Hayırlı olsun cnm hamilesin :)Transfer sonrasi 9.günüm erken gebelik testinde böyle çıktı, sizce?
Anam bi hamile daha:)Kızlar günaydın bugün 10. Günum test yaptım böyle çıktı çok silik varmı acaba ayaa
kremalicipost: 44398396 .!.:Varmıda ne demekkk Sevdamm körmüsün kızomamı olmus işte mis gibi yavrucun olmusss 2016 annesi olmuşsunnn canım benım herkes hamiş yaaaaaaaaaaaaaaaaa bi ben kaldım heee
Anam bi hamile daha:)
Ay canm insallah ya birazdan kana gidecem valla dayanamadim bugun yaptim testi gerci simdiye kadar hic gormemistik boyle oldugunu ama ne bilim insallah vardir.
:) sende bi yap canm baksana 10. GGün nasıl silik benimki tek embriyo idi belki senin kuzularnda 1 i tutunmuştur da erken çıkmamıştır.olmasa cıkmaz kuzum gıt ver kan ıcın rahatlasın pozıtıfle dönüceksin senin silik çizgini yesinler
Ben görüyorum canim. Yıllardır yaptığım test tecrübelerime göre çift cizgiKızlar günaydın bugün 10. Günum test yaptım böyle çıktı çok silik varmı acaba ayaa
Hamissin caniiiim gözün aydin. Masaallah ne bereketli ay oldu aralikTransfer sonrasi 9.günüm erken gebelik testinde böyle çıktı, sizce?
:) sende bi yap canm baksana 10. GGün nasıl silik benimki tek embriyo idi belki senin kuzularnda 1 i tutunmuştur da erken çıkmamıştır.
Sen 2016 nin en sürpriz haberini verecek annesisin canim. Seni meraktan catlatiyor bebisinVarmıda ne demekkk Sevdamm körmüsün kızomamı olmus işte mis gibi yavrucun olmusss 2016 annesi olmuşsunnn canım benım herkes hamiş yaaaaaaaaaaaaaaaaa bi ben kaldım heee
Sen 2016 nin en sürpriz haberini verecek annesin canim. Seni meraktan catlatiyor bebisin
Canim benim de öyle. İyiye işaret Allahın izniyle. Bu arada senin hamisligin kesinlessin topikce s3ni biz dovecez asilKızlar yaa ben bı yanıyorumm özellıkle ayaklarım bır donuyorum sasırdım ıyıce hee
Cnm gecmiş olsun aynı sey benm de basıma geldi belki görmüşsündür . Sana tavsiyem ayakta öksürme kesinlikle uzanarak y da oturarak öksür fazla öksürmemeye çalış benm kanamam oldu doktor bunları söyledi bilemedim ben ayakta öksürdüm şiddetli cok şükür kanamam geçti aman dikkat et CnmAy bende dün öksürüğe tutuldum tamda zamanıboğaz agrim var o kadar da dikkat ediyorum
Moralim cok boxuk sabaha kadar agladim degerim kstlanmadimi acaba diyezeynep4 hanım bı hamile oldugunuz fıldır fıldır diğer topiklerdesinizz bizi iyice unutttunuz bilmem anlatabildin mii
Moralim cok boxuk sabaha kadar agladim degerim kstlanmadimi acaba diye
471 canim degerim yaaaaa vallahi cok moralim bozuk yarin kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?