2015 Aralık tüp bebek

Geçmiş olsun canm sana da öksürme meye çalışıyorum ama söylediğin iyi oldu ayakta da öksürüyodum ya o kadar da dikkat ettim hasta olmayim diye inşallah bir problem olmaz
Olmaz Cnm ben en kritik dönemde yataklara düştüm ama değerim cok güzel katlandı sıkıntı olmadı. Bol sıvı tüket ılık su ve limon. Bal da koy ballı süt iç bunlar hep doğal yolla kurtarıyor beslenmene dikkat et çabuk atlatırsın inş

Bi kez yaptirdim 13. Gun 471 cikti dr tekrarlamana gerek yok dedi ama iste milket iki gubde bi yaptiriyo katlaniyo bende korkuyorum acaba dusermi diye
Baska test yaptirmadim

cunku mılletın deger 60 90 120 cıkıo yanı sen *3 kez katlanmıs oluyorsun

Dokuz yildan sonra bulunca korkuyorum iste

korkunun ecele faydası varmı zeynebim ? kimse sana neden tedırgın neden die hesap sormuyor. isteğimiz sonucu alabildin ve pozıtıf 9 yıl sonra bebeğin karnında bunun tadını cıkar istiyoruz.. Tedirginlik olur mesela acaba sonuc ne cıkıcak ama sen 471 gibi bi değerin varken katlandımı dıyorsun hıc bır deger dırek 471 olmaz burda 2 kes hamılelık yasmaıs bırı olarak tecrubem ıle konsuuyorum kıcımdan uydurmuyorum yannjııı

Gercektenmi karnim agriyo bide altima bicak saplanir gibi agri giriyo korkuyorim

bende doktorumu aramıstım bu gayet normal kadın vucudu adetlı ıken nasıl hormon salgılıyorsa hamıle ıkend eoyle slagılar o agrılar normal cok agrın varsa parol yada mejestık ıc dmeıstı..

Prednol kullaniyirum yarin kan verip degere gore dr ulturasona cagirmasi lazim dr kese gozukunce prednolu ve progestani birakacaksin dedi onun icin yarin esimle gidicem

bende doktorumu aramıstım bu gayet normal kadın vucudu adetlı ıken nasıl hormon salgılıyorsa hamıle ıkend eoyle slagılar o agrılar normal cok agrın varsa parol yada mejestık ıc dmeıstı..
Yok o kadar yok bazan rahimi sikip birakiyo bisey baski yapiyo

Prednol kullaniyirum yarin kan verip degere gore dr ulturasona cagirmasi lazim dr kese gozukunce prednolu ve progestani birakacaksin dedi onun icin yarin esimle gidicem
Prednolu bıraktım bende ama progestan fitili 2-3 aya kadar bırakmıcaz dye biliyorum ben

Sağol canm

kremalicorek dgru söylüyor benn degrlrm yükslmiyo ben napim ya peki 67 kaldı yarn yne cagrdi dr artk korkularıni bi köşeye bırak bebgm benle beni birakmycak de ben kendimi öyle teselli edyrm çünkü boşuna kuruntu yapma nedn mutluluğunu yaşamaya devam etmyrsun da kendini sürekli dinleyip mutsuz edyorsn ben dün gece adet oldm dye wc gittim öyle şiddetli belim agrdi ama şükür rabbime bişey yok yani arkdsm sevncni yasa nolr korkularıni at bi köşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…