2015 Aralık tüp bebek

Teşekkür ederiz teyzesi ♥ inşallah böyle sağlıklı devam ederler...

oooo al sana yeni yil hediyesi ♥ maşallah annesi rabbim saglikla kucagina almayi nasip.etsin
En güzel hediye onlar bze hepiniz için dua ediyorum inş bu yıl hepimiz için güzel geçer gönlünüzden geçeni Rabbim hayırlı eyleyip nasip etsin inş

Ah canlarım neler cektim bilseniz ohss olmuşum ve sün gece zeynep kamilin doğumhane bölümünde hayatımın en zor gecesini geçirdim deli gibi sancılar çekiyorum nefes alamıyorum üstünede az önce embriyolog aradı 19 yumurtam toplanmıştı 5i döllenmişti bugün 3.gün ve hepsi hala orta kaliteymiş cumartesi pazarda takip edicem dedi onca çektiklerimden sonra bir tanesi olmazsa nasıl dayanılır bilmiyorum (

Cok gecmiş olsun Cnm ya üzüldüm ben de şişkinlik yaşamıştım ama senin ki cok fena olmuş inş emeklerin karşılıksız kalmaz embriyoların normal seyrine döner orta kalite de olsa pozitif sonuc alan varmış herseyde bir hayır vardır dua etcm

Merhaba arkadaşlar bu kan tahlilini nerelerde yaptirabiliyoruz acil yapıyor mu? Sağlık ocağı bizim burdaki yapmıyor belirli günlerdemis daha zamanım var ama hiç bilgim yok

Arkadaslar merhaba hepinizin yeni yilini kutlarim umarim bu yil hepimize bebis getirir . Benim dun transferim oldu 2 tane 4. Gun embriyosu transfer edildi sol kasigimda sanki boyle goz sehirmesi olur ya o tarz birsey oluyor sizce normal mi

Geçmiş olsun canım... Moralini bozma inşallah herşey güzel olur...

zeynep kamilde yumurta toplanirken baymiyolar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…