- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Ay bna da anltn nasl yapcz bu takvmiulenn hamile olmasanız çift çizgi cıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hala suphe edıyonuz benım tek cızgı de takvim yaptım yapın gariii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bna da anltn nasl yapcz bu takvmiulenn hamile olmasanız çift çizgi cıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hala suphe edıyonuz benım tek cızgı de takvim yaptım yapın gariii
Günaydın canim transfer mi yapılacak yoksa? Ben transfer yapıldığı ay kullanicam onları. Bebislerden Naber?
İstanbul'da nerde tedavi oluyosun
İnşallah cnm insallahCnm böyle seylere inan hepimiz maruz kalıyoruzdur takmamaya çalış boşver kırdıkları kalbin Hesabını mutlaka vericek o insanlar inan geçen bebek mevlüdüne gttm yne bi ton laf işittim hamile olmama rağmen demedim belki düşer bu seferde bunun için laf ederler dye :s sabır inş Allah'ım onları utandırır
benimde transfer gününü sayarsak 3. günüm ama ufak oğlum olduğu için mecbur kalkıp yemeğini yapıp yedirip tekrar uzanıyorum birde yatıyorsunuz ya bildiğin uyur modunda mı yatıyorsunuz?ben sıkılıyorum o yüzden yatağın içinde oturup elişi örüyorum.Allhtan hayırlısı artık varsa nasibimde benimki de tutar.Allah razi olun canim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah. Transferden sonraki ilk üç gün hiç kalkmadan yattım. Sonra evde tabi çok çok dikkat ederek günlük işlemi yapıp ara ara uzandim. Günlük iki lt su içtim. Normal beslendim ama mutlaka protein aldım bir ogun (doktorum bastırarak soylemisti)
5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
Transferin 5. Gününden bu yana idrar testi yapıyorum. İlk silik olarak çıkmıştı. Şu an transferin 8. Günü belirgin olarak çıkıyor.
Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah bebislerimizi kucaklamayi
Yarı uzanır vaziyette aslında canim. Tv izliyorum dua okuyorum tesbih çekiyorum derken vakit geçiyor. Ben oturmamayi tercih ediyorum çünkü oturunca kaiklarim acayip geriliyor ve rahatsız oluyorum.benimde transfer gününü sayarsak 3. günüm ama ufak oğlum olduğu için mecbur kalkıp yemeğini yapıp yedirip tekrar uzanıyorum birde yatıyorsunuz ya bildiğin uyur modunda mı yatıyorsunuz?ben sıkılıyorum o yüzden yatağın içinde oturup elişi örüyorum.Allhtan hayırlısı artık varsa nasibimde benimki de tutar.
Kızlar şimdi embriyolog aradi 18 tanesi devam ediyormus . Inşallah dwvam ederler ctesi 5.gun olacak ve dondurulacak.
Kalp atışı ne zamn duyulyr ay ben keseyi görim bi hayrlsi ile deKızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz
Kızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz
Tsk ederim cnm böyle bseyi yaşamak güzelmiş dilerim sende hayırlı haberlerini verirsin senin bebişide görürüz inşayyy nasıl sevındım canım anlatamam gözün aydın.. demekki kalp atısınıda duydun ne güzel heycann cok mutlu oldum
Tsk ederim cnm böyle bseyi yaşamak güzelmiş dilerim sende hayırlı haberlerini verirsin senin bebişide görürüz inş
Canım cok Mutlu oldumm ne güzel duygudur ya maşallah kaç haftalık kaç günlük Cnm kaç artı kaç bugün mü gördünüz ben de ona göre tarih belirleyeceğim bir de Nasıl bakıldı vajinal mi?Kızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz
maşallah guzelım nekadar sağlıklı tospiklerin var masaşşalah
Kızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz
Hayırlı olsun tatlım Rabbimhhayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz
Her zaman dualarımdasınız cnm hç unutmuyorum ki szidua et bıtanem ne olur bana cok ihtiyacım var
Yok artık vajinal bakılmıyor hep karından 6+2 oldu bugün bi kaç saat önce duyduk :) darısı başınıza inş canlarımCanım cok Mutlu oldumm ne güzel duygudur ya maşallah kaç haftalık kaç günlük Cnm kaç artı kaç bugün mü gördünüz ben de ona göre tarih belirleyeceğim bir de Nasıl bakıldı vajinal mi?