Âmin hepimize cnmHayırlı olsun tatlım Rabbimhhayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
En güzel hediye onlar bze hepiniz için dua ediyorum inş bu yıl hepimiz için güzel geçer gönlünüzden geçeni Rabbim hayırlı eyleyip nasip etsin inşTeşekkür ederiz teyzesi ♥ inşallah böyle sağlıklı devam ederler...
oooo al sana yeni yil hediyesi ♥ maşallah annesi rabbim saglikla kucagina almayi nasip.etsin
6 hafta duyuluyor cnmKalp atışı ne zamn duyulyr ay ben keseyi görim bi hayrlsi ile de
Tşkr ederim Cnm darısı özlem çeken herkesin başına inş kucağına aldığın günü de görürüz inşYok artık vajinal bakılmıyor hep karından 6+2 oldu bugün bi kaç saat önce duyduk :) darısı başınıza inş canlarım
Gözün aydın canimKızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz
Amin canım insaallahKızlar yeni yil da hepimiz kalbimizden geçenlere hayirlisiyla kavusuruz inşallah.
Hepimiz 2016 annesi oluruz hayirlisiyla inşallah.
Hayırlı olsun Tebrikleeeer yılın son güzel haberini verdin değerin katlanarak devam etsin inşallah Cnm :))))
Amin canim inşallah hala inanamiyorum cok mutluyum yeni yile bebislerimlere girecemHayırlı olsun Tebrikleeeer yılın son güzel haberini verdin değerin katlanarak devam etsin inşallah Cnm :))))
Tebrik ederim canim Allah tamamina erdursin insallah tekrarliycanmi test
Cok gecmiş olsun Cnm ya üzüldüm ben de şişkinlik yaşamıştım ama senin ki cok fena olmuş inş emeklerin karşılıksız kalmaz embriyoların normal seyrine döner orta kalite de olsa pozitif sonuc alan varmış herseyde bir hayır vardır dua etcmAh canlarım neler cektim bilseniz ohss olmuşum ve sün gece zeynep kamilin doğumhane bölümünde hayatımın en zor gecesini geçirdim deli gibi sancılar çekiyorum nefes alamıyorum üstünede az önce embriyolog aradı 19 yumurtam toplanmıştı 5i döllenmişti bugün 3.gün ve hepsi hala orta kaliteymiş cumartesi pazarda takip edicem dedi onca çektiklerimden sonra bir tanesi olmazsa nasıl dayanılır bilmiyorum(
Geçmiş olsun canım... Moralini bozma inşallah herşey güzel olur...Ah canlarım neler cektim bilseniz ohss olmuşum ve sün gece zeynep kamilin doğumhane bölümünde hayatımın en zor gecesini geçirdim deli gibi sancılar çekiyorum nefes alamıyorum üstünede az önce embriyolog aradı 19 yumurtam toplanmıştı 5i döllenmişti bugün 3.gün ve hepsi hala orta kaliteymiş cumartesi pazarda takip edicem dedi onca çektiklerimden sonra bir tanesi olmazsa nasıl dayanılır bilmiyorum(
Gözün aydın canniiim
zeynep kamilde yumurta toplanirken baymiyolar miAh canlarım neler cektim bilseniz ohss olmuşum ve sün gece zeynep kamilin doğumhane bölümünde hayatımın en zor gecesini geçirdim deli gibi sancılar çekiyorum nefes alamıyorum üstünede az önce embriyolog aradı 19 yumurtam toplanmıştı 5i döllenmişti bugün 3.gün ve hepsi hala orta kaliteymiş cumartesi pazarda takip edicem dedi onca çektiklerimden sonra bir tanesi olmazsa nasıl dayanılır bilmiyorum(
Acil yapyo cnm bildgm kadari ile ben 1 kere yaptrdmMerhaba arkadaşlar bu kan tahlilini nerelerde yaptirabiliyoruz acil yapıyor mu? Sağlık ocağı bizim burdaki yapmıyor belirli günlerdemis daha zamanım var ama hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?