• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

aman Allahım ufukçizgisiiii de hamile çok şükür darısı sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım ve benim başıma.pozitifi görenler 12 gün boyunca neler hissettiniz anlatın bakalım
Göğüs hassasiyeti, ara ara batmalar ve de adet sancısı cok fenaydı bel bacak sızlamalarıyla olur benm hep aynen öyle oldu hala da oluyor sancı ara ara ;)

Iyiyim kuzumm yilbasi moduu:) ikinci ignemi oldum yanim yanim yakiooo ama olsunnn sen napiossnn tatlim test ne zamannn kremalicorek kremalicorek

ah balım bugun verıcektım sağlık ocagı almadı bana yakın olan yerede aksam gıttım ıgne buruluyorum dıe orasıda baska laboratuvara yollluyorlar bugun kan verıyorsun yarın aksma sonuc soluyor zaten dedıkı yılbası dolayısı ıle kapalı oyuzden papzartesı gelın yarın bı kaç yer arayıp ona gore gidicem...

Göğüs hassasiyeti, ara ara batmalar ve de adet sancısı cok fenaydı bel bacak sızlamalarıyla olur benm hep aynen öyle oldu hala da oluyor sancı ara ara :KK66:
bunlar bende mevcut Can'ım ama çok iğne falan olduk bunlar onun yüzündendir diye düşünüyorum Ama tabiki hamilelik belirtileri olmasını da umuyorum.senin sorunun meydi Can'ım birde ilk denemenmiydi?

ah balım bugun verıcektım sağlık ocagı almadı bana yakın olan yerede aksam gıttım ıgne buruluyorum dıe orasıda baska laboratuvara yollluyorlar bugun kan verıyorsun yarın aksma sonuc soluyor zaten dedıkı yılbası dolayısı ıle kapalı oyuzden papzartesı gelın yarın bı kaç yer arayıp ona gore gidicem...
Bak okuyom musun sekerim hamilelerimiz dipko aaaayni adet belrtileri yasadimmm duuuy duuuuyyy

bunlar bende mevcut Can'ım ama çok iğne falan olduk bunlar onun yüzündendir diye düşünüyorum Ama tabiki hamilelik belirtileri olmasını da umuyorum.senin sorunun meydi Can'ım birde ilk denemenmiydi?
İlk tüp denemem Cnm ama öncesinde 2 gebelik var kaybettm malesef. Ben de sorun çıkmadı araştırdığımız kadarıyla eşim varikosel sayı az bde :(

aman Allahım ufukçizgisiiii de hamile çok şükür darısı sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım ve benim başıma.pozitifi görenler 12 gün boyunca neler hissettiniz anlatın bakalım
Amin canim..
Benim kasiklarim da adet sancisi gibi agrilar vardi 2 gunde bel arisi var canim. Ama ben belirtilere takilmayin derim cunku herkes ayni olmuyo hic birsey hissetmeyenlerde var

Canim ben acile gittim tup bebek yaptirdim dedim dr. Bugun ogren dedi dedim yaptilar 1 saat sonra da snucu aldim

Transfer sonrasi 9.günüm erken gebelik testinde böyle çıktı, sizce?

Eklentiler

• 1451609089602-980603683.jpg
    1451609089602-980603683.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar günaydın bugün 10. Günum test yaptım böyle çıktı çok silik varmı acaba ayaa

Eklentiler

• IMG_20160101_072121.jpg
    IMG_20160101_072121.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 46
Back