• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Cnm böyle seylere inan hepimiz maruz kalıyoruzdur takmamaya çalış boşver kırdıkları kalbin Hesabını mutlaka vericek o insanlar inan geçen bebek mevlüdüne gttm yne bi ton laf işittim hamile olmama rağmen demedim belki düşer bu seferde bunun için laf ederler dye :s sabır inş Allah'ım onları utandırır
İnşallah cnm insallah

Allah razi olun canim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah. Transferden sonraki ilk üç gün hiç kalkmadan yattım. Sonra evde tabi çok çok dikkat ederek günlük işlemi yapıp ara ara uzandim. Günlük iki lt su içtim. Normal beslendim ama mutlaka protein aldım bir ogun (doktorum bastırarak soylemisti)
5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
Transferin 5. Gününden bu yana idrar testi yapıyorum. İlk silik olarak çıkmıştı. Şu an transferin 8. Günü belirgin olarak çıkıyor.
Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah bebislerimizi kucaklamayi:anneadayı:
benimde transfer gününü sayarsak 3. günüm ama ufak oğlum olduğu için mecbur kalkıp yemeğini yapıp yedirip tekrar uzanıyorum birde yatıyorsunuz ya bildiğin uyur modunda mı yatıyorsunuz?ben sıkılıyorum o yüzden yatağın içinde oturup elişi örüyorum.Allhtan hayırlısı artık varsa nasibimde benimki de tutar.

benimde transfer gününü sayarsak 3. günüm ama ufak oğlum olduğu için mecbur kalkıp yemeğini yapıp yedirip tekrar uzanıyorum birde yatıyorsunuz ya bildiğin uyur modunda mı yatıyorsunuz?ben sıkılıyorum o yüzden yatağın içinde oturup elişi örüyorum.Allhtan hayırlısı artık varsa nasibimde benimki de tutar.
Yarı uzanır vaziyette aslında canim. Tv izliyorum dua okuyorum tesbih çekiyorum derken vakit geçiyor. Ben oturmamayi tercih ediyorum çünkü oturunca kaiklarim acayip geriliyor ve rahatsız oluyorum.

Kızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz
Canım cok Mutlu oldumm ne güzel duygudur ya maşallah kaç haftalık kaç günlük Cnm kaç artı kaç bugün mü gördünüz ben de ona göre tarih belirleyeceğim bir de Nasıl bakıldı vajinal mi?

maşallah guzelım nekadar sağlıklı tospiklerin var masaşşalah

Teşekkür ederiz teyzesi ♥ inşallah böyle sağlıklı devam ederler...

Kızlar kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür :) Minnak bişey umarım sizlerde en yakın zamanda görürsünüz

oooo al sana yeni yil hediyesi ♥ maşallah annesi rabbim saglikla kucagina almayi nasip.etsin

Canım cok Mutlu oldumm ne güzel duygudur ya maşallah kaç haftalık kaç günlük Cnm kaç artı kaç bugün mü gördünüz ben de ona göre tarih belirleyeceğim bir de Nasıl bakıldı vajinal mi?
Yok artık vajinal bakılmıyor hep karından 6+2 oldu bugün bi kaç saat önce duyduk :) darısı başınıza inş canlarım

Back