Iyiyim kuzumm yilbasi moduu:) ikinci ignemi oldum yanim yanim yakiooo ama olsunnn sen napiossnn tatlim test ne zamannn
Amin canım insaallah
Ayyyyy daha guzel yeni yil hediyesi olamaazzzzz melekler teker teker gelmeyedevam ediooooo
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallahhhh. Sizin sıkıntı neydi ?Sagol canimm yeni yil bize guzellik getirdi
Göğüs hassasiyeti, ara ara batmalar ve de adet sancısı cok fenaydı bel bacak sızlamalarıyla olur benm hep aynen öyle oldu hala da oluyor sancı ara araaman Allahım ufukçizgisiiii de hamile çok şükür darısı sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım ve benim başıma.pozitifi görenler 12 gün boyunca neler hissettiniz anlatın bakalım
Iyiyim kuzumm yilbasi moduu:) ikinci ignemi oldum yanim yanim yakiooo ama olsunnn sen napiossnn tatlim test ne zamannnkremalicorek
bunlar bende mevcut Can'ım ama çok iğne falan olduk bunlar onun yüzündendir diye düşünüyorum Ama tabiki hamilelik belirtileri olmasını da umuyorum.senin sorunun meydi Can'ım birde ilk denemenmiydi?Göğüs hassasiyeti, ara ara batmalar ve de adet sancısı cok fenaydı bel bacak sızlamalarıyla olur benm hep aynen öyle oldu hala da oluyor sancı ara ara
Bak okuyom musun sekerim hamilelerimiz dipko aaaayni adet belrtileri yasadimmm duuuy duuuuyyyah balım bugun verıcektım sağlık ocagı almadı bana yakın olan yerede aksam gıttım ıgne buruluyorum dıe orasıda baska laboratuvara yollluyorlar bugun kan verıyorsun yarın aksma sonuc soluyor zaten dedıkı yılbası dolayısı ıle kapalı oyuzden papzartesı gelın yarın bı kaç yer arayıp ona gore gidicem...
İlk tüp denemem Cnm ama öncesinde 2 gebelik var kaybettm malesef. Ben de sorun çıkmadı araştırdığımız kadarıyla eşim varikosel sayı az bdebunlar bende mevcut Can'ım ama çok iğne falan olduk bunlar onun yüzündendir diye düşünüyorum Ama tabiki hamilelik belirtileri olmasını da umuyorum.senin sorunun meydi Can'ım birde ilk denemenmiydi?
Evet canim yeni yil suprizi oldu insallah devam eder.. Darisi isteyen herkesin basina hayirli saglikli evlat insallah :)Masallah cnm yeni yila girerken aüper bir haber bu.Rabbim tamamina erdirsin darisi baslarimiza.
Ne bereketli topik aman Allahim
Masall
Amin canim insallah.. Benim tuplerim tikali cikti canimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallahhhh. Sizin sıkıntı neydi ?
Amin canim..aman Allahım ufukçizgisiiii de hamile çok şükür darısı sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım ve benim başıma.pozitifi görenler 12 gün boyunca neler hissettiniz anlatın bakalım
Canim ben acile gittim tup bebek yaptirdim dedim dr. Bugun ogren dedi dedim yaptilar 1 saat sonra da snucu aldimah balım bugun verıcektım sağlık ocagı almadı bana yakın olan yerede aksam gıttım ıgne buruluyorum dıe orasıda baska laboratuvara yollluyorlar bugun kan verıyorsun yarın aksma sonuc soluyor zaten dedıkı yılbası dolayısı ıle kapalı oyuzden papzartesı gelın yarın bı kaç yer arayıp ona gore gidicem...
Kızlar günaydın bugün 10. Günum test yaptım böyle çıktı çok silik varmı acaba ayaa
Transfer sonrasi 9.günüm erken gebelik testinde böyle çıktı, sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?