Ya bu ne güzel haber böyle:) çok sevndm yeni yıl hediyenide aldın Sağlıcakla geçir inş hamileliğini
Vardr bundada bi hayır üzülme 1 tane olsun bizim olsun inş Allah'ım gönlünce versin cnmAh canlarım neler cektim bilseniz ohss olmuşum ve sün gece zeynep kamilin doğumhane bölümünde hayatımın en zor gecesini geçirdim deli gibi sancılar çekiyorum nefes alamıyorum üstünede az önce embriyolog aradı 19 yumurtam toplanmıştı 5i döllenmişti bugün 3.gün ve hepsi hala orta kaliteymiş cumartesi pazarda takip edicem dedi onca çektiklerimden sonra bir tanesi olmazsa nasıl dayanılır bilmiyorum(
Özel ya da devlete gt acilden Beta hcg baktırıcam de yeterliMerhaba arkadaşlar bu kan tahlilini nerelerde yaptirabiliyoruz acil yapıyor mu? Sağlık ocağı bizim burdaki yapmıyor belirli günlerdemis daha zamanım var ama hiç bilgim yok
Hayırlı olsun cnm herkeste farklı bi belirti var ne desek boş hayırlara gtsin inşArkadaslar merhaba hepinizin yeni yilini kutlarim umarim bu yil hepimize bebis getirir . Benim dun transferim oldu 2 tane 4. Gun embriyosu transfer edildi sol kasigimda sanki boyle goz sehirmesi olur ya o tarz birsey oluyor sizce normal mi
Sagol canim dr. 12. Gun bi daha yaptir dedi inşallah devami da gelirTebrik ederim canim Allah tamamina erdursin insallah tekrarliycanmi test
Sagol canim dr. 12. Gun bi daha yaptir dedi inşallah devami da gelir
Bugün kan vermedin ya Ondandır cnm sıkıntı ettin kendine yakınında özel ya da devlet hç mi hastane yokKızlar benım adet sancılarım başladı belim agrıyorr
Sagol canimm yeni yil bize guzellik getirdiGözün aydın canniiim
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin insaallah
Bugün kan vermedin ya Ondandır cnm sıkıntı ettin kendine yakınında özel ya da devlet hç mi hastane yok
Aynen canim inşallah sende gorursun pozitifi :)ayyy nasıl sevindim canııımmm benden once davrandınız ben bugun kan verıcektım veremedım ama sızın adınızaa cok sevınıyorum yaaa 2016 ggercekten bızım yılımız
Amin canim sagol bu yil bizim yilimizmis :))Ya bu ne güzel haber böyle:) çok sevndm yeni yıl hediyenide aldın Sağlıcakla geçir inş hamileliğini
Hic anlamiyom canim bu islerden ogrencez artik ptesicanım yaptır ama zaten 175 olana kadar zaten 2 ye katlanmıs saglıklaı 175e kadar gelebılmıs ıcını rahat tut
Canm cçok üzüldüm inşallah düzelir durumları Rabbim duysun sesimizi inşallahAh canlarım neler cektim bilseniz ohss olmuşum ve sün gece zeynep kamilin doğumhane bölümünde hayatımın en zor gecesini geçirdim deli gibi sancılar çekiyorum nefes alamıyorum üstünede az önce
embriyolog aradı 19 yumurtam toplanmıştı 5i
döllenmişti bugün 3.gün ve hepsi hala orta
kaliteymiş cumartesi pazarda takip edicem
dedi onca çektiklerimden sonra bir tanesi
olmazsa nasıl dayanılır bilmiyorum(
Kızlar benım adet sancılarım başladı belim agrıyorr
Çok sevindim, maşallah, Allah nazarlardan korusun sizi :)Kızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz
Tsk ederim cnm :) sen ne zmn gdiceksin DrÇok sevindim, maşallah, Allah nazarlardan korusun sizi :)
Pazartesi kese için gideceğiz, heyecanla bekliyorumTsk ederim cnm :) sen ne zmn gdiceksin Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?