadar da dikkat ettim hasta olmayim diyeinşallah bir problem olmaz
Bi kez yaptirdim 13. Gun 471 cikti dr tekrarlamana gerek yok dedi ama iste milket iki gubde bi yaptiriyo katlaniyo bende korkuyorum acaba dusermi diye
Baska test yaptirmadim
Dokuz yildan sonra bulunca korkuyorum isteZeynep sen delimisin isedin isedin kendini strese soktun şimdi de bu mu çıktı.
o ağrıların 3 ay devam edıcek gebelıkle adet agrıları aynı demıstı doktorumYarın adrt gunum kasiklarim ağrıyor ara ara
Dokuz yildan sonra bulunca korkuyorum iste
HHayırlı olsun canm Rabbim tamamına erdirsin. Çift embriyo muyduKızlar kan testi yaptırdım sabah sabah 134,49 çıktı sanırım hamileyim
Gercektenmicunku mılletın deger 60 90 120 cıkıo yanı sen *3 kez katlanmıs oluyorsun
Gercektenmikarnim agriyo bide altima bicak saplanir gibi agri giriyo korkuyorim
Prednol kullaniyirum yarin kan verip degere gore dr ulturasona cagirmasi lazim dr kese gozukunce prednolu ve progestani birakacaksin dedi onun icin yarin esimle gidicemkorkunun ecele faydası varmı zeynebim ? kimse sana neden tedırgın neden die hesap sormuyor. isteğimiz sonucu alabildin ve pozıtıf 9 yıl sonra bebeğin karnında bunun tadını cıkar istiyoruz.. Tedirginlik olur mesela acaba sonuc ne cıkıcak ama sen 471 gibi bi değerin varken katlandımı dıyorsun hıc bır deger dırek 471 olmaz burda 2 kes hamılelık yasmaıs bırı olarak tecrubem ıle konsuuyorum kıcımdan uydurmuyorum yannjııı
Yok o kadar yok bazan rahimi sikip birakiyo bisey baski yapiyobende doktorumu aramıstım bu gayet normal kadın vucudu adetlı ıken nasıl hormon salgılıyorsa hamıle ıkend eoyle slagılar o agrılar normal cok agrın varsa parol yada mejestık ıc dmeıstı..
Prednol kullaniyirum yarin kan verip degere gore dr ulturasona cagirmasi lazim dr kese gozukunce prednolu ve progestani birakacaksin dedi onun icin yarin esimle gidicem
Innnsaaalaahhhhh pozitif olurda sen bana boyle sorular sorarsin insalllaaahhhhkızlar eşim cumaya gidip gelınce kan vermeye gıdıcez ınsallah dualarını eksık etmeyın bendensu mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetınee
Yok o kadar yok bazan rahimi sikip birakiyo bisey baski yapiyo
İşlh hayırlı sonuçları alırsın Cnn rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsinkızlar eşim cumaya gidip gelınce kan vermeye gıdıcez ınsallah dualarını eksık etmeyın bendensu mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetınee
Prednolu bıraktım bende ama progestan fitili 2-3 aya kadar bırakmıcaz dye biliyorum benPrednol kullaniyirum yarin kan verip degere gore dr ulturasona cagirmasi lazim dr kese gozukunce prednolu ve progestani birakacaksin dedi onun icin yarin esimle gidicem
Sağol canmOlmaz Cnm ben en kritik dönemde yataklara düştüm ama değerim cok güzel katlandı sıkıntı olmadı. Bol sıvı tüket ılık su ve limon. Bal da koy ballı süt iç bunlar hep doğal yolla kurtarıyor beslenmene dikkat et çabuk atlatırsın inş
korkunun ecele faydası varmı zeynebim ? kimse sana neden tedırgın neden die hesap sormuyor. isteğimiz sonucu alabildin ve pozıtıf 9 yıl sonra bebeğin karnında bunun tadını cıkar istiyoruz.. Tedirginlik olur mesela acaba sonuc ne cıkıcak ama sen 471 gibi bi değerin varken katlandımı dıyorsun hıc bır deger dırek 471 olmaz burda 2 kes hamılelık yasmaıs bırı olarak tecrubem ıle konsuuyorum kıcımdan uydurmuyorum yannjııı
Bilmem canim belki sonuca gore bana soyleyecrklerPrednolu bıraktım bende ama progestan fitili 2-3 aya kadar bırakmıcaz dye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?